STriderKOCOBO
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2009
- Poena
- 435
Jel jos nekog zeza play store? Kod mene ne radi ni na N7, ni na Xperiji, a vec nekoliko dana mi ne radi kako treba i u Chrome-u na laptopu.
Nisam probao na Paranoid-u da menjam DPI, samo na stock-u. Na žalost, gubim HDMI i 3D funkcije na AOSP/AOKP ROM-ovima, a i bagoviti su za O3D, tako da se nisam dugo zadrzavao na njima.
yooyoo, isti rezultat ces postici ako u build.prop izmenis ro.sf.lcd.density u zeljenu vrednost i pomocu Lucky Patcher-a primenis patch na Play Store. Em se ne menja aplikacija (Play Store), em mozes bez problema da update-ujes u svakom trenutku jer se ne menja potpis aplikacije. I opet ce ti dialer biti u levom uglu, notification switchevi pribijeni uz levu stranu, itd.
U svakom slucaju, javi rezultat.![]()
Evo kako mi izgleda na tabletu:Jel jos nekog zeza play store? Kod mene ne radi ni na N7, ni na Xperiji, a vec nekoliko dana mi ne radi kako treba i u Chrome-u na laptopu.
@ duler
Jesi koristio jos neku aplikaciju za sms? Go Sms mi se dopada zbog nekoliko mogucnosti ali koje ne koristim cesto tipa blokada, privatni box, sacuvane poruke, podesavanje izgleda,... Ali generalno me jako iritiraju sa malih milion mogucnosti koje nude, teme za koje moras da sakupljas one getjar poene itd. Kada budem instalirao Jelly ima da se ratosiljam svih GO aplikacija launcher-a, lock screen, notification, sms,...
Nisu vise bagoviti, svi bugovi su reseni novim bootloaderom, evo koristim vec par dana CM10 bez problema, jedino sto mi je bat jako losa al kazu da moze i to da se resi pa cu probati![]()
Hax sync.
Стави pdroid па нек тражи шта хоће.
Mislim da PowerAMP moze.
Lep je Carbon, svidjaju mi se animacije i sve, ali na 15 minuta da mi radi sync i da mi jede bateriju? NE MOZE!
Neko free rešenje?
Uzeo sam hands free za kola. On se povezuje preko bluetootha sa telefonom. Da li postoji aplikacija (player) koji ima opciju da pušta zvuk preko tog zvučnika?
Google music i mx player ne mogu.
Potrebna mi je aplikacija koja sa telefona cisti fajlove koje su ostavile deinstalirane aplikacije. Nasao sam Clean Master, Ali on nema tu opciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari