Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

jel neko u posledje vreme ima problem sa tapatalkom i bench forumom? kad hocu da se konektujem nekad mi izbaci prozor da unesem user i sifru i dobijem mail da je neko pogresno uneo sifru 5 puta. sifra je naravno dobro unesena jer uglavnom sve radi kako treba :)

jel neko u posledje vreme ima problem sa tapatalkom i bench forumom? kad hocu da se konektujem nekad mi izbaci prozor da unesem user i sifru i dobijem mail da je neko pogresno uneo sifru 5 puta. sifra je naravno dobro unesena jer uglavnom sve radi kako treba :)

DjilkeNS je rešio taj problem. Izbriši proxy i radiće ti.

Zna li neko neku aplikaciju koja će prikazivati datum u notification bar u? Klasičan datum, 01.01. Ili 01.jan...

Gde da nadjem "premium pack" za Go Sms Pro (da sinhronizujem slike sa fb)? Nigde nema

Iz same aplikacije se kupuje premium pack

Da li neko ima Limundo aplikaciju u apk fajlu...ranije bila na marketu, sad vise nema....

Da li je neko probao ovo http://codekiem.com/ ? Ovo je dobra stvar za neke koji koriste tablet, a ne mogu da koriste npr Viber itd. Neki fazon kao market unlocker + tunnelbear

What is this?
Market Helper is a tool for Android that helps users to be able to change/fake their rooted devices to any other devices. It can make your Nexus 7 become Samsung Galaxy S3 in a few seconds. No reboot is required.

Why do I need to use this?
To download and install incompatible apps from Android Market / Google Play Market on your devices. For example, if you want to install Viber on your Nexus 7, switch it to Samsung Galaxy S3 and you’ll can. Or if you change your DPI value, you’ll find this app very useful.

( I’ll update this section later ;P )

Why is this app awesome?
- It DOES NOT touch your build.prop or any system files so it’s easier and safer.

- You don’t have to reboot the device to update the change.

- You can switch back your device to original state anytime, by using “Restore” feature or simply by rebooting your device ( with wifi/3g is enabled )

- Totally free

Bolje od ovoga se ne moze objasniti, ako radis kako sam ja napravio u snimku, onda mora da radi...

Pa nije to neka mudrost :) Kažem ti da mi je radila jedno vreme (možda dan-dva). Ali sad nikako. Šta god da radim, neće. I sa kombinacijom sa Market Unlocker i bez itd itd....
Možda ima veze Custom rom??? Mada ....

Pa nije to neka mudrost :) Kažem ti da mi je radila jedno vreme (možda dan-dva). Ali sad nikako. Šta god da radim, neće. I sa kombinacijom sa Market Unlocker i bez itd itd....
Možda ima veze Custom rom??? Mada ....

Koristim Neat 4.0 i to onaj leak, tunel bear radi bez problema.

Sve ja to znam i opet kažem radilo mi je par dana, pa odjednom prestalo, a razlog ne znam. Znači, znam kako se podešava, koristila sam i Market Unlocker dok je radio, pa TunnelBear, ali ne vredi. Ni meni nije jasno šta može da bude problem. :confused:
Ajde onda još ovo: Jel koristite samo TunnelBear ili vam je u dalje aktivan Market Unlocker?

Poslednja izmena:
Sve ja to znam i opet kažem radilo mi je par dana, pa odjednom prestalo, a razlog ne znam. Znači, znam kako se podešava, koristila sam i Market Unlocker dok je radio, pa TunnelBear, ali ne vredi. Ni meni nije jasno šta može da bude problem. :confused:

WiFi ili 3G? Treba probati oba. Meni večeras nije hteo da se poveže preko WiFi (PTT Net aDSL), a preko 3G (VIP) je radilo bez problema.

Moram da isitam da li je do ISPa ili neko podešavanje na ruteru za VPN.

Kako da streamujem video materijal ( avi, mkv...) sa kompa na telefon?
Probao sam sa TC LAN plugom ali bezuspesno. Prvo, kad pokrenem video fajl, nudi mi samo MX Player i Quick Pic ?!?!?!?!? kao opcije za pustanje klipa. Biram naravno MX Player ( Mvideo player mi ne nudi ) ali dobijam poruku da fajl ne moze biti pusten.
Treba mi neka proverena varijanta sa kojom mogu fajlove sa kompa da pustam na telefonu.

Koristim Orbot i vidim paid aplikacije ali ne sve. U čemu je fora?

E sad meni ništa više nije jasno :type:
Imam ubačena 2 google naloga i kada sam pokrenula prvi (koji inače i koristim redovno) nikako i ni sa čim nije hteo da mi prikazuje paid app. E sad, kada sam pokrenula drugi nalog sa njega sve radi normalno tj. prikazuje paid app. Koja je sad tu fora??? Sa jednog naloga radi , a sa drugog ne... Probala sam i na obrišem jedan, pa drugi i tako u krug i uvek mi samo proradi sa ovim drugim.
Totalno zbunjena :trust:

E sad meni ništa više nije jasno :type:
Imam ubačena 2 google naloga i kada sam pokrenula prvi (koji inače i koristim redovno) nikako i ni sa čim nije hteo da mi prikazuje paid app. E sad, kada sam pokrenula drugi nalog sa njega sve radi normalno tj. prikazuje paid app. Koja je sad tu fora??? Sa jednog naloga radi , a sa drugog ne... Probala sam i na obrišem jedan, pa drugi i tako u krug i uvek mi samo proradi sa ovim drugim.
Totalno zbunjena :trust:

Indenticno. Na jednom TB radi, a na drugom ne :)

Vrh Dno