Prestani da ulazis u task manager i brines se za RAM memoriju, Android nije Windows.
Postoji li neka aplikacija kojom mogu preko WiFi prebacivati fajlove sa telefona na računar i obratno? Probao sam AirDroid ali treba mi nešto prostije, bez non stop ukucavanja kodova i sličnog
Wtf??? Ovo mi se nikad do sad nije pojavljivalo u Music App..
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bumptech.bumpga
Zadnjih par dana ga koristim i vrlo prijatno sam iznenadjen mogucnostim.
Samo ne zaboravi da downloadujes fajlove iz browsera kad zavrsis transfer.
Edit:
Koji je to Airdroid "2"?
Postoji li aplikacija slicna kao AirPlay za iOS,kojom mogu da pustam video i slike sa telefona na racunar,konkretno recimo na XBMC.Znaci izaberem sliku iz galerije i klikom na share izaberem Airplay(tj zamenu za njega) i on pusti sliku ili video na xbmc preko wifi-a naravno.
probao airdroid 2, stalno puca konekcija cim odem da downloadujem nesto (One X)... Nego, sjecam se da mi je V1 radila u pozadini i kad izadjem iz aplikacije. Je li jos ko imao taj problem?
Moracu i novi bump da probam...
probao airdroid 2, stalno puca konekcija cim odem da downloadujem nesto (One X)... Nego, sjecam se da mi je V1 radila u pozadini i kad izadjem iz aplikacije. Je li jos ko imao taj problem?
Moracu i novi bump da probam...
Upalis aplikaciju na telefonu. Na kompu otvoris u browseru bu.mp i dobijes UI iz kog radis sta hoces....
Koji je najbolji program za snimanje dolaznih i odlaznih poziva???
A da se dobro cuje i jedna i druga strana!
Posalji nesto sa telefona prvi put nakon otvaranja stranice.
Probao sam njih par i kod svakog se sagovornik lose cuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari