Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nova Launcher Prime, po meni najbolja kupovina u ovih pet dana. :)

Ja sam svojevremeno kupio Apex i poceo je da se ponasa cudno... cesto se restartuje (primecujem po ucitavanju ikonica posle otklucavanja), a ponekad zastajkuje kada prelazim izmedju pocetnih strana. Bas me nervira.

meni i dalje stoje one od juce!?

i meni su, pa sam vratio na "naš" market, pa nazad na at&t posle reseta telefona.

Inače, baš se dvoumim da li da uzmem betmena. Niti trenutno imam prostora za toliku igru, a znam da je ne bih ni igrao nešto mnogo + nexus ima "slabašnu" grafiku. :D

first world problems :)

^ Za ovaj novac... :) Ja ga uzeh i igra je odlicna. I grafika je nesto najbolje sto sam video na mobilnim uredjajima do sada. Ali kod mene secka na PowerVR 540.

Ја сам имао народну верзију,и није ми се нешто свидела. За nova-у се размишљам.

Za 20 i nesto dinara, ne znam sta razmišljaš :)

Moze li Nova da se "cacka" a da se ne utice na stock launcher, tj da ne izgubim postojeci setup? Htio sam malo da vidim sta i kako pa reko da pitam prije nego li se upustim u igranje....

Nova je identicna Apexu, samo ima manje opcija za podesavanje... u stvari po mogucnostima za podesavanje stvari stoje ovako:
Trebuschet < Nova < Apex
Po meni, velika prednost Apexa je sto ima mogucnost da grupisete apps u draweru po grupama.

Kada je u pitanju laucher Holo Laucher HD, mi super radi na GNex-u, ali ne kupiti i Nova Launcher Prime za ove pare je prava steta.

Poslednja izmena:
Nova je identicna Apexu, samo ima manje opcija za podesavanje... u stvari po mogucnostima za podesavanje stvari stoje ovako:
Trebuschet < Nova < Apex
Po meni, velika prednost Apexa je sto ima mogucnost da grupisete apps u draweru po grupama.

Ima to i nova. Klikneš na tab apps kada otvoriš drawer i onda new.

ps: kupiću betmena, ali neću da ga instaliram. :D

Koliko mi se cini Apex nema opciju da uveze desktop setup iz nekog drugog launchera? Nova launcher sam kupio i kad sam ga pokrenuo, pitao je iz kog launchera zelim da importujem podesavanja,sto je vrh,nisam morao da gubim vreme da u njemu namestam sve precice i widgete :)

nisam probao te launchere, ali meni go launcher lepo radi posao

Koliko mi se cini Apex nema opciju da uveze desktop setup iz nekog drugog launchera? Nova launcher sam kupio i kad sam ga pokrenuo, pitao je iz kog launchera zelim da importujem podesavanja,sto je vrh,nisam morao da gubim vreme da u njemu namestam sve precice i widgete :)

Da, ovo je odlicna stvar.

Prava je steta sto ne mogu kupiti Nova Launcher Prime jer imam samo GB uredjaj.
Pa valjda ces u dogledno vreme kupiti neki ICS ili JB uredjaj, kupis za kasnije ;)
Ja sam svojevremeno kupio Apex i poceo je da se ponasa cudno... cesto se restartuje (primecujem po ucitavanju ikonica posle otklucavanja), a ponekad zastajkuje kada prelazim izmedju pocetnih strana. Bas me nervira.

Ja imam narodnu 1.3.1 Pro, nisam jos imao problema sa restartovanjem... Nadam se da nisi vracao data iz Titaniuma kada si presao na PA?!

Za ostale kupite Novu, za ove pare smesno, a odlican launcher, necete se pokajati isti je kao Apex, samo sto se zove Nova.

Jel bio poweramp na akciji 0.25$ ?

Nadam se da ga nisam promasio...

Kupio sam ranije Apex, a sada i Novu. Novu nisam ni probao, jer mi Apex radi odlično na Paranoidu :)
Kupio sam i Smart Tools, aplikaciju već duže koristim, odlična mi je!

kakve su sanse da tapatalk bude na akciji?
moze li neko da opise prednosti i mane opera mini i dolphin-a, ko je koristio oba?

Danas je zadnji talas, tako da neće biti skorije, osim ako sami ne stave.
Opera mini je odlična ako imaš malo mb u paketu, jer ti kompresuje podatke. Dolphin je samo "omotač" za stock browser, sa dodatim opcijama. Ako imaš telefon sa ics ili jb instaliraj hrom.

Nikakve. Juce je krenuo poslednji dan akcije. A i bio je Tapatalk na akciji relativno skoro za 1$-1.5$, ne secam se za koliko ga kupih.
da secam se da je bio za 0.99, onda znaci da ga kupi po punoj ceni :/

Opera mini je odlična ako imaš malo mb u paketu, jer ti kompresuje podatke. Dolphin je samo "omotač" za stock browser, sa dodatim opcijama. Ako imaš telefon sa ics ili jb instaliraj hrom.
nema, imam gb. koristim operu mini vec neko vreme, al sad vidim da je dolphin malo bolje ocenjen, pa cisto da vidim. inace imam paket od 600 MB.

Pa to sam i hteo. Ali mi NE DOZVOLJAVA KUPOVINU jer moj uredjaj nije kompatibilan. U tome je i problem.

Nadji nekog prijatelja ko ima ICS ukucaj svoj account kupi, pa kasnije obriši. Jedino mi to nekako pada na pamet :)

e da zaboravih da ptam i koja je razlika izmedju opere mini i opere mobile?

Nazad
Vrh Dno