Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

ukljucio sam i onda se u onoj log listi pojavilo svasta nesto izmedju ostalog i sportal.rs, i onda ga enablujem, medjutim ne radi i dalje...probao sam i da ga stavim u black list i nista...

šta si stavio u black list? treba da trejsuješ odakle vuče tu reklamu, ne sportalov domen da stavljaš.
probaj i ono sa lucky patcherom onda. on valjda zaustavlja aplikacije da uopšte pokreću to prikazivanje reklama (sa adaway pokušavaju konekciju ali ide u prazno)

nema vise ni astrid tasks na marketu (mislim vec duze vrijeme) :p

Има ли начина пребацити 4+ гига на сд картицу осим форматирања у exFat?

Mozda preko wifi-a moze? Nemam 4 giga prostora da pokusam, ali pade mi na pamet.

Radi li kome opcija 'Picks' u Tapatalku. Kod mene samo okrece krug i Loading...

Meni radi kad obrišem proxy.

Edit: Lažem, neće, a do juče-prekjuče je radilo.

Poslednja izmena:
Čim udješ u aplikaciju imaš tabove network, accounts i picks. Verovatno neki predlozi na osnovu pretplaćenih tema.

Има ли начина пребацити 4+ гига на сд картицу осим форматирања у exFat?

You cannot create a file larger than (2^32)-1 bytes (this is one byte less than 4 GB) on a FAT32 partition.

Nego, vidim da se svi smeju kada neko koristi AV na Androidu :) Pre neki dan sam video da jedan tip ima F-Secure i nije loša stvar, svidelo mi se to kada skidaš/instaliraš neku aplikaciju sa "Aptoide" npr uredno sve proveri da nije neko djubre integrisano. Kako vi ovo rešavate?

Ne skidam nista sa aptoida. :)

uploadfromtaptalk1363169991847.jpg

Jel ovo znači da ćemo i mi uskoro moći da kupujemo? :)

@Djilkosh: Da, Aca Lukas je novi promoter Google Playa u Srbiji. Odeš na Google+, napraviš +1 na bar tri hita na Lukasovom profilu, i posle max 2 dana stiže ti konfirmacioni email, i moći ćeš da kupuješ aplikacije.
Naravno, vodi računa da na Google+ moraš biti prijavljen istim Google accountom koji koristiš i za Play.

Poslednja izmena:
Potvrđujem ovo što je Kibicer napisao, plus dobiješ 70% popusta na novi album (ako ga kupiš preko PS-a)

Mislice neko da ste ozbiljni.

Mene su nasli, ccc :p

Wifi crack

Ima li neki android program (navedite koji) kojim se mogu crackovati passwordi na acces pointima i routerima? Nasao sam ih gomilu na marketu, ali nijedan ne radi posao.

Samo molim da temi ne prilazite sa moralnog aspekta.

A da uopste ne prilazimo smislenom odgovoru na tvoje pitanje da li postoji free app koja provaljuje npr wpa2 psk enkripciju....? Sta mislis?

Ima li neki android program (navedite koji) kojim se mogu crackovati passwordi na acces pointima i routerima? Nasao sam ih gomilu na marketu, ali nijedan ne radi posao.

Samo molim da temi ne prilazite sa moralnog aspekta.

Imaš na getlife forumu jedan programčić

A da uopste ne prilazimo smislenom odgovoru na tvoje pitanje da li postoji free app koja provaljuje npr wpa2 psk enkripciju....? Sta mislis?

Mislim da ti i ne treba da priđeš odgovoru, jer ti si čovek crno-belih slika. Za tebe je sve crno ili belo, nema sredine. Takvim mišljenjem u ovom slučaju ti unapred i odmah mene (i druge ljude koji bi čitali odgovore) svrstavaš u loše ljude sa lošim namerama, ili bar u nepouzdane ljude.

Možda ćeš ovako bolje razumeti: "Neću da ti kažem kako je Džek Trbosek ubijao ljude, jer ti ćeš to odmah primeniti u poraksi."

Vrh Dno