Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

jel koristio neko moda ovog andy-ja, siri za android, ako jeste da kaze cemu sluzi, kako sluzi tj da da neki opsti utisak :D

^^ Flipboard me i spasava u trenucima dokolice, ali su ga posteno sredili poslednjim update-om....Treba mu duplo duze vremena da ucita slike, refresh-uje stranu itd. itd. Eh kad bi samo radio kao sto TheVerge radi ... :(

^ Takodje. Sad ga skinuo i radi odlično. Nisam ga koristio još od kako je procureo sa S3. :-D

Gde se nalazi podešavanje u stock SMS aplikaciji da mi pali ekran kad mi stigne poruka u AOSP ROM-u?

Ja sam ćorav ili?

Da li postoji aplikacija za tv program?

Ne znam o čemu pričaš? :confused:
Nema te opcije. Bar ne na nexusu.

Dobro je mislio sam da sam ćorav :D
A jel moze nekako da se uključi to? Na Samsung ROM-u pali ekran kad dodje SMS, a na AOSP ne pali...

To već ne znam. Čini mi se da ima aplikacija za to na play store, neko je već tražio.
Sledeći put kupi telefon sa led notifikacijom :p

Nema to brate u aosp romovima... Možda imaš u podešavanjima BLN? Probaj tamo.
Idi.otluk! Zar im je teško da upišu jedan ebeni kod za paljenje ekrana?!
To već ne znam. Čini mi se da ima aplikacija za to na play store, neko je već tražio.
Sledeći put kupi telefon sa led notifikacijom :p

E kupiću :)
Ma stock je najbrža uvek sms aplikacija, ovo sve ostalo postao bloat (GoSms, Handcent itd.)

Poslednja izmena:
Šta mislite, da li će SwiftKey da promeni izgled tastature, da ponuđene reči ne stoje više iznad u traci, nego iznad narednog slova, kao što je na novom blackberry os-u? Ako niste videli, tražite na youtube-u, mislim da je to mnogo bolja varijanta i jako mi se sviđa.

Da li Thumb Keyboard ima 4x3 layout? I da li u opste postoji jos neka tastatura sa 4x3 layout-um sem go keyboard-a?

^ Mislis na T9 layout, kao kod klasicnih telefona? TK nema taj layout, ali Smart Keyboard Pro ima.

^ Mislis na T9 layout, kao kod klasicnih telefona? TK nema taj layout, ali Smart Keyboard Pro ima.
pa da mislim na ono kao kod obicnih telefona, ali me nervira kod go keyboarda sto po defaulutu stoji ukljucena opcija T9, pa uvek prvo mora da iskljucim pa to malo smara. ok probacu smart kb

Idi.otluk! Zar im je teško da upišu jedan ebeni kod za paljenje ekrana?!

E kupiću :)
Ma stock je najbrža uvek sms aplikacija, ovo sve ostalo postao bloat (GoSms, Handcent itd.)
ja znam da je bio neki prog koji je samo davao shortcut na homescreen kad stigne sms i upali ekran :)
Da li Thumb Keyboard ima 4x3 layout? I da li u opste postoji jos neka tastatura sa 4x3 layout-um sem go keyboard-a?
smart keyboard pro

Izašao tapatalk 2.4,piše da ispravlja bagove sa formatiranjem teksta i još neke stvari. Nisam probao još jer su linkovi mrtvi :D

U otkad je izasao 2.4 ... ihajjj :)

Ima li aplikacije koja može da proverava mail-ove i sa Yahoo i Outlook-a?

@Djilkosh
probaj SMS Popup, ima opciju da pali ekran kad stigne poruka, i ima lep ics look. Daje popup prozor kad stigne poruka za brzi odgovor, i fino ide uz stock messaging app.

Znači sa domena Outlook.com. Sada videh da to nije problem jer svaki mail klijent lepo radi sa njime. Problem je Yahoo Mail. Izbacuje mi pri podesavanju da je sifra pogresna.

Probaj ovako podešavanja za yahoo

Go to manual setup > IMAP account and change to these settings....

Imap server - imap.mail.yahoo.com

SMTP Server- smtp.mobile.mail.yahoo.com

Ja sad probao sa ovim podešavanjima i radi.

Poslednja izmena:
Reših problem. LG stock mail klijent automatski je podesio za Yahoo. Dok sam za Outlook morao rucno da unesem podesavanja jer je taj domen jos uvek svez, a aplikacija je starija. Nešto i LG softverski da uradi kako treba. :-D

Hvala svima koji su hteli da pomognu. Moguće je da bi preko IMAP hteo Yahoo, ja sam probao samo preko POP3.

Meni se bas dobro pokazao K-9 Mail. Sa njim otvaram tri naloga: Gmail, Yahoo i Ikom. Moze da se podesi i web i pop nalog. Sa jednim klikom proveri sve naloge.

A kako si podesio za Yahoo? Napiši kako bi znali za ubuduće. Ja probao preko Kaiten-a (komercijalni K-9).

Ovako stoji u setovanju mada ako se dobro secam on je to sam stavio iz prve.
SC20121006-125909.pngSC20121006-130330.png

Poslednja izmena:
Znaci da je ipak IMAP.
Hvala puno, značiće ubuduće nekome sigurno. :)

Nazad
Vrh Dno