Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Naravno da treba root, a sta ako napakuju "maliciozni code" u neku legitimnu aplikaciju koja zahtjeva root :) Vjerujem da ima dosta nacina za to! :) Evo citam 78% malware-a u svetu smartphone-a pripada Androidu 0,7% iOS :)

Permisije slabo ko gleda prilikom instalacije aplikacija, izmejdu ostalih i ja... :)

Od tih 78% nisam zakacio nijedAn. Ima u tim analizama dosta preterivanja. Moze svasta da se nakalemi, pogotovu ako se skidaju piratske app (dekompajlira se apk u smali, ubaci neki maliciozni code pa se kompajlira). Ali opet u tom slucaju korisnik treba da dozvoli instaliranje app sa nesigurnih lokacija, root i da potvrdi root pristup toj app.

iOS je isto supalj, ali kod njih se svaka rupa cuva za neki buduci jailbreak. Npr. Jedan od prethodnih jailbreaka je koristio rupu u pdf citacu pomocu koje je dobio pristup file systemu..

Ali opet u tom slucaju korisnik treba da dozvoli instaliranje app sa nesigurnih lokacija, root i da potvrdi root pristup toj app.

Upravo tako. A zašto bi davao pristup root-u nekoj aplikaciji za koju znaš da to ne treba da traži? Npr neka igra. Za sve ostalo, nema potrebe za brigom jer ništa zlonamerno ne može da učini aplikacija ukoliko joj se to ne dozvoli.

Sad sam bas zamrznuo (Freeze) Viber preko Titaniuma, da vidim kakav ce imati uticaj na bateriju, posto se dosta korisnika zali na to :)

Sad sam bas zamrznuo (Freeze) Viber preko Titaniuma, da vidim kakav ce imati uticaj na bateriju, posto se dosta korisnika zali na to :)

Meni je non stop Viber "upaljen" i nisam primetio neku značajnu razliku u trajanju baterije pre korišćenja istog (instalirao sam ga dvadesetak dana posle kupovine Note 2). Plus stalno mi je na 3G (samo WCDMA).

Sve ja uradio kako si uradio na videu, al prvo nije hteo da mi otvori market, a posle kad je otvorio, onda nema ovih aplikacija sto se placaju

100% нешто ниси добро урадио:D
Пробај опет;)

***, ovaj Google će nas vremenom totalno izbrisati sa spiska živih. Evo sad i Subway Surf nije više za našu zemlju.

I meni nece kao djilkosu kad urafim force stop i vlear data da ponudi ono gde trebam accept za market... kao njemu... nece dok ne iskljucim tb i normalno probam da se ulogujem....

Не знам што вам не ради...
Ја сам скинуо tb повезао се, обрисао data на play store-у угасио tb и продавница је оваква

Prilozi

• uploadfromtaptalk1362844543113.jpg
    uploadfromtaptalk1362844543113.jpg
    79.2 KB · Pregleda: 317
Ima neka alternativa za TunnelBear?
Mnogo brzo potroši ovih 500mb i pored toga što se odmah diskonektujem čim pokrenem Pandoru, Google Play,..od onog da dobijaš još 500mb ako izbaciš na twitteru nema ništa, kao posle sat vremena ti dodaju a meni evo već dan prošao i ništa.

Čudno, ja sam sad dobio 1GB u roku od 10 sekundi.

Ja sam isto dobio, 5-10 sekundi posle twitta

Ima neka alternativa za TunnelBear?
Mnogo brzo potroši ovih 500mb i pored toga što se odmah diskonektujem čim pokrenem Pandoru, Google Play,..od onog da dobijaš još 500mb ako izbaciš na twitteru nema ništa, kao posle sat vremena ti dodaju a meni evo već dan prošao i ništa.

Treba da budu javni valjda tweetovi...ili tako nesto

Хоћу и ја да пробам тај launcher:D

ja gore ocenjenu aplikaciju još ne videh, 2.8 *** :d

To mora da su Indijci krivi :d

Zna neko sta su ovi Os services i DrmDialog?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1362870233014.jpg
    uploadfromtaptalk1362870233014.jpg
    53.3 KB · Pregleda: 244
  • uploadfromtaptalk1362870251774.jpg
    uploadfromtaptalk1362870251774.jpg
    53.9 KB · Pregleda: 243
Što se tiče kameleona, trenutno je aplikacija samo za ljude koji su ih podržali na kickstarter-u pre određenog vremena.
Verovatno će kasnije biti i aplikacija koja se plaća i za redovne kupce.

Vrh Dno