Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

jel moze preporuka koju veriju tapatalka da kupim, posto vidim da tamo imaju verzije vise boja. I da, cini mi se da sam video da postoji i tapatalk 2, al ne mogu da ga nadjem na marketu

jel moze preporuka koju veriju tapatalka da kupim, posto vidim da tamo imaju verzije vise boja. I da, cini mi se da sam video da postoji i tapatalk 2, al ne mogu da ga nadjem na marketu

Ako hoces bas da kupis a ovim kupis nemislis da skines piratcku verziju procataj ovaj thread da znas kakva je procedura kupovine aplikacija. A Tapatalk na marketu ima samo jedan, ostalo su teme za isti ili neki drugi client koji koriste TT protokol.

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?263883-Kako-kupovati-aplikacije-na-Android-Marketu

Ako hoces bas da kupis a ovim kupis nemislis da skines piratcku verziju procataj ovaj thread da znas kakva je procedura kupovine aplikacija. A Tapatalk na marketu ima samo jedan, ostalo su teme za isti ili neki drugi client koji koriste TT protokol.

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?263883-Kako-kupovati-aplikacije-na-Android-Marketu
znam kako se kupuje, kupovao sam ove neke sto su bile napopustu :) nego sam video da imaju one neke xparent verzije u raznim bojama, nisam skontao da su to teme. a kad kucam tapatalk u google play-u iskace mi i taptalk 2 pa sm milsio da mzoda i to postoji

Malopre mi se sam instalirao neki Google play service. Jel zna neko sta je to, čemu služi?

Pisao ja o tome pre stranu dve. To je nešto što omogućava implementaciju g+ u aplikacije ili tako nešto, zaboravio sam već :)

Znam da sam negde video, ali nisam znao gde. Znaci nepotrebno, pošto ne koristim g+

Nisam baš siguran da je samo za to. Ako te detaljno zanima, kucaj u Google, izlazi odmah.

Tetrapaku, dr sonic, nije bag, sve što treba da uradite je refreš. Klikni na taster meni (na telefonu) i onda refresh

Tetrapaku, dr sonic, nije bag, sve što treba da uradite je refreš. Klikni na taster meni (na telefonu) i onda refresh

Naravno da je bug, ranije si imao opciju edit odmah nakon postovanja, sad moras refresh a nekad i ponovo da udjes u temu pa da se pojavi. Dobro je sto au konacno makli onu glupost modify/edit i stavili direktno edit.

Btw. i dalje prilikom pisanja pp ne formatira tekst kako treba ako ga ima malo vise.

Juce ili danas je izasao Maps update koji ukljucuje Background location reporting. Ovo jede bateriju. Da bi ga ugasili idite u Maps/Settings/Location Settings i iskljucite opciju Report from this device.

Moze li Nova da se "cacka" a da se ne utice na stock launcher, tj da ne izgubim postojeci setup? Htio sam malo da vidim sta i kako pa reko da pitam prije nego li se upustim u igranje....
ja sam instalirao neki drugi launcher, i promijenio mi je background image, koji je ostao promijenjen i kad sam se vratio na stock launcher. Jel zna iko da li moze da se vrati stara slika za pozadinu (nemam je u galeriji, to je bila jedna od HTC-ovih pozadina, koju vise ne nude na serveru)
Juce ili danas je izasao Maps update koji ukljucuje Background location reporting. Ovo jede bateriju. Da bi ga ugasili idite u Maps/Settings/Location Settings i iskljucite opciju Report from this device.

ja mislim da je meni ta opcija bila i ranije. Uglavnom, pogledah na oba telefona, i na oba mi je iskljucena

Meni je iz nekog razlioga bila ukljucena i primetio sam da se baterija juce brze trosila i da je Maps imao malo vise ucesca u tome.

Koje sve aplikacije tipa TheVerge, Engadget i sl postoje, a ticu se gadget tematike za ubijanje vremena?

Bench. :d

Engadget ima očajnu aplikaciju. Bila je ružna pre 2 godine i od tada je nisu menjali.
Kako je otišla verge ekipa, sve je stalo.

Poslednja izmena:
Imam bench naravno :)

Engaget jeste malo smorio, ali je TheVerge od zadnjeg update-a odlican. Radi sjajno.

Zato verge od juce ima bolesnu aplikaciju. A iGadget je i ovako nikakav.

Да ли неко зна неку апликацију за сликање садржаја целог прозора? Имам Андроид 4.0 и могу да сликам екран притиском на тастере за укључивање и смањивање тона. Проблем је што ми тада сними само видљиви део екрана а не цео прозор који мора да се скролује. Занимају ме апликације без рутовања уређаја.

Probaj ovu, dosta ljudi koristi...

Hd contact photos, imaš je na xda

Imam problem sa Thumb keyboard v4.5.3.00.142.Instalira se normalno,stikliram tamo u opcijama,potvrdim i do tad je sve ok. Onda kad udjem u input podesavanja,cim odaberem Thumb odmah force close i tako na svakih 4-5 sekundi dok ne odstikliram Thumb.Probao sam reinstalaciju,restart i jos prebacivanje nekih fajlova iz data/data/.../lib u system/lib(nasao sam po netu to resenje) i opet nece. Jel zna neko resenje?

Edit: Samo da javim da sam resio problem tako sto sam unfreez-ovao user dictionary.Nisam ni znao da mi je bio zamrznut.

Poslednja izmena:
Vrh Dno