Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ljudi moze mala pomoc?

Kako da nateram Solid Explorer da mu proradi SMB, shareovao sam jedan folder (everyone) ali kada pokusam da udjem preko Solida uvek mi kaze invalid username and password ne mogu da se konektujem, stavljao sam u podesavanima sharinga i bez sifre i sa sifrom ali opet nista...

Neko resenje??

Imam problem. ExDialer mi ne vidi kontakte. Otišao sam u stock dialer i poiskljucivao sve fb,whatsup,google. I onda sam importovao kontakte kao vcard. I u stock dialeru se vide normalno,a ex ih ne vidi.

eee, uspeo sam nekako, ne znam ni sam kako, sve radi super, kada npr nesto otvaram sa kompa na telefonu, jel to cuva negde u telefonu kao temporary download? ili automatski brise?

Imam problem i sa viberom. Nesto mi je brljao i ja odradim clear data i krenem ponovo da se ulogujem, medjutim ne stize mi sms kod i ja odem tamo i on mi kaze "The phone number you entered could not be associated with a viber account". U cemu je problem?

Postoji li program koji vraca obrisane SMS-ove tj i primljene i poslate?

Ali taj program vraca SMSove koje se primaju i salju tek posle njegovog instaliranje a ja sam mislio ima li sanse da se vrate raniji SMS pre instaliranja programa.Kao npr oni proogrami za vracanja obrisanih falova sa hard diska ili tako nesto ?

Има ли још нека свајп тастатура са добрим ћириличним речником осим Slide IT?

Postoji li program koji vraca obrisane SMS-ove tj i primljene i poslate?

Koliko ja znam nema... E sad jedino operateri da nemaju slucajno negde sacuvane poruke ili taj ko ti je poslao da ti ponovo posalje.

Da li postoji mogucnost da se na S2 u isto vreme slusa youtube i surfuje netom?
Probao sa i da klip pustim u jednom tab-u browsera a da u drugom surfujem, ali cim predjem u drugi tab klip se automatski pauzira.

P.S. Koristim default browser. Da li postoji neki bolji? Koji vi koristite?

Probaj pvstar+ aplikaciju. Kao zamena za yt. Imas repeat i mozes da ga stavis u pozadinu.

Foursquare

Može li mi neko reći zašto ne mogu više da se čekiram,a da ne moram da uključujem GPS?Do skoro sam se čekirao normalno,sad ne mogu bez GPS-a.A tek ne mogu kada sam negde u zatvorenom prostoru,a do skoro sam mogao.

2013_02_17_00.27.44.png

Verovatno si isključio location service. Nađi u Settings i proveri dal si dozvolio da te locira preko mrežu.

To je prva opcija kad udjem u deo gde se uključuje GPS.To mi je štiklirano.
Piše sledeće:
Google-ova usluga lociranja
Dozvoli aplikacijama da koriste podatke iz izvora kao što su WiFi i mobilne mreže za odredjivanje približne lokacije.

Koji fon/ROM? Dok sam koristio Ace CM romovi nisu podržavali lociranje preko mreže već samo preko GPS

Prestigio 4300.A ovde suspecifikacije,ne razumem sa najbolje pa pogledaj.
Do pre neki dan je sve radilo kako treba,ali posle update-a par stvari je počelo da zeza.

Poslednja izmena:
Šta koristite za Twitter? Ova default app čas pokazuje notifikacije, čas ne...

Tweetcaster; nema push, ali mi je najfunkcionalnija.

Plume i Falcon, oba su odlična Twitter klijenta.

Koja je to aplikacija koja onako diskretno pokazuje download i upload u gornjem desnom uglu na slici u attachment-u ?

Prilozi

• nexusae0_Screenshot_2013-02-14-15-55-19.png
    nexusae0_Screenshot_2013-02-14-15-55-19.png
    229.1 KB · Pregleda: 332
Ja sam probao sve koji rade na 2.xx androidu, i nema bolje od oficijalne. Sve kiceraj UI, nemaju push..

Da li postoji mogucnost da se na S2 u isto vreme slusa youtube i surfuje netom?
Probao sa i da klip pustim u jednom tab-u browsera a da u drugom surfujem, ali cim predjem u drugi tab klip se automatski pauzira.

P.S. Koristim default browser. Da li postoji neki bolji? Koji vi koristite?

Имаш јутјуб апликацију на хда која то може, остављао сам линк овде потражи.

Nazad
Vrh Dno