jel moze preporuka koju veriju tapatalka da kupim, posto vidim da tamo imaju verzije vise boja. I da, cini mi se da sam video da postoji i tapatalk 2, al ne mogu da ga nadjem na marketu
znam kako se kupuje, kupovao sam ove neke sto su bile napopustuAko hoces bas da kupis a ovim kupis nemislis da skines piratcku verziju procataj ovaj thread da znas kakva je procedura kupovine aplikacija. A Tapatalk na marketu ima samo jedan, ostalo su teme za isti ili neki drugi client koji koriste TT protokol.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?263883-Kako-kupovati-aplikacije-na-Android-Marketu
Tetrapaku, dr sonic, nije bag, sve što treba da uradite je refreš. Klikni na taster meni (na telefonu) i onda refresh
ja sam instalirao neki drugi launcher, i promijenio mi je background image, koji je ostao promijenjen i kad sam se vratio na stock launcher. Jel zna iko da li moze da se vrati stara slika za pozadinu (nemam je u galeriji, to je bila jedna od HTC-ovih pozadina, koju vise ne nude na serveru)Moze li Nova da se "cacka" a da se ne utice na stock launcher, tj da ne izgubim postojeci setup? Htio sam malo da vidim sta i kako pa reko da pitam prije nego li se upustim u igranje....
Juce ili danas je izasao Maps update koji ukljucuje Background location reporting. Ovo jede bateriju. Da bi ga ugasili idite u Maps/Settings/Location Settings i iskljucite opciju Report from this device.
ja mislim da je meni ta opcija bila i ranije. Uglavnom, pogledah na oba telefona, i na oba mi je iskljucena
Probaj ovu, dosta ljudi koristi...
Hd contact photos, imaš je na xda
Koje sve aplikacije tipa TheVerge, Engadget i sl postoje, a ticu se gadget tematike za ubijanje vremena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari