- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
^ TinyShark, ali vise ga nema na Google Play-u. Nadji preko google-a.
Имам Самсунг Галакси таб 7.7 али кад хоћу да апдејтујем верзију андроида ништа ми не избацује. Дал је уопште могуће апдејтовати андроид верзију на овом таблету.
Таблет сам узео у теленору на месечну претплату.
Имам Самсунг Галакси таб 7.7 али кад хоћу да апдејтујем верзију андроида ништа ми не избацује. Дал је уопште могуће апдејтовати андроид верзију на овом таблету.
Таблет сам узео у теленору на месечну претплату.
Inace da vas pitam ljudi, jel znate neki app kako bi povezao xbox i telefon? Npr. da pustam filmove bezicno?
Nego imam sad jedno pitanje... Kad mi stigne poruka ekran se upali lepo, telefon otkljuca, sve ok, ali kada ogovorim na poruku (iz onog popup prozora), nakon sto posaljem telefon se automatski zakljuca, a ostane mi tastatura (vidim je u notification baru). Kada opet otkljucam telefon ona se spusti dole...
Pa sad, jel moze nekako da se namesti da se spusti sama nakon sto posaljem poruku, ili da se telefon ne zakljuca sam (nego neka saceka 30s na koliko sam namestio da se sam zakljucava, ili dok ga ja ne zkljucam sam)
Sliding messaging dobio update - sada delivery report radi kako treba
Nesto cudno mi se desava sa wifi i 3G. Kada mo je ukljucen wifi jedno odredjeno vreme i kada ga iskljucim ili odem van dometa tada bo trebalo da se jkljjci 3G. Sve mo ne podeseno da se to i desi ali do se ne desava. Evo nasao sam ovde u podesavanjima za 3g kao sto je na slici prikazano (akriviraj/deaktiviraj APN) je nekako vidi sw da je jkljucwn ali ne mogu da mu pristupim nikako kao da je isklhuceno nekako. Mkslim da je u tome problem ali kako da ga resim. Jako me to nervira, jer moram stalno rucno da palim 3g nakon gasenja wifi. Ajde neka pomoc...
Nesam napomenuo da je upitanju HTC desire hd telefon rootovan sa CM 10.1 rom na njemu. Sve je radilo ok do pre par dana.
Je li makar malo ubrzan? Sviđa mi se izgled ali sam morao da ga obrišem jer se presporo startovao.
Nije to dash clock, video sam tu app ali nisam zapamtio naziv.
Da li znas mozda neku app na ovu foru? Da mi izbacuje notifikacije ovako na lock screen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari