jel bolja od smart keyboarda? mada trebalo bi da jeste cim i dictionary za srpski^
Najbolja![]()
Instagram na S3 meni takoreci uopste ne radi... Nit hoce da slika, nit boze daj... Odma' po slikanju dobijem FC... Djubre...
Meni radi normalno.
Galaxy S2.
Imam aplikaciju GO Sms. Podeseno mi je u njoj da vibrira na poruke (ima tamo vise razlicitih modova kako da vibrira), u setting-u telefona mi je podesenja vibraciji i intezitet na maximum. Kada dobijem poruku a i go sms ti dozvoljava da sam testiras svoja podesavanja osetim da vibrira ali jako jako slabo naspram onog kolko sam namestio u setting-u a to je na max. Takodje imam jednu aplikaciju koja bi mogla da utice na to a to je Profile schedule koju sam podesio sve po zelji i koja diretkno utice na setting telefona. Probao sam i nju na force stop da je prekinem pa proverim. I dalje jako slabo vibrira. Neki predlog? Savet? Iskustvo?
Meni uopste i nece da vibrira na poruku.Galaxy S2.
Imam aplikaciju GO Sms. Podeseno mi je u njoj da vibrira na poruke (ima tamo vise razlicitih modova kako da vibrira), u setting-u telefona mi je podesenja vibraciji i intezitet na maximum. Kada dobijem poruku a i go sms ti dozvoljava da sam testiras svoja podesavanja osetim da vibrira ali jako jako slabo naspram onog kolko sam namestio u setting-u a to je na max. Takodje imam jednu aplikaciju koja bi mogla da utice na to a to je Profile schedule koju sam podesio sve po zelji i koja diretkno utice na setting telefona. Probao sam i nju na force stop da je prekinem pa proverim. I dalje jako slabo vibrira. Neki predlog? Savet? Iskustvo?
Auuu da znaš koliko treba da se radi da bi promenio... Nije to tako lako... Za stock nema sem Vertumus-a + ako ima još neko, a za AOSP/AOKP imaš brdo tema koji će ti promeniti sav izgled uključujući i status bar...
Idi na system settings pa sound i vidi na koliko je podešen vibration intensity za notifikacije. A u go sms proveri vibrate patern.
ja bi rekao contacts.db koji se nalazi u data/data/com.android.providers.contacts/databases/
Taj je.. samo nemoj ocekivati da ces prostim kopiranjem fajla sa jednog telefona na druigi resiti problem. To je sqlite baza koja je izmenjena u verzijama za GB, i ICS, a najverovatnije i za JB.
Ukoliko kopiras file na istu verziju anroida onda ima sanse da ce da proradi, u suprotnom, moze svasta da se desi.
imaja ako se dobro secam upao sam u bootloop pa sam svakako morao restore roma i od onda ide sync na google sve sto moze
najbolje bi bilo odraditi backup trenutnog roma, restore prethodni..uradi backup kontakta na sd ako vec neces na google. opet restopre roma i uvezes...to je sigurnije
Ma sve sam pokusao ali nece.
ma skontao sam, evo sad sam probao taj HD caller fullscreen i sad ni ne radi, nema nista od togJoj brate nijedna od tih aplikacija ne radi posao kako treba... Probao sam ih sve i svaka jedna ima bug da prvo prikaže default incoming call sliku pa tek onda iz tog nekog programa. N puta sam došao u situaciju da se program zakuca, da telefon zvoni ali da nemam slike uopšte na telefonu, samo crna pozadina itd itd... Na kraju sam odustao od svih tih programa...
ja koristim go sms, ali mi ne vibrira u opsteNista, onda cekamo novu ver. Izgleda da i nije tako popularan GO SMS kada niko ne potvrdjuje da li se ovo i drugima desava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari