Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

^ TinyShark, ali vise ga nema na Google Play-u. Nadji preko google-a.

Имам Самсунг Галакси таб 7.7 али кад хоћу да апдејтујем верзију андроида ништа ми не избацује. Дал је уопште могуће апдејтовати андроид верзију на овом таблету.
Таблет сам узео у теленору на месечну претплату.

Имам Самсунг Галакси таб 7.7 али кад хоћу да апдејтујем верзију андроида ништа ми не избацује. Дал је уопште могуће апдејтовати андроид верзију на овом таблету.

Pogresno mesto gde ces da pitas. Nadji temu na forumu za tvoj tab. Mozda dobijes odgovor. Ako ne dobijes, sledeca destinacija je Google i XDA forum.

Da pomognemo čoveku

Nema zvaničnog apdejta za Sorabiju. Skini i flešni ICS Open Austria (July 2012):
http://www.sammobile.com/firmwares/
http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-P6800&pcode=ATO#firmware

Nije fazon pomoci, fazon je zato sto je ova tema za aplikacije, a onda sad treba da se djubri ostalim stvarima. Mogao si mu PM poslati, a ne i ti sad ovde pisati.

Jel ima neka aplikacija koja sluzi za citanje pdf, doc, pa i obican txt... da ima da bookmarkujes gde si stigao, da mozes lako i jednostavno da oznacis tekst i obrises ga a ne da moram da trzim backspace

Титанијум је, бар мени, далеко бољи.
Овај други ми је брљавио пар пута па га више не користим.

Aj molim te na dva dajta odakle skidam su mrtvi linkovi, pa ako možeš na PM da mi pošalješ link

Nego imam sad jedno pitanje... Kad mi stigne poruka ekran se upali lepo, telefon otkljuca, sve ok, ali kada ogovorim na poruku (iz onog popup prozora), nakon sto posaljem telefon se automatski zakljuca, a ostane mi tastatura (vidim je u notification baru). Kada opet otkljucam telefon ona se spusti dole...

Pa sad, jel moze nekako da se namesti da se spusti sama nakon sto posaljem poruku, ili da se telefon ne zakljuca sam (nego neka saceka 30s na koliko sam namestio da se sam zakljucava, ili dok ga ja ne zkljucam sam)

Niko?

Sliding messaging dobio update - sada delivery report radi kako treba

Nesto cudno mi se desava sa wifi i 3G. Kada mo je ukljucen wifi jedno odredjeno vreme i kada ga iskljucim ili odem van dometa tada bo trebalo da se jkljjci 3G. Sve mo ne podeseno da se to i desi ali do se ne desava. Evo nasao sam ovde u podesavanjima za 3g kao sto je na slici prikazano (akriviraj/deaktiviraj APN) je nekako vidi sw da je jkljucwn ali ne mogu da mu pristupim nikako kao da je isklhuceno nekako. Mkslim da je u tome problem ali kako da ga resim. Jako me to nervira, jer moram stalno rucno da palim 3g nakon gasenja wifi. Ajde neka pomoc...
Nesam napomenuo da je upitanju HTC desire hd telefon rootovan sa CM 10.1 rom na njemu. Sve je radilo ok do pre par dana.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1362305317144.jpg
    uploadfromtaptalk1362305317144.jpg
    45.6 KB · Pregleda: 265
Poslednja izmena:
Nesto cudno mi se desava sa wifi i 3G. Kada mo je ukljucen wifi jedno odredjeno vreme i kada ga iskljucim ili odem van dometa tada bo trebalo da se jkljjci 3G. Sve mo ne podeseno da se to i desi ali do se ne desava. Evo nasao sam ovde u podesavanjima za 3g kao sto je na slici prikazano (akriviraj/deaktiviraj APN) je nekako vidi sw da je jkljucwn ali ne mogu da mu pristupim nikako kao da je isklhuceno nekako. Mkslim da je u tome problem ali kako da ga resim. Jako me to nervira, jer moram stalno rucno da palim 3g nakon gasenja wifi. Ajde neka pomoc...
Nesam napomenuo da je upitanju HTC desire hd telefon rootovan sa CM 10.1 rom na njemu. Sve je radilo ok do pre par dana.

Ovo je do tvog telefona ili do CM ROM-a, a ovo je tema o android aplikacijama.

Koju tastaturu koristiti Swift ili Swipe ili nešto treće?

Poslednja izmena:
Nije to dash clock, video sam tu app ali nisam zapamtio naziv.

Treba da ubaciš custom lock screen, kao npr. Go locker, WidgetLocker, MagicLocker i sl.

Kad smo kod Go... Play mi ne prikazuje Go Launcher Ex, probao i TB sa US serverom i opet ništa. Može neko da proba?

Superuser ili SuperSU aplikacija? Sta mislite? Ja kada sam rutovao telefon dobio sam Superuser, citao sam malo i kazu da je SuperSU odlican i brzi od superusera.

^ Stvar izbora. Ja koristim SuperSU. Bez nekog posebnog razloga, promene radi.

Ja koristim SuperSu Pro, a koristio sam i Superuser, i ne vidim razliku u brzini...

Nazad
Vrh Dno