Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Prestani da ulazis u task manager i brines se za RAM memoriju, Android nije Windows.

nije problem sto se ja brinem, nego sto, kao sto je kolega napomenuo, pravi problem. konkretno, gasio mi je tune in, pdf citac itd...

inace ubio sam g0vno i gotova stvar. sreca, nisam morao da rutujem, ko da se bakce sad i sa tim...

Poslednja izmena:
Wtf??? Ovo mi se nikad do sad nije pojavljivalo u Music App..

Prilozi

• uploadfromtaptalk1360918095421.jpg
    uploadfromtaptalk1360918095421.jpg
    30.4 KB · Pregleda: 334
Ljudi potrebna mi je mala pomoc, ako je neko vec video ovaj problem :)
Flashovao sam CM10 (kasnije i CM 10.1 ali sa istim rezultatom) na ZTE Blade. Ok radi sve koliko sam uspeo da procackam, ali kao i svaki JB ROM (valjda) nemam Google Apps instalirane. Njih treba flashovati isto kao i rom. Pratim uputstva, formatiram system, wipe data, flash ROM, flash Gapps. Oba kazu uspesno installiran paket. Medjutim kad bootujem tel nema nista od Gappsa iako je "uspesno" flashovano :/
Probao sam par razlicitih CM10-a i Gappsa ali sa istim rezultatima :/

^ Pre nego da flashujes Gapps, odradi Mount System-a.

I ovo je tema o aplikacijama za Android, nema smisla ovo da pitas u ovoj temi. Imas temu za ZTE Blade.

Nije uspelo ni to :/
Ima mesta na particiji to je ok. Takodje ne mogu da skinem aplikacije sa marketa kad ga nemam :p
Vratio sam se na ICS na njemu je sve ok.
Hvala na pomoci i izvinjavam se za off-topic.
:)

Postoji li neka aplikacija kojom mogu preko WiFi prebacivati fajlove sa telefona na računar i obratno? Probao sam AirDroid ali treba mi nešto prostije, bez non stop ukucavanja kodova i sličnog

Ja koristim ES File Explorer za prebacivanje fajlova. Može da radi i kao FTP server.

Postoji li aplikacija slicna kao AirPlay za iOS,kojom mogu da pustam video i slike sa telefona na racunar,konkretno recimo na XBMC.Znaci izaberem sliku iz galerije i klikom na share izaberem Airplay(tj zamenu za njega) i on pusti sliku ili video na xbmc preko wifi-a naravno.

Upalis aplikaciju na telefonu. Na kompu otvoris u browseru bu.mp i dobijes UI iz kog radis sta hoces....

Postoji li aplikacija slicna kao AirPlay za iOS,kojom mogu da pustam video i slike sa telefona na racunar,konkretno recimo na XBMC.Znaci izaberem sliku iz galerije i klikom na share izaberem Airplay(tj zamenu za njega) i on pusti sliku ili video na xbmc preko wifi-a naravno.

Ima, ja za povezivanje N7 sa xboxom koristim AirSync, vrh je. Uz to pusta i muziku, klipove, podcaste...na samom telefonu/tabletu; ima widgete za 4.2 android za lockscreen...

probao airdroid 2, stalno puca konekcija cim odem da downloadujem nesto (One X)... Nego, sjecam se da mi je V1 radila u pozadini i kad izadjem iz aplikacije. Je li jos ko imao taj problem?
Moracu i novi bump da probam...

probao airdroid 2, stalno puca konekcija cim odem da downloadujem nesto (One X)... Nego, sjecam se da mi je V1 radila u pozadini i kad izadjem iz aplikacije. Je li jos ko imao taj problem?

ja sam skidao 1.3 gb muzike na fon gnex mixovi po 50mb nijedan fajl nije puko pre toga klipove.sve radi kako treba

Tri sezone The Wire (3x4.5gb) odjednom bez pucanja.

I da, može u pozadini ali ako otvoriš još tri, četri aplikacije posle toga tipa face, flipboard,..ugasice ti sam android zbog rama airdroid.

Poslednja izmena:
Snimanje

Koji je najbolji program za snimanje dolaznih i odlaznih poziva???
A da se dobro cuje i jedna i druga strana!

re

Probao sam njih par i kod svakog se sagovornik lose cuje.

Probao sam njih par i kod svakog se sagovornik lose cuje.

Sve to zavisi od kernela. U nekim drzavama je zabranjeno snimanje sagovornika tako da stock kernel obicno ima disablirano snimanje.

Vrh Dno