Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel jos nekog zeza play store? Kod mene ne radi ni na N7, ni na Xperiji, a vec nekoliko dana mi ne radi kako treba i u Chrome-u na laptopu.

yooyoo, isti rezultat ces postici ako u build.prop izmenis ro.sf.lcd.density u zeljenu vrednost i pomocu Lucky Patcher-a primenis patch na Play Store. Em se ne menja aplikacija (Play Store), em mozes bez problema da update-ujes u svakom trenutku jer se ne menja potpis aplikacije. I opet ce ti dialer biti u levom uglu, notification switchevi pribijeni uz levu stranu, itd.

U svakom slucaju, javi rezultat. :)

Nisam probao na Paranoid-u da menjam DPI, samo na stock-u. Na žalost, gubim HDMI i 3D funkcije na AOSP/AOKP ROM-ovima, a i bagoviti su za O3D, tako da se nisam dugo zadrzavao na njima.

Nisu vise bagoviti, svi bugovi su reseni novim bootloaderom, evo koristim vec par dana CM10 bez problema, jedino sto mi je bat jako losa al kazu da moze i to da se resi pa cu probati :D

yooyoo, isti rezultat ces postici ako u build.prop izmenis ro.sf.lcd.density u zeljenu vrednost i pomocu Lucky Patcher-a primenis patch na Play Store. Em se ne menja aplikacija (Play Store), em mozes bez problema da update-ujes u svakom trenutku jer se ne menja potpis aplikacije. I opet ce ti dialer biti u levom uglu, notification switchevi pribijeni uz levu stranu, itd.

U svakom slucaju, javi rezultat. :)

Znam za te probleme od ranije. Sada je i layout kamere poludeo na 180 dpi. Moracu da budzim camera app.

Yooyo rekao sam ti ja, a i Sale za onog lika što je resize-ovao stock aplikacije, ne mogu opet da se setim kako se zove... Dialer i sve mu je na 182

Već instalirao... Svidja mi se sto je u dark fazonu... Fancy animacije malo baguju, ali sve u svemu, osvezenje ;-)

Jel jos nekog zeza play store? Kod mene ne radi ni na N7, ni na Xperiji, a vec nekoliko dana mi ne radi kako treba i u Chrome-u na laptopu.
Evo kako mi izgleda na tabletu:
mu3eva6y.jpg

A evo u browseru:
1rjr.jpg

Kad kliknem na neki link, poput onog koji je ostavio Tetsuo, otvori se pregled aplikacije normalno, ali ako hocu bilo gde da udjem odatle, pojavi se ovo:
2kfk.jpg

Izvinjavam se zbog velikog screenshota, tako ga je isformatirao tapatalk hd

Poslednja izmena:
Meni radi ok.
Clear data? Market enabler? Promena jezika?
Jesi li probao nešto od toga? Možda pomogne.

Clear data i brisanje kesa sam odradio, otkacio i zakacio nalog, Market enabler nisam jer tablet nije rutovan, promena jezika ne pomaze. Isto je i na telefonu, sa drugim nalogom. U browseru mi ne radi vec nekoliko dana, a od danas ni u aplikaciji

Proradio play store na telefonu sam od sebe, a na tabletu i u browseru nece. Ne mogu ni da instaliram tunnel bear, zato sto mi ne radi ni pretraga, izbaci u browseru url not found, kao sa drugog screenshot-a, a isto izbacuje i na Nexusu. Na kraju mu ne gine flesovanje nekog roma, ali mi je cudno sto nece ni u browseru, a ni na telefonu mi nije radio danas...

Jedino ako Google nije banovao IP adrese iz Albanije, posto me neki sajtovi prepoznaju kao da zivim tamo :)

Lep je Carbon, svidjaju mi se animacije i sve, ali na 15 minuta da mi radi sync i da mi jede bateriju? NE MOZE!

@ duler

Jesi koristio jos neku aplikaciju za sms? Go Sms mi se dopada zbog nekoliko mogucnosti ali koje ne koristim cesto tipa blokada, privatni box, sacuvane poruke, podesavanje izgleda,... Ali generalno me jako iritiraju sa malih milion mogucnosti koje nude, teme za koje moras da sakupljas one getjar poene itd. Kada budem instalirao Jelly ima da se ratosiljam svih GO aplikacija launcher-a, lock screen, notification, sms,...

Pa koristim od tada Handcent i zadovoljan sam. Ima iste mogucnosti kao GO ali daleko brze radi i stabilnije, bar meni.

Uzeo sam hands free za kola. On se povezuje preko bluetootha sa telefonom. Da li postoji aplikacija (player) koji ima opciju da pušta zvuk preko tog zvučnika?
Google music i mx player ne mogu.

Mislim da PowerAMP moze.

Hax sync.
Стави pdroid па нек тражи шта хоће.

Hax sync radi samo na 4.x a ja imam dva phona na jednom je JB a na drugom GB a zelim da na oba imam istu aplikaciju.

Koliko se secam pdroid radi samo na CM based romovima a ja sam na TW.

Znam da sam na ICS koristio neku slicnu aplikaciju za firewall odnosno za davanje i uskracivanje pojedinih dozvola aplikacijama. Posle sam presao na JB a tu nije radila pa sam je unistalirao. Sad ne mogu da se setim kako se zvala, jel zna neko na koju aplikaciju mislim?

Ako nadjes resenje javi, ja imam fabricki bt u kolima i isto bih pustao muziku tako

Najmanji problem mi je da skinem warez, ali sam hteo da budem pošten i kulturan :)
Čini mi se da na marketu ima 15 free trial, pa ću to probati.

Postoji li aplikacija koja "vidi" koje od instaliranih aplikacija koriste location servis? BBS mi je prijavio 2333 wakeup-ova za zadnjih 17h....

Potrebna mi je aplikacija koja sa telefona cisti fajlove koje su ostavile deinstalirane aplikacije. Nasao sam Clean Master, Ali on nema tu opciju.

Uzeo sam hands free za kola. On se povezuje preko bluetootha sa telefonom. Da li postoji aplikacija (player) koji ima opciju da pušta zvuk preko tog zvučnika?
Google music i mx player ne mogu.

Mislim da nema veze sa pleyerom već sa opcijama BTa HF.

Kod mene imaju dve opcije vezane za BT kada kliknem na zupčanik, Call Audio i Media Audio. Za puštanje pesama mora druga da bude uključena.

btw, moram da pohvalim kako je Ford rešio ovo sa BTom. Ispisuje pesme na dispelju kola i rade komande na volanu za prev i next. Plus čim prebacim da je BT source u kolima player se automatski uključuje i kreće muzika.

Prilozi

• 2013-02-04 15.34.14.jpg
    2013-02-04 15.34.14.jpg
    116.5 KB · Pregleda: 211
  • 2013-02-04 15.29.20.png
    2013-02-04 15.29.20.png
    61.6 KB · Pregleda: 214
Potrebna mi je aplikacija koja sa telefona cisti fajlove koje su ostavile deinstalirane aplikacije. Nasao sam Clean Master, Ali on nema tu opciju.

Kako nema?
Meni posle svakog brisanja neke aplikacije Clean Master izbaci koliko je mb apkikacija ostavila i pita da li hoću da obrišem.

Vrh Dno