Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni uvek sve radi savršeno, bilo oficijalna aplikacija, bilo tweetings (one imaju push).
Sada sam se setio i echofon mi je radio savrseno.

Poslednja izmena:
^ Jel su popravili onaj sync da ne radi na svakih 15 minuta?

Meni kod zvanične šetaju postovi dok scrollujem nakon što odradim ručno refresh. Oduvek je tako. :/

Meni uvek savrseno radila. Ne stigne push retko kad, u smislu da ne dobijem zvucnu notifikaciju, ali tamo je u 'connect'.

Meni push nije bitan. Ali me nervira to mešanje postova.

Jel se i kod tebe mešaju? Kao da se neki kreću normalno, a drugi brzo? Teško je opisati pojavu.

Da li neko zna zasto ne mogu da instaliram FPse na note 2.
Instalirao sam prvo neku verziju x.x.x 43 i radila je dobro, posle probam da instaliram neku verziju x.x.x 83 i tu mi izbaci poruku kao nemam dovoljno memorije i da prvo obrisem neku aplikaciji.
Probao sam sa onom verzijom koja radi i opet izbaci tu poruku. Cak sam u platio aplikaciju 4.99usd i opet nece.
Da li neko zna sta je problem? Obrisao sam sve sto ima veze sa tom aplikacijim, restartovao telefon nekoliko puta i nece. Imam 4gb free i na kartici i na telefonu.

Jesi li koristio Lucky Patcher da bi patchovao FPse? Ako jesi, instaliraj ga opet i pokreni. On ce obrisati .odex fajl i moci ces da instaliras.

Meni na L9 officialna Twitter aplikacija super radi. Isto je i kod par drugara na S2 i S3.

Da li je neko otkrio način kako sortirati forume u Tapatalku?
Ovi koje najčešće pratim uvijek se nekako nalaze na dnu liste.

Ne mogu da se sortiraju, rade na tome i sledeci "veci update" ce da ima tu opciju .

Kad smo vec kod TT , da li jos neko pored login imena ima VIP ? I ako ima sta to znaci ?

Izašao je SwiftKey Flow tj. SwiftKey 4, u okviru stare app je, tj samo update na SwiftKey 3. Izgleda nisu mnogo alavi :D

Poslednja izmena:
jos kada bi imao pristup placenim aplikacijama na Play Store... VPN1Click vise ne radi, tj radi povezivanje na samo random servere.

pitanje za one koji NE koriste ove market unlockere i sl: jutros mi je Viber sam izbacio da ima apdejt, ali klikom na apdejt ikonu je samo izbacio error. Onda podjem u my apps, i tamo ga nema. Podjem na play store, nema ga ni tamo, a probao sam i sa Desire HD sa custom rom-om (jelly time 4.2.1). Jel moguce da vise nije dostupan za ovaj region (konkretno Crnu Goru)? :p

Dostupan je, ja sam uradio update jutros. Na play store-u mi je označen automatski update aplikacija.

Ja sam ga jutros ponovo instalirao, i ne radi uopste, a ranije je bez problema radio. Treba sacekati sledeci update.

Meni ne radi ni jedan ovaj vpn. Valjda ce opraviti enabler uskoro...

Na kom si internet provajderu?

Ni meni ne radi. Ni bear, ni security kiss (podešen iz settings).

U Vip-u sam...

Meni od skoro radi samo kad na TunnelBear stavim UK, US mi ne radi.

Vrh Dno