Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kakve to Djilkos development menije skriva :d

Poslednja izmena:
Ma shvatio sam to, nego me je interesovalo šta ima u tom modu :) Snimiću ga posle da pogledam. I onako mi je stock launcher dosadio...

ko pita ne skita :d

Uostalom, osnovna pretpostavka: ako pandora ne radi kod nas, ako spotify ne radi, i jos par servisa, a ni ovaj nije za nase trziste, onda ni on nece raditi :) Valja uvijek napomenuti izuzetke ;)

Spotify radi ako plaćaš. :D
Drugar ga tako koristi godinama.

Ma shvatio sam to, nego me je interesovalo šta ima u tom modu :) Snimiću ga posle da pogledam. I onako mi je stock launcher dosadio...

Pa nije ovo bas novo, ima par opcija vezanih za widgete tipa any size dock widgeet, widget cache, ostalo barem meni su gluposti.

Bolje da si vise istrazivao, nego sto kukas na 2 strane :p Jesi li probao BS player, VPlayer?
nije mi padalo na pamet da istražujem da li neki OS ima fullscreen support, ono mislio sam da se to podrazumeva.

uglavnom, video u fullscreen-u sam rešio, onaj default video player što ide uz 4.1 koga sam ignorisao jer sam mislio da je loš, IMA kršten fullscreen, povlači se taskbar.

video je rešen, samo još nekako da nađem neki fullscreen picture player. probao sam juče/danas desetak sa GP na search "picture player", ni jedan nije imao fullscreen support :(

Pa pretraga u App Store je generalno ocajna, trazi preko gugla "android fullscreen photo" i slicno, pa ces naci proverenu aplikaciju. Nasumicnim instaliranjem gomile aplikacija sa marketa ces se samo vise nervirati, to je gubljenje vremena.

Ima li neki nocni skin za igo primo da se lepo vide ulice, ko na proslom igo a ne ovako?
pary3y9a.jpg

U svakoj verziji igo-a koju sam probao bile su i klasične dnevna i noćna tema, samo moraš da ih promeniš u settings-u.

Druze treba mi nocna za noc, ali sa vidljivim ulicama

Imaš tamo u map settings različite nijanse da izabereš.

Ima li neki nocni skin za igo primo da se lepo vide ulice, ko na proslom igo a ne ovako?

Nijedna ne lici na staru nocnu sa prethodnog Igo-a. I sto je najgore ako izaberem neku koja je koliko toliko prihvatljiva nemogu da je izaberem i za dan i za noc. Inace sam i po danu koristio nocnu zbog potrosnje baterije a bila je sasvim jasna. To je samo jos jedna stvar zbog koje sam ostao na starom Igo-u. Ne znam da li je ispravljeno ono sto me je prvo odbilo da se glasnoca podesava na system a ne sa media pojacanjem.

Čoveče 5 puta ti je rečeno da imaš posebnu temu za navigacije i ti i dalje ovde pišeš...

Ovde nećeš dobiti odgovor, pa idi tamo pre ćeš dobiti...

Samo u Google ukucaj to što hoćeš i izaći će ti linkovi

Evo od mene preporuka za launcher.. U pitanju je ovo:
https://play.google.com/store/apps/...51bGwsMSwxLDEsImNvbS5kcm9pZHdyZW5jaC50aWxlIl0.

Lak launcher, ne jede ram, jedino ima neko sugavo skrolovanje, ali navikne se covek na njega, takodje ima ovaj Metro UI dizajn, sto mozda nije za telefon, iako ima slika gde je na telefonima, ja ga koristim na tabu i ne znam da li tripujem, ali kao da mi je lakse sad, ne moram da gadjam sitne ikone svaki put, cekam jos malo da vidim kako ce mi leci, pa cu verovatno i kupiti pro verziju zbog dodatnih podesavanja.. :)
Evo i slicke. :)
1363819964724.jpg

@wd40, jesi na ovo mislio? Ipak ima. I možeš da je izabereš i za dan i za noć.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1363859411844.jpg
    uploadfromtaptalk1363859411844.jpg
    70 KB · Pregleda: 245
  • uploadfromtaptalk1363859423883.jpg
    uploadfromtaptalk1363859423883.jpg
    56.8 KB · Pregleda: 254
Poslednja izmena:
Čoveče 5 puta ti je rečeno da imaš posebnu temu za navigacije i ti i dalje ovde pišeš...

Ovde nećeš dobiti odgovor, pa idi tamo pre ćeš dobiti...

Samo u Google ukucaj to što hoćeš i izaći će ti linkovi

Ti da si normalan covek a ne Djilkosh ti bi me uputio i postavio link na pravo mesto, ali sta da radis Djilkosh je Djilkosh.

^ Ne vidim problem što te je čovek uputio na temu vezanu za navigacije. Lepo ti je rekao, nastavi sa diskusijom o iGo u navedenoj temi.

Još ovde je postavljen link ka temi:

Da ne trujemo ovde više, evo ti link za pravu temu:
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=245249 Android navigacija i mape

Poslednja izmena:
Nemoj da se ljutiš na đikija. Kaže on ponekad, ali baš ponekad, i nešto pametno. Istina u zadnje vrijeme je to sve rijeđe :):):)

Al tebi se takav propust još ni jednom nije desio. A trudiš se ne može da se kaže...
:D

Pa iza Android postoje maliciozne aplikacije, naravno. Nema veze sto je system read only i sto zahtjeva root, vrlo lako se moze napakovati maliciozni code uz neku poznatu aplikaciju. Na kraju krajeva i ne mora traziti root da bude maliciozna. Samo nije bas velika vjerovatnoca da to pokupis na Marketu. Sa narodnim verzijama je malo veca vjerovatnoca.

Druga je stvar sto u sustini ne treba AV (bezveze trosi resurse, bateriju, smara telefon), vidis broj skidanja, komentare i sl.

Zato treba gledati i permisije koje traze aplikacije, sto je veoma bitno! Sumnjam da to vecina gleda... :)

Nego kako vam se cini Google Play Store 4.0! Sad je pregledniji nekako i neke sitnice su pojednostavljene :)

9% korisnika ovog foruma ga koristi - medju ostalom populacijom je procenat sigurno i veci. Medjutim, svakako na to uticu telefoni koji dodju sa preinstaliranim sa AV, najcesce McAfee.

9% korisnika ovog foruma ga koristi - medju ostalom populacijom je procenat sigurno i veci. Medjutim, svakako na to uticu telefoni koji dodju sa preinstaliranim sa AV, najcesce McAfee.

Nisam video tu anketu.. No svejedno, pored desetine app koje svakodnevno koristimo, trpati jos to, pa ajde jos i da ima smisla, nego nema..

Traži lmt na xda forumu. Trebaće mu root mislim.

Vrh Dno