Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Evo za viber...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1350980277952.jpg
    uploadfromtaptalk1350980277952.jpg
    67.7 KB · Pregleda: 446
Swift Key 3, da li mogu da se izbace reci sa nasim slovima iz predikcija?

Moze, kada kucas i pojavi ti se rec u predikciji, drzi prstom na nju i izaci ce ti meni sa remove opcijom...

Jel postoje neke dobre animirane IR radarske mape koje mogu da se koriste u beweather-u? Jel koristi neko to?

Ne mogu i dalje na Viber. Ukucao stari kod kaže invalid., pošalju mi novi sms sa novim kodom opet invalid code. Odem na onu stranicu i zove me onaj automatski glas kaže kod i ja ukucam i ono opet invalid code. Wtf? Ranije pre ovog ****** je radio perfektno.

Viber samo na kratko meni radio jutros i sad ponovo ne. Flipboard takodje uzasno brljavi... Sta se desava?

Na poslednje dve strane je već četiri puta napisano, ali ajde ponovo, amazon ima problema sa serverima.

Brate viber mi važniji od telefona:). Onda čekamoooo. Fala vi.

Инсталирао сам lbe security и чини ми се доста корисна ап, ипак да ли је баг, али ако забраниш некој ап да користи 3G нет, а пустиш wifi, офмах и 3G добије дозволу и обрнуто.

Instalirao sam bs player i odlicno radi ali imam probleme sa titlovima. Retko kad pronadje titlove iako se nalaze u istom direktorijumu kao i film. Probao sad ih isto nazovem ali ne pomaze. Neki put pronadje neki put ne. Zna neko gde gresim?

Da li ima mogucnost da udje u sharovan folder na kompu i pusti film? Vidim i DTS ne podrzava.

^ ja to radim sa BS playerom bez problema :)

Imam Convo program za forum, ali nemogu da vidim sve postove, cak ni one koje sam ja postavio. U vise od pola teme kad udjem bude prazno. Jel ima jos neki program za forume, ja sam samo taj nasao na marketu kada sam ukucao tapatalk.

Инсталирао сам lbe security и чини ми се доста корисна ап, ипак да ли је баг, али ако забраниш некој ап да користи 3G нет, а пустиш wifi, офмах и 3G добије дозволу и обрнуто.

Kod mene sve radi kako treba, 'pamti' sta mu zadam, probao sam i razne kombinacije i uvek zapamti ono sta sam naznacio. Podesavanja ostanu nakon iskljucenja-ukljucenja 3g/wifi-a. Mozda ima veze sa sistemom, na ICS-u sam...

Ovaj flow je posebna aplikacija ili sta?

evo i ovde, ne treba ti aplikacija

Hvala ali vec sam dobio preporuke. Sms backup+ i Titanium Backup. A posto TB koristim za sav drugi backup posluzice i za backup SMS-ova.

Dajte preporuku za neki dobar widget za system info. Treba mi nek pokazuje slobodan prostor za aplikacije ( internal storage) , slobodan prostor na sd kartici ( /sdcard), i slobodan prostor na micro sd ( external storage)
Slobodan RAM i CPU usage moze da ima ali nemora...

Sve koje sam probao pokazuju samo prva dva a nepokazuju external storage.

Poslednja izmena:
Vrh Dno