Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kako je dobra app SweetHome, hvala vam puno ljudi što ste je spomenuli, tako nešto mi je trebalo. :)

Imam pitanje u vezi WhatsApp-a. Koja je procedura posle god dana korišćenja, u vezi onog plaćanja? Msm jel ima neka varijanta da se to izbegne ili sta (pošto nemam internet karticu)?

Imaš pravo verovatno.
Ja imam samo phone audio u opcijama.
I ja imam samo phone audio ali znam da moze - jer dok ide pjesma i pozovem sa volana voice dial upali se voice talk na telefonu i par puta na 3-4 sekunde prebaci zvuk sa moba na zvucnike i cuje se muzika...znaci mora da moze neki fix

Dali ima neko Allshare apk a da radi na Galaxy Ace ?? Dve sto sam skinuo negde sa neta su cwm flashable i nijedna ne radi. A probao sam i dlna.apk da prebacim u system/app i setujem dozvole a i dalje ne radi. Jel za to mora da bude TW rom ili moze da radi na svim ROM-ovima ?

Jel postoji mogucnost na google play-u da se omoguci da aplikaciju koju si imao instalirano da ti to nekako prikaze kada joj pristupis na google playu? Pitam iz razloga sto sada vec cesto se desava da nalecem na aplikacije koje sam instalirao i nisu mi se svidele ali opet nalecem na njih pa i zaboravim da sam ih probao. Pored tolko velikog broja aplikacija morali bi da naprave neki bolji filter ako ne postoji ovako nesto da se omoguci.

Tetsuo, ja ne vidim gde ima da se namešta vreme za sync?!

uploadfromtaptalk1360055654977.jpg

A običan proxy? Probaj tunnel bear. Možda se zaglupeo.

Definitivno me proxy zeza, kada udjem preko hidemyass, od otvori normalno stranicu:
screenyjy.jpg

Sta da radim?

Aj proverite ko ima intesa mobi app, je li vam u meniju kartice nestala kartica tekuceg(maestro/inspire)?
Meni jeste, i sad ne mogu da vidim raspolozivo stanje:mad::banghead:
e3upepa4.jpg

Poslednja izmena:
Nema je ni kod mene.
Mogu da vidim stanje na računu, a znam i koliki mi je dozvoljeni minus

Postoji li neki mod za airdroid widget kako bi bio tamniji? Nesto dark holo bi bilo idealno.

I ja i dalje cekam meni neko da kaze kako se menja vreme za sync na Carbon-u... Posto je tetsuo dva puta preskocio moje pitanje :)

Pa pitaj u Carbon temi na XDA :)

Nema je ni kod mene.
Mogu da vidim stanje na računu, a znam i koliki mi je dozvoljeni minus
Mogu i ja da vidim stanje, ali ne i nedospele obaveze, pa ne znam imam li 10k ili 5k raspolozivo za trosenje, a to moram da znam

da li neko zna kako da resim blesav problem: ne mogu da prevlacim ikonice u folder ni sa hs ni iz draw.?
ustvari, sto je jos iritantnije, po nekoj random f. nekada uspe bez problema i ne mogu da nadjem zakonitost, siguran sam da je neka bzvezarija ali je ne znam
nije stvar do launchera jer mi se to dogadja na svim (bach add u apexu radi bez prob.)
tel (s2) nije root-ovan i nece biti jos neko vreme

uzgred, nasao sam ovo kao neki fensi surogat za foldere (mozda nekom bude ok, ja vise volim obicne foldere): https://play.google.com/store/apps/...sImRlLmRid2FyZS5jaXJjbGVsYXVuY2hlci5saWdodCJd

Ma opušteno, nego mislio sam da sam lud, jer ja to ne vidim, sve moguće pretrazio i na Google-u i nema, rekoh možda ti znaš neku foru :)

Imam pitanje u vezi WhatsApp-a. Koja je procedura posle god dana korišćenja, u vezi onog plaćanja? Msm jel ima neka varijanta da se to izbegne ili sta (pošto nemam internet karticu)?
Ako imas nekog ko ima iphone (jailbreak) instaliras aplikaciju kod njega, ulogujes se sa tvojim brojem i onda dobijes lifetime servis besplatno za WhatsApp.

kako se zove aplikacija da mogu da skidam sve i svasta sa google marketa nebitno za koji je region. treba da ima root. ako moze pomoc, hica mi je

Dva pitanja:
1) Jel zna neko kako da namestim Chomp SMS da prima poruke? Kada je na telefonu instaliran Go Sms ili Handcent onda radi. Kada ostane "sam" nece! Diseblovan je glavni sms program koji je dosao uz rom...
2) Kako da namestim da mi Tapatalk ostavlja potpis? Cita, pise ali se ne vidi kad odgovaram sa moba a kad sa kompa.
hvala i pozdrav ;-)

Vrh Dno