Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Probaj QuickPic
Ima opciju za slideshow u full screen-u, ako sam ja dobro razumeo da ti to treba.

Pa može i sa običnom galerijom samo tapne na sliku i izgube se dugmići i bude full screen.

eh, tako je bilo dok sam koristio android 2.3.1 na mobilnom.
ovaj 4.1 na tabletu nikako ne dozvoljava pravi fullscreen ni u jednoj aplikaciji !!!
non stop mi je vidljiv "taskbar", sa one 3 ikone + sat.
jedino što ih u fullscreen-u aplikacije (tj. ono kada aplikacija MISLI da je u fullscreenu) pretvori u 3 + 1 "tačkice".

zar je moguće da ja jedini imam takakv problem, da ni u jednoj aplikaciji ne mogu imati pravi fullscreen ?
jedino YouTube iz BROWSER-a ima pravi pravcati fullscreen, iz APP - ne.

Poz ljudi.. Jel postoji neki software da npr kad postavjam pozadinu na tabu, da mi bude kao na komp, npr, a ne da mi je on zumira onako, gubi slika na ostrini..

hvala, ali ja ne želim da ih ultimativno sklanjam, taskbar mi je potreban, pogotovo što na tabletu nemam hardware buttons (ne računam power on/off).
meni samo treba program koji će mi slike prikazivati u pravom pravcatom fullscreen-u.
zar mnogo tražim ??? ono, imao sam to u Windows Mobile 2003 pre 10 godina.

e da, sad sam primetio da i TeamViewer ima pravi fullscreen.

Poslednja izmena:
Kažem ti klikneš na sliku da je otvoriš i kad je otvoriš onda opet klikni i ostaje ti full screen

hvala, ali ja ne želim da ih ultimativno sklanjam, taskbar mi je potreban, pogotovo što na tabletu nemam hardware buttons (ne računam power on/off).
meni samo treba program koji će mi slike prikazivati u pravom pravcatom fullscreen-u.
zar mnogo tražim ??? ono, imao sam to u Windows Mobile 2003 pre 10 godina.

e da, sad sam primetio da i TeamViewer ima pravi fullscreen.
evo gledam i ne kontam jednu stvar: recimo otvoris sliku taj tvoj pravi full screen, nemas hardverske tastere... Kako bi izasao iz nje?? :p

Kad smo kod pozadina, može neko da mi objasni onu "logiku" pravougaonika kod postavljanja pozadine iz TW (S2/S3)?:)

Cemu sluze ova dva sa strane kad uvek odreze sliku samo po sredini?

gy9ypuhu.jpg

Poslednja izmena:
Pa sta tu nije jasno? Msm meni jedino neshvatljivo zasto sliku ne mogu da postavim onako kako jeste, vec moram da s tim oznacim i onda je on kao zumira i deluje mutno..

Jedno je portret crop, a drugo landscape.
Slika je obicno 2x sira od ekrana i scrolluje ispod dok okreces strane na home screenu stvarajuci paralaks efekat.

Kažem ti klikneš na sliku da je otvoriš i kad je otvoriš onda opet klikni i ostaje ti full screen
ne.
prvo, da li govorimo o programu QuickPic ?
njegovo ponašanje (+ tablet 4.1) je ovakvo: klik na sliku, otvara se u "fullscreen"-u, sa "tačkicama" umesto 3 ikone + sat. ali taskbar je PRISUTAN.
takođe, slika ne popunjava ceo ekran, jer je sada taskbar gurnuo sliku za 30-40 pixela, I samim tim, dobio sam još dodatne 2 "crnine" levo i desno od taskbara.
doubletap (iliti dvoklik) će sliku stvarno prebaciti u "fullscreen", ali taskbar sa svojih 30-40 pixela će sada PREKRIVATI dužu ivicu slike!

ludilo.

evo gledam i ne kontam jednu stvar: recimo otvoris sliku taj tvoj pravi full screen, nemas hardverske tastere... Kako bi izasao iz nje?? :p
vrlo lako, jedan tap, i vrati se taskbar.
kao I pre 10 godina na windows mobile 2003.

da li neko zna neku foru da na kršdroidu gledam fullscreen slike ???
ne mogu da verujem da imam ovakav problem 2013 godine...

Na ekran kliknes,bilo gde.
Ja znam da je tako na svim androidima koje sam do sad koristio,izuzev nexusa gde su uvek prisutni soft dugmici,sem u videu gde se sklanjaju i vracaju tapom na ekran.

whatsapp se brzo vratio na prvo mesto u Top free na našem marketu :)

inače evo još jedne interesantne muzičke aplikacije - Songza

za USA i Canada only je pa nećete moći da je nađete na našem playu

Koliko se sećam Whatsapp do sada nije bio prvi, nego Viber.
Al drago mi je što se pročulo za njega te postade prvi. :-D

Odakle je najbolje skinuti poslednje verzije WhatsUp-a i Viber-a?
I da li te novije rade bolje (bolje receno - da nisu gore od novih, bagovi...)?

Na ekran kliknes,bilo gde.
Ja znam da je tako na svim androidima koje sam do sad koristio,izuzev nexusa gde su uvek prisutni soft dugmici,sem u videu gde se sklanjaju i vracaju tapom na ekran.
TeamViewer, Mobo Player, YouTube iz browsera jedini za sada imaju pravi FullScreen.
ne računam igre, naravno.

što se tiče videa, tu je stvar još čudnija:

1. Mobo Player, on klikom ume da sakrije taskbar. ALI, ne leži vraže, kada se sakrije taskbar, video ne prelazi u pravi FullScreen, već se samo malo spusti "dole", i ostanu po 15-ak pixela sa sve 4 strane.

2. MX Player, taskbar je stalno prisutan, ne može da se sakrije, mada video jeste u fullscreen-u, ali dzabe, taskbar skriva 40-al pixela visine celom dužinom.

užas, užas, stvarno sam je***o razočaran, stvarno mi je žao što sam dao pare na kršdroid, znao sam da ne treba da ga uzimam, znao sam da je kršdroid loš os, znao sam da treba da se držim IOS + WP, ali nešto u meni, neka želja da malo experimentišem me naterala da kupim, i sada sam se sj***o. krivo mi istog sekunda kada u ruke uzmem ovaj tablet, ne mogu da verujem da u 2013 godini ja ne mogu da gledam fullscreen slike.
eto, ako neko zna neku foru koja NE zahteva rootovan tablet da ovaj problem sredim, bio bih mu neopisivo zahvalan.

Inače ako ti tako smeta Android, uzmi pa prodaj. Za sve postoji rešenje.

Bolje da si vise istrazivao, nego sto kukas na 2 strane :p Jesi li probao BS player, VPlayer?

Lakse je kukati i kunuti nego naci resenje :)

***, ne mogu da verujem oko kakve gluposti ti dramiš i pljuješ po čitavom OS-u...

Ne znam kako je na tabletu ali meni na fonu u QuickPic-u slike prikazuje u fullscreen-u.

Jel ima neko mobile.de apk? Ubih se na sve načine pokušavajući svim mogućim vpnovima al uvek nije dostupno za Srbistan.

A ja vidim da mi kasne poruke na whatsapp kad sam na 3g :)

Nazad
Vrh Dno