Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kako ne radi, meni radi super. Sad sam tako ovaj post kucao

Edit: kad li će finalna verzija. Na ovu piše da radi do 8 januara

Poslednja izmena:
Ja sam kupio i phone i tablet verziju, sad ako budem morao da im dajem pare i za ovu... :mad:

Flow rado sjajno. Ovo kucam sa nje, da li ce im ovo biti jedina verzija ili ce biti i one bez flowa?

Ako ti je rutovan telefon, uključi root explorer (korenski istraživač) u podešavanjima ES explorera, kao i pristup root folderu. To je u: mrežne postavke>korenske opcije. Trebalo bi da se pojavi sd kartica.

*P*A*B*L*O*
A covece... Samo dve strane unazad covek je isto trazio aplikaciju za blokiranje skrivenih poziva...

Pazi kada nisam primetio od samo 580 i nešto stranica!Izvini šefe! Pitao sam za fabričku aplkaciju ako neko zna,a stavio sam i SShot.

Poslednja izmena:
Ima li za poruke neka app koja je brza da kazem momentalna i jednostavna i pregledna? Kai sto je exDialer zamena za dialer.

Koji program najbolje radi za odbijanje poziva u slučaju da broj nije iz imenika i slične fore sa black i white listama?

Treba mi za telefon koji nema root access.

Kako ne radi, meni radi super. Sad sam tako ovaj post kucao

Edit: kad li će finalna verzija. Na ovu piše da radi do 8 januara

Možda radi na verziji za telefon ali na tablet verziji mi ne radi (nexus7, jb 4.2.1). Upravo kucam ovaj post sa njega i neće nikako. Ali svejedno, i u portret modu je baš prijatno za kucanje. Dođe kao neka mini - igra :). I što je najbitnije, veoma se brzo kuca.

Mogu li nekako da namestim da mi i na srpskom bude qwerty raspored?

Pazi kada nisam primetio od samo 580 i nešto stranica!Izvini šefe! Pitao sam za fabričku aplkaciju ako neko zna,a stavio sam i SShot.

Ne izvini nego si mogao poslednjih nekoliko stranica da preletis pogledom. A fabrickom neverujem da mozes da blokiras skriveni broj zato sam ti i na tacni servirao program koji radi bas ono sto ti zahtevas!

Može fabički Galaxy i note serije od čini mi se 4.1.1 (ne znam za koji je model pitao) i radi bolje od bilo koje app, može i da se podesi vreme u koje će se blokirati a u levom uglu kao što se vidi ostaje obaveštenje o propuštenim pozivima:

Prilozi

• Screenshot_2012-12-06-20-38-01.png
    Screenshot_2012-12-06-20-38-01.png
    128.3 KB · Pregleda: 285
Možda radi na verziji za telefon ali na tablet verziji mi ne radi (nexus7, jb 4.2.1). Upravo kucam ovaj post sa njega i neće nikako. Ali svejedno, i u portret modu je baš prijatno za kucanje. Dođe kao neka mini - igra :). I što je najbitnije, veoma se brzo kuca.

Mogu li nekako da namestim da mi i na srpskom bude qwerty raspored?

Kako ti ne radi? Nema je uopšte ili ne radi o swipe? Meni na n7 radi ali nema swipe. Radi kao obična tastatura samo ima opciju da se podeli i razmakne radi lakšeg kucanja.

Može fabički Galaxy i note serije od čini mi se 4.1.1 (ne znam za koji je model pitao) i radi bolje od bilo koje app, može i da se podesi vreme u koje će se blokirati a u levom uglu kao što se vidi ostaje obaveštenje o propuštenim pozivima:

Znam da na Note-u na JB postoji blocking mode ali kazi mi kako ces blokirati skriven broj? Mozes da dozvolis da te zovu svi kontakti kad ti je ukljucen bloking mode ali ako nemas neki broj u kontaktima a nije skriven i njega ce odbiti.

Moze li preporuka za aplikaciju za trazenje izgubljenog/ukradenog telefona? Zena je nedavno izgubila fon, kupio sam joj novi, pa bar da na njemu pokusam neku zastitu. Na marketu ima 18450 aplikacija, ima li neka koja dokazano radi?

Android 2.3.7

Jel moze nekako da se u kalendaru odredjuje proizvoljno vreme za podsetnik umesto par predefinisanih?
Moze i neki drugi program, ali ako moze iz kalendara da uveze vec postojece obaveze. :eek:

Kako ti ne radi? Nema je uopšte ili ne radi o swipe? Meni na n7 radi ali nema swipe. Radi kao obična tastatura samo ima opciju da se podeli i razmakne radi lakšeg kucanja.

Upravo to, ne radi mi samo swipe (odnosno kako su ga krstili flow) u landscape modu, sve ostalo je ok.

jel neko zna u cemu je razlika?
drzim uvek ugasen data, dok sam imao gt540 i vip karticu kada dobijem mms stigne poruka sa dugmetom "download" i jednostavno ukljucim data i stisnem download. Sada kad imam Skate i mts karticu, kad stigne mms dobijem sms od mts-a sa sifrom da ga pogledam na sajtu i nikako vise ne moze da stigne na telefon (kada je ukljcucen data onda sve funkcionise). Jel problem u tome kako opeateri dostavljaju obavestenje o mms-u ili je do parametara u telefonu?

@Dr.Mare, tako je i kod mene. Zato imaš opciju da razmakneš tastaturu pa možeš da dohvatiš sa oba palca sve tastere

Radi li nekome Gmail Unread Count na Apex Launcheru. Da li je do mene, ili je generalno. Mislim da je posle zadnjeg update GMail-a prestalo raditi! :)

Meni radi

Baš dobar ovaj flow , probao sam ranije ove ostale swype tastature ali se nikako nisam privikao na njih.

Ovaj odlično radi , na srpskom ima fenomenalnu predikciju, jedino mi je zamerka premala slova u tastaturi.

Da li se može povećati ili naći još neka tema sem onih default ?

Da li postoji android lost pro aplikacija? U free se u security level opcijama ne mogu selektovati opcije koje se odnose na sms poruke? Je l' to neko ograničenje free verzije?

Po meni, jako interesantana ideja. Na prvi pogled mi ne deluje tako jednostavno za koriscenja, ali kad se malo bolje razmisli raspored slova i pokreti prstiju su jako slicni kao i na full qwerty tastaturi.
Slice Keyboard

Da li postoji android lost pro aplikacija? U free se u security level opcijama ne mogu selektovati opcije koje se odnose na sms poruke? Je l' to neko ograničenje free verzije?

Probaj Wheres my droid, po meni je bolja i mogu da se salju komande telefonu preko SMS poruka.

Po meni, jako interesantana ideja. Na prvi pogled mi ne deluje tako jednostavno za koriscenja, ali kad se malo bolje razmisli raspored slova i pokreti prstiju su jako slicni kao i na full qwerty tastaturi.
Slice Keyboard

Nije lose ovo, samo bi ti trebalo dobranih mesec dana da se navezbas :)

Vrh Dno