Gde se nalazi podešavanje u stock SMS aplikaciji da mi pali ekran kad mi stigne poruka u AOSP ROM-u?
Ja sam ćorav ili?
Ne znam o čemu pričaš?
Nema te opcije. Bar ne na nexusu.
Idi.otluk! Zar im je teško da upišu jedan ebeni kod za paljenje ekrana?!Nema to brate u aosp romovima... Možda imaš u podešavanjima BLN? Probaj tamo.
To već ne znam. Čini mi se da ima aplikacija za to na play store, neko je već tražio.
Sledeći put kupi telefon sa led notifikacijom![]()
Da li postoji aplikacija za tv program?
pa da mislim na ono kao kod obicnih telefona, ali me nervira kod go keyboarda sto po defaulutu stoji ukljucena opcija T9, pa uvek prvo mora da iskljucim pa to malo smara. ok probacu smart kb^ Mislis na T9 layout, kao kod klasicnih telefona? TK nema taj layout, ali Smart Keyboard Pro ima.
ja znam da je bio neki prog koji je samo davao shortcut na homescreen kad stigne sms i upali ekranIdi.otluk! Zar im je teško da upišu jedan ebeni kod za paljenje ekrana?!
E kupiću![]()
Ma stock je najbrža uvek sms aplikacija, ovo sve ostalo postao bloat (GoSms, Handcent itd.)
smart keyboard proDa li Thumb Keyboard ima 4x3 layout? I da li u opste postoji jos neka tastatura sa 4x3 layout-um sem go keyboard-a?
Ima li aplikacije koja može da proverava mail-ove i sa Yahoo i Outlook-a?
Šta znači "sa Outlooka"? Ako je exchange nalog, ona može stock aplikacija, kože K9, može Touchdown.Ima li aplikacije koja može da proverava mail-ove i sa Yahoo i Outlook-a?
Šta znači "sa Outlooka"?
Znači sa domena Outlook.com. Sada videh da to nije problem jer svaki mail klijent lepo radi sa njime. Problem je Yahoo Mail. Izbacuje mi pri podesavanju da je sifra pogresna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari