Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koji je ovo player zna li neko?

Prilozi

• 430046_424018497662513_1007114199_n.jpg
    430046_424018497662513_1007114199_n.jpg
    54.9 KB · Pregleda: 447
Neka app za download 1440*1280 wallpapera?

Wallbase?

Kojom aplikacijom (sem Tasker-a) mogu da kontrolisem neke stvari poput promjena 2g/3g u odredjenom periodu dana i slicno? Dakle, da zadam par zadataka i da ne mislim o njima vise?

Ma Tasker mi se ne dopada uopste a plus na Gnex-u nije podrzana funkcija koja mi treba ...

Da li se jos nekome desava da mu tapatalk nenormalno crpi bateriju? Da li ima neko resenje za ovo?

Inace instalirao sam Thumb keyboard i mnogo sam neprecizniji i sporiji u odnosu na Smartkeyboard PRo + Windows phone tema.

Da prebacimo ovde priču:

Kada se podesi, odlična je za kucanje. Trenutno je koristim, a do sada sam koristio SKP. Povecaj velicinu na 110% i razmak izmedju tastera za 3 pix i horizontalno i vertikalno.

Primer:

dy6ymyga.jpg

Nisam nekih nedelju dana koristio aplikaciju The Verge koja je u međuvremenu dobila novu verziju, i tek sad sam video koliko su je dobro odradili... Po meni je to jedna od najlepših aplikacija trenutno

Odlična je, jedino što me nervira su malo glupo rešeni komentari. Mnogo bolje bi bilo da može da se pristupi komentarima svajpovanjem na levo.

Da prebacimo ovde priču:

Kada se podesi, odlična je za kucanje. Trenutno je koristim, a do sada sam koristio SKP. Povecaj velicinu na 110% i razmak izmedju tastera za 3 pix i horizontalno i vertikalno.

Primer:

dy6ymyga.jpg

Na tome ne mogu da kucam, tastatura koju ja koristim izgleda ovako:
attachment.php

Prilozi

• Screenshot_2012-10-07-22-18-23.png
    Screenshot_2012-10-07-22-18-23.png
    76.6 KB · Pregleda: 659
Ne možeš da kucaš da tim podešavanjima koja sam predložio ili je skin u pitanju?

rusu3age.jpg

Poslednja izmena:
I jedno i drugo. Tasteri su peuski za moje prste :)

Ako ti ne odgovara taj razmak, probaj, na primer, sa 5pix horizontalno i 5pix vertikalno. Neće povećati tastere, ali možda će ti biti zgodnije. Znam da je meni to mnogo pomoglo.

Što se tiče skina, pa eto taj što sam stavio je identičan onom tvom.

Tastatura ima baš puno potencijala, ali developer mora da poradi još na njoj. Poslao sam im neke predloge za poboljšanje, pa ću videti šta će uraditi. I obavezno mora da ubaci neke "smirenije" skinove.

Jel mi vredi da skinem hrvatski dictionary za smart keyboard posto nema srpski?

Koristim skp i cesto omasim Shift i A. Da li postoji mogucnost da se ubaci 5. red sa ciframa?

Vrh Dno