Imaš pravo verovatno.
Ja imam samo phone audio u opcijama.
Svakog? Meni samo ponekad to iskoči
Lep je Carbon, svidjaju mi se animacije i sve, ali na 15 minuta da mi radi sync i da mi jede bateriju? NE MOZE!
Kako je dobra app SweetHome, hvala vam puno ljudi što ste je spomenuli, tako nešto mi je trebalo.![]()
I ja imam samo phone audio ali znam da moze - jer dok ide pjesma i pozovem sa volana voice dial upali se voice talk na telefonu i par puta na 3-4 sekunde prebaci zvuk sa moba na zvucnike i cuje se muzika...znaci mora da moze neki fixImaš pravo verovatno.
Ja imam samo phone audio u opcijama.
To može da se isključi.
Push ima jedino official app.
To može da se isključi.
Push ima jedino official app.
Zato sto imas Nexus, a bbking ima GN2 ako se dobro secam. Nexus nema nista po default-u, mora da se budzi.
Ima i echofon i tweetings
A običan proxy? Probaj tunnel bear. Možda se zaglupeo.
Za echofon se ne znam, ali tweetings nema pravi push, već se telefon sinhronizuje sa njihovim serverom kojem pristižu podaci sa servera, koliko se sećam.
Mogu i ja da vidim stanje, ali ne i nedospele obaveze, pa ne znam imam li 10k ili 5k raspolozivo za trosenje, a to moram da znamNema je ni kod mene.
Mogu da vidim stanje na računu, a znam i koliki mi je dozvoljeni minus
I ja i dalje cekam meni neko da kaze kako se menja vreme za sync na Carbon-u... Posto je tetsuo dva puta preskocio moje pitanje![]()
Ako imas nekog ko ima iphone (jailbreak) instaliras aplikaciju kod njega, ulogujes se sa tvojim brojem i onda dobijes lifetime servis besplatno za WhatsApp.Imam pitanje u vezi WhatsApp-a. Koja je procedura posle god dana korišćenja, u vezi onog plaćanja? Msm jel ima neka varijanta da se to izbegne ili sta (pošto nemam internet karticu)?
kako se zove aplikacija da mogu da skidam sve i svasta sa google marketa nebitno za koji je region. treba da ima root. ako moze pomoc, hica mi je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari