Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Preko BT ili WiFi? Ako je WiFi, onda Airdroid, recimo.
Ima i programa koji automatski rade sinhronizaciju odabranih foldera kroz WiFi. Bilo reći o tome pre 3-4 dana u ovoj temi, pogledaj malo.

Plan plus aplikacija mi radi samo na wifi, a ne na mobilnom netu? Kao nije mogla da se poveze na bazu.

Провери апн. Који провајдер је у питању?

Vip je. Obrisao sam cash i za sada radi. Ko zna sta se utripovao. Hvala vam

DO skoro mi je radilo sve ok u vezi Solid Explorer-a. Imam osjecaj posle danasnjeg update-a da se s*ebalo i izbacuje mi gresku na slici. Kakve crne permisije sve OK.
Sta je problem, zna li neko,ili je bug do njih :)

Screenshot_2012-10-20-23-56-24.png
solid.png

Nek' jos neko pokusa i vidi moze li, da ne trazim rjesenje kojeg nema....:D

Poslednja izmena:
Zasto nema Opere mini na Play-u? Kada udje u my apps ni tu je nema... kao da je izbacena za nas region, ima samo opera mini next

Telegraf je dobio update, ima dosta promena, definitivno jedna od najlepših i najboljih Srpskih aplikacija...

Telegraf sada izgleda kao blast from the past, kao iOS app iz 2007, onaj glossy gradijent gore viče ljakse (uostalom sve glossy je ljakse stil), u odnosu na pure holo dizajn koji su imali ovo je strašno. Prvi put vidim da neko sa holo izgleda ode na lošije, obično ubacuju da izgleda kao holo.

Plan plus aplikacija mi radi samo na wifi, a ne na mobilnom netu? Kao nije mogla da se poveze na bazu.

Провери апн. Који провајдер је у питању?

Obriši proxy i sačuvaj, ne zaboravi.

Vip je. Obrisao sam cash i za sada radi. Ko zna sta se utripovao. Hvala vam

opet ne radi (greska pri povezivanju) , ode u kantu, jel ima neki slican program?

p.s. a provalio sam da mi nase aplikacije prave taj problem. npr onaj english serbian recnik nije hteo da mi ucita bazu preko networka-a, vec samo preko wifi?
wtf? sve je lepo podeseno i sve aplikacije mi rade normalno na netu, pa cak i ovaj planplus prvo ucita mapu, ali pretraga ne radi

Poslednja izmena:
Meni sasvim normalno radi

Prilozi

• uploadfromtaptalk1350821733301.jpg
    uploadfromtaptalk1350821733301.jpg
    92.3 KB · Pregleda: 335
ucitava mi mapu sa neta, gde god da skrolujem ona se ucitava, ali pretraga nikako preko mobilnog neta. izludjuje me...

Telegraf sada izgleda kao blast from the past, kao iOS app iz 2007, onaj glossy gradijent gore viče ljakse (uostalom sve glossy je ljakse stil), u odnosu na pure holo dizajn koji su imali ovo je strašno. Prvi put vidim da neko sa holo izgleda ode na lošije, obično ubacuju da izgleda kao holo.

Meni se sviđa ovakva kakva je sad :d

Stvarno? Izgleda mega skrnavo, dobro je da sam bekapovao stariju verziju.

Ovako treba da izgleda, a ne onako skrnavo glossy
ypu5ytub.jpg

Poslednja izmena:
Sta je sa viberom...ne radi ?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1350952876540.jpg
    uploadfromtaptalk1350952876540.jpg
    20.9 KB · Pregleda: 256
Isto i kod mene, od sinoć ne radi.

Meni radi. Neki dan se sam apdejtovao. Da vi niste propustili taj apdejt?

Evo ova verzija mi je zadnja..

Prilozi

• uploadfromtaptalk1350977464027.jpg
    uploadfromtaptalk1350977464027.jpg
    44.5 KB · Pregleda: 199
Ma ne radi, juce dosta aplikacija nije radilo zbog amazona (flipboard), verovatno i ovo zeza zato.

ybyduqe5.jpg

Swift Key 3, da li mogu da se izbace reci sa nasim slovima iz predikcija?

Nazad
Vrh Dno