Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Uradite update marketa, vredi. Mnogo popravljenih stvari.

Stvarno ne znam šta može da bude problem kod vas sa GoSMS. Koristio sam ga na nekoliko telefona i sad ga koristim na saletovom neat lpx romu i nemam nikakvih problema.

Poslednja izmena:
Ja sam titaniumom skinuo androidovu osnovnu aplikaciju za sms, mozda je do toga.

Settings - Advanced - important tips
Tu mu reci da si uklonio Stock SMS, pa probaj tako.

Zna li neko neku aplikaciju koja bi kada se zakači tastatura i miš na telefon, simulirala žiroskop na telefonu.
Primjer u nekim igricama je potrebno iskriviti ekran lijevo ili taknuti lijevo na ekranu da bi se nešto desilo, a meni treba simulacija toga dugmeta ili "krivljenja" telefona, da kada ja pritisnem lijevo na tastaturi desi se ista akcija.

Sličan je stvar sa mišem, da kada kliknem lijevi kli recimo pucam..

Mozhe li nekako da se shalje ceo folder preko blututa?

Zipuj pa posalji :)

Zna li neko neku aplikaciju koja bi kada se zakači tastatura i miš na telefon, simulirala žiroskop na telefonu.
Primjer u nekim igricama je potrebno iskriviti ekran lijevo ili taknuti lijevo na ekranu da bi se nešto desilo, a meni treba simulacija toga dugmeta ili "krivljenja" telefona, da kada ja pritisnem lijevo na tastaturi desi se ista akcija.

Sličan je stvar sa mišem, da kada kliknem lijevi kli recimo pucam..

Ja sam koristio usb joystick center u slicne svrhe. Postoji mogucnost mapiranja preko bitova. Bilo da je joyped,mis ,tastatura ili nesto slicno.

Jel ima neko ovaj novi 4.1.23 hakovani YouTube koji pušta HD snimak?

A ostali ne puštaju?

I ja sam zatečen. :)
Vidim kockice na official YT app-u iako je HQ ukljucen, probajte ovaj hakovani, pa cete videti razliku.

Imas na xda u sekciji za apps. Naravno da npr.na sgsu po defaultu ne pusta hd, ali razlika izmedju hd i hq je ogromna.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1529715/

Koristio sam bio onaj stari, nisam video nekako ovaj poslednji. Fala

Ja ne vidim nikakve kockice. Verovatno ima veze sa rezolucijom ekrana, odnosno yt sam skalira na osnovu toga.

Beautiful Widgets su na rasprodaji do nedelje

LINK

Poslednja izmena:
Jel ovo važi i za s3? Ne mogu sad da vidim da li je bilo hq. Sve sam uradio sa onog topica xda ali mi daje ovu grešku!?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1350046674986.jpg
    uploadfromtaptalk1350046674986.jpg
    46.1 KB · Pregleda: 161
Poslednja izmena:
Zar s3 nema hd youtube po defaultu? Jel mozes da pustis neki klip na youtubeu u hdu?

Jel ovo važi i za s3? Ne mogu sad da vidim da li je bilo hq. Sve sam uradio sa onog topica xda ali mi daje ovu grešku!?
obrisi iz system/app foldera youtube. preimenuj onaj koji si skinuo da se zove isto. kopiraj i promeni permissions. to treba da resi taj problem (bar jemeni)
naravno potreban root

Imam root. Nego vratio sam stock i ima hd. E sad da li da instaliram ovu novu ili ne? I da li mogu na Nexus 7 istu app da instaliram?

Weather 2 umbrella veze sa mozgom nema a kamoli sa prognozom. Danima najavljuju kisu koja ne pada a danas mi ceo dan prikazuje oblacno i kisovito vreme u Bg. Uninstall!

Na nexus 7 sam pokušao da instaliram ista stvar. Odem tamo u system/app da obrišem yt.apk i maže could not delete. Rootovan je nex7. U čemu je problem?

^ Nisi mountovao system particiju kao writable.

Zaustavljena jeste. Nigde ne piše da se mountuje. Samo sam ušao utotal comander i pokušao da obrišem. Kako se to radi?

^ Instaliraj ES File Explorer i pokreni. Pa idi Settings->Root Settings i stikliraj sledece:
-Root Explorer
-Up to Root
-Mount File System (Mount /, /system as writable)
Naravno, dozvoli root pristup.

I onda lepo preko ES File Explorera izbrisi taj YouTube.apk.

Nazad
Vrh Dno