Kako si se registrovao uopšte jel preko 3g usb sticka?
Jeste na telefon, ali ne postoji nacin da stigne na tablet kad je WiFi only model i nema SIM karticu. Zato sam i rekao da mi treba nesto slicno GrooVe IP, a da mi Viber ne radi posao. Skype mi je skup za zvanje domacih brojeva a meni bi trebalo nesto da ne moram da koristim telefon dok sam kuci jer svejedno visim na tabletu.Verovatno je to razlog. Broj ti je, pretpostavljam, stigao na telefon pa si ga prepisao a mislim da tako ne može.
Verovatno je mislio na wifi verziju tableta.
Verovatno je to razlog. Broj ti je, pretpostavljam, stigao na telefon pa si ga prepisao a mislim da tako ne može.
Ne preporucuje se linkovanje widgeta zbog sporosti pristupa SD kartici i povecanoj potrosnji energije (baterije).
WifiKill?![]()
Da provalis šifru ne možeš, ali možeš da sniff-uješ pakete, pa da hvataš šifre servisa na koje se loguju ljudi sa istog wifi.
Zar https to ne resava?
Jel vi niste procitali da je izasao novi wifikill 4.x? Mislim da vise ne mora da se iskljucuje tako, sad radi normalno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari