Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Šta se ovo dešava? Nestali su i catch notes i adaway sa gplay-a! Svakoga dana po jedna aplikacija nestaje ''iz Srbije''...:mad:

Poslednja izmena:
Znam šta se dešava!!! zomg
Krivi su microsoft i nokia.
žele da ljudi uvide sa i njihov store ima dosta aplikacija.
:D

Sa TB mogu da vidim paid apps ali ne vidim ni jednu aplikaciju koja je skoro izbacena sa naseg PS (Viber, Whatsapp, Evernote, Catch...). Na Nexus 7 koji je WiFi only mogu bez problema da vidim sve aplikacije kada ukljucim TB. Ima li neko resenje?

Market Unlocker i Enabler i dalje rade ono sto su pre radili - menjaju MCC kod. A to opet omogućava da se neke aplikacije vide.

Neko drugo rešenje umesto exdialer plugin-a (koji je iz nekog razloga prestao da radi) za vibraciju pri uspostavljanju veze pri odlaznom pozivu?

Uspeo preko TB-a da sredim market...hvala Djilkoshu...a sad pitanjce... kako da sredim za tablet... posto sam na mobu iskljucio wifi jer preko wifi-ja nikako nije hteo, i kad sam uradio preko mobilnog neta odradio iz prve....

Sto ne instalirate stariju verziju marketa i blokirate update. :)

Zato što TB završava posao a Google play je "up to date".

3.10.10 ili stariju od te.

Ukljuci mu onaj tcp dump ili kako se zove da pokupi sta nije, pa onda aktiviraj.

Ni AdAway se ne vidi na marketu, osim ako ne kliknes na njega dok se kuca u pretragu. Jel ste mislili na onaj sa crvenim osmouglom i golubom u njemu? Za njega je neophodan root, jel tako?

Ni AdAway se ne vidi na marketu, osim ako ne kliknes na njega dok se kuca u pretragu. Jel ste mislili na onaj sa crvenim osmouglom i golubom u njemu? Za njega je neophodan root, jel tako?
treba, menja hosts fajl u sistemu

i lucky patcher ima opciju za blokiranje reklama i tvrde da je efikasnije nego ovo što adaway radi (na drugi princip radi) ali to nisam probao

Poslednja izmena:
Koju aplikaciju preporucujete za crtanje, treba mi da testiram jedan novi tablet koji ima olovku, tanku na foru nota

Ovo deluje OK, probacu sutra cim mi se ukaze prilika da uzmem tablet na testiranje

Ukljuci mu onaj tcp dump ili kako se zove da pokupi sta nije, pa onda aktiviraj.
ukljucio sam i onda se u onoj log listi pojavilo svasta nesto izmedju ostalog i sportal.rs, i onda ga enablujem, medjutim ne radi i dalje...probao sam i da ga stavim u black list i nista...

treba mi tastatura koja prepoznaje heandwrite i aplikaciju kao bs remote ali je mozda bolje da radi preko bluetooth-a,jer iz nekog razloga ova srce bateriju
3x vise nego kad koristim wifi za net

Vrh Dno