Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Verovatno je to razlog. Broj ti je, pretpostavljam, stigao na telefon pa si ga prepisao a mislim da tako ne može.

Verovatno je to razlog. Broj ti je, pretpostavljam, stigao na telefon pa si ga prepisao a mislim da tako ne može.
Jeste na telefon, ali ne postoji nacin da stigne na tablet kad je WiFi only model i nema SIM karticu. Zato sam i rekao da mi treba nesto slicno GrooVe IP, a da mi Viber ne radi posao. Skype mi je skup za zvanje domacih brojeva a meni bi trebalo nesto da ne moram da koristim telefon dok sam kuci jer svejedno visim na tabletu.

Pa ne znam, meni nije htelo pre neki dan kad sam kupio tablet, a nije htelo ni danas kad sam probao, probacu opet cisto da budem 300% siguran da nece.

Ne preporucuje se linkovanje widgeta zbog sporosti pristupa SD kartici i povecanoj potrosnji energije (baterije).

Ne linkujem ni jednu aplikaciju čije widgete koristim. Nije u tome problem...

Problem se javlja nakon instalacije i linkovanja pojedinih aplikacija, relativno velikih, poput my fitness pal, kodeka za mx player, iako ima dovoljno memorije i interne i sd ext. Sa drugim velikim aplikacijama nema problema nakon linkovanja.
Tri dana sam proveo utvrđujući u čemu je problem, nandroid backup i restore nakon instalacije svake aplikacije, i nisam uspeo da rešim problem. Nije mi jasno na koji način ove aplikacije i njihovo linkovanje utiču na widgete.

Ja sam mislio da probam to, ali nikako da dobijem pozivnicu, pa sam deinstalirao. :D
Zato sam kupio dead space za $, pa kada bude vremena, znam šta ću da igram.

Neka aplikacija za wifi hacking (ako je dozvoljeno) ?

Ima u filmovima.

Wifi kill je ozbiljna aplikacija. Svaki put me iznova oduševi kad uradi to što uradi :smoke:

Posedujem i retko koristim (kada zatreba v1.17 ;) ) Mislim da lazira zagusenje tako da drugi uredjaji ne mogu
da pristupe Net-u ?

Da provalis šifru ne možeš, ali možeš da sniff-uješ pakete, pa da hvataš šifre servisa na koje se loguju ljudi sa istog wifi.

Meni WifiKill kad ga gasim na off baci telefon u Hot Reboot. Jel ima jos neko ovakvih problema?

Прво искључи wifi, па онда апликацију :D

Iz Task-a ga i ja ubijam. Reboot sledi ako pokusam drugacije. Nisam znao za drugi nacin...probacu.

Mislim da sam našao rešenje u vezi mog problema sa učitavanjem vidžeta. Problem je u kodecima za mx plejer. Ukoliko su oni linkovani, vidžeti se ne učitavaju. Zanimljivo da se problem ne javlja ako je mx codec pack prebačen potpuno na sd karticu.

youtube

Instalirah novi update za youtube aplikaciju i razočarah se . Novi interfejs je njesra, sporo, šteka kod HD videa. Prethodna verzija je radila puno bolje.

Jel vi niste procitali da je izasao novi wifikill 4.x? Mislim da vise ne mora da se iskljucuje tako, sad radi normalno...

Treba mi neka minijaturna aplikacija da mi samo na ikonici bateriju na galaxy s2 dopise kolko je procenata ostalo dok se ne istrosi.

Nazad
Vrh Dno