Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Za ovih par dana koliko koristim 5-icu nije, na prethodnoj verziji nije bagovalo sigurno.

Swiftkey Flow dostupan kao beta :)

Probao neko ?

Ja sam probao, upravo tako kucam. Po meni mnogo bolja od Swype, ne grešim skoro ništa, lepi prepoznaje reči. Ima za tablet i phone verzije.

Poslednja izmena:
SlideIT je takodje postao prilicno dobar. Ima i recnik na srpskom. I, sto mi se mnogo dopalo i nisam video do sada, mogucnost da se automatski iskljuce nasa slova kada se kucaju poruke i tako poveca broj karaktera u poruci.

Evo isprobavam Flow, nije loše, nije loše :-D. SwiftKey i Swype/SlideIt istovremeno, cool :).

Upravo sam hteo da isto napisem. :) Barem brise rec po rec, nije spor.

Jel mozete da mi preporucite neku dobru aplikaciju za notes i podsetnik?

I koja je dobra takodje aplikacija kao neki cleaner, da moze da obrise razno razne gluposti sa telefona, kao i repo-e od nekih deintaliranih aplikacija itd?

Upravo skinuo SwiftKey Flow. Jel zna neko kako da skinem naša slova sa kvačicama sa srpskog? Radim isto kao i na starom SwiftKey al mi ne uspeva.

flow je odlican. nisam ranije koristio ovaj tip tastature posto se nesto nisam snalazio..evo sad probao i ne gresim uopste.
@milkobgd
hoces da imas kvacice ili ne?

Hoću da imam klasičnu qwerty tastaturu (bez kvačica) ali da kad kucam tekst ima kvačice.

To mogu, ako imaju reči u rečniku, i sada da radim. Samo kucam srpski a tastatura je ostavljena na engleskom. Naravno aktivirani su i srpski i engleski. A ako hoću novu reč, koja ima kvačice a nema je u rečniku , onda moram da pređem u srpski a tamo su mi sva slova na tastaturi pa je problem ko se navikao da swipeuje na jednoj da prelazi na drugu. Ako se razumemo.

Poslednja izmena:
ja to ovako resim:
instaliram nas i engleski recnik. raspored kod engleskog stavim qwerty, kad pokrenes u nekoj app tastaturu prebaci na englesku i imas slova bez kvacica ali prepoznaje i nase reci

U isto vreme smo.

Ostaje problem reči sa kvačicama kojih nema u rečniku. Mora da pređe na srpski zbog te reči. Iritirajuće (evo sad sam morao) al preživeće se.
Inače tastatura je zlo dobra i brza.

Poslednja izmena:
^ Zato mi se SlideIT mozda najvise dopada od tih tastatura sa prevlacenjem. Tastatura je qwerty, plus mogu da se iskljuce kvačice u porukama, a koriste na ostalim mestima.

Davno sam kupio slideit i dugo ga koristio. Iskreno ne može da priđe SwiftKey a kamoli sada flow verziji plus što počne da koči posle nekog vremena. Probaj za sada je public beta, besplatna i jbe mamu kako radi.
A evo i rešenja za kvačice. Restart telefona.

Poslednja izmena:
Swiftkey je drugacija vrsta tastature od SlideIT-a. Tek sa Flow je na tom principu (a to jos nisam probao jer nemam potrebe trenutno, cekam finalnu verziju). Nisam ja za tastature sa predikcijom, samo mi smetaju.

Hvala ti. Ona znaci moze biti i notes i podsetnik?

Pa da. To si trazio, to sam ti preporucio.

To drugo sto trazis mislim da i ne postoji.

Poslednja izmena:
Probao sam swiftkey Flow. Nikada ranije nisam koristio taj Flow nacin unosa teksta ali sada mi bas prija kada ga koristim. Odlicno se uklapa u predikciju, mogu dosta brzo da kucam na taj nacin. Jedina mana u ovoj beti je sto flow ne radi u landscape modu.

Nazad
Vrh Dno