Uradite update marketa, vredi. Mnogo popravljenih stvari.
Mozhe li nekako da se shalje ceo folder preko blututa?
Zna li neko neku aplikaciju koja bi kada se zakači tastatura i miš na telefon, simulirala žiroskop na telefonu.
Primjer u nekim igricama je potrebno iskriviti ekran lijevo ili taknuti lijevo na ekranu da bi se nešto desilo, a meni treba simulacija toga dugmeta ili "krivljenja" telefona, da kada ja pritisnem lijevo na tastaturi desi se ista akcija.
Sličan je stvar sa mišem, da kada kliknem lijevi kli recimo pucam..
Jel ima neko ovaj novi 4.1.23 hakovani YouTube koji pušta HD snimak?
Settings - Advanced - important tips
Tu mu reci da si uklonio Stock SMS, pa probaj tako.
A ostali ne puštaju?
Vidim kockice na official YT app-u iako je HQ ukljucen, probajte ovaj hakovani, pa cete videti razliku.I ja sam zatečen.![]()
Imas na xda u sekciji za apps. Naravno da npr.na sgsu po defaultu ne pusta hd, ali razlika izmedju hd i hq je ogromna.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1529715/
Ja ne vidim nikakve kockice. Verovatno ima veze sa rezolucijom ekrana, odnosno yt sam skalira na osnovu toga.
obrisi iz system/app foldera youtube. preimenuj onaj koji si skinuo da se zove isto. kopiraj i promeni permissions. to treba da resi taj problem (bar jemeni)Jel ovo važi i za s3? Ne mogu sad da vidim da li je bilo hq. Sve sam uradio sa onog topica xda ali mi daje ovu grešku!?
Imam root. Nego vratio sam stock i ima hd. E sad da li da instaliram ovu novu ili ne? I da li mogu na Nexus 7 istu app da instaliram?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari