Radoszver
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.03.2004
- Poena
- 630
Od 2.2 je ugrađeno.
Ja imam 2.2 i nije ugradjeno i muku mucim da nadjem program da koristim megabajte iz paketa,uhhhh
Od 2.2 je ugrađeno.
meni i dalje stoje one od juce!?
Moze li Nova da se "cacka" a da se ne utice na stock launcher, tj da ne izgubim postojeci setup?
Nova je identicna Apexu, samo ima manje opcija za podesavanje... u stvari po mogucnostima za podesavanje stvari stoje ovako:
Trebuschet < Nova < Apex
Po meni, velika prednost Apexa je sto ima mogucnost da grupisete apps u draweru po grupama.
Koliko mi se cini Apex nema opciju da uveze desktop setup iz nekog drugog launchera? Nova launcher sam kupio i kad sam ga pokrenuo, pitao je iz kog launchera zelim da importujem podesavanja,sto je vrh,nisam morao da gubim vreme da u njemu namestam sve precice i widgete![]()
Pa valjda ces u dogledno vreme kupiti neki ICS ili JB uredjaj, kupis za kasnijePrava je steta sto ne mogu kupiti Nova Launcher Prime jer imam samo GB uredjaj.
Ja sam svojevremeno kupio Apex i poceo je da se ponasa cudno... cesto se restartuje (primecujem po ucitavanju ikonica posle otklucavanja), a ponekad zastajkuje kada prelazim izmedju pocetnih strana. Bas me nervira.
Pa valjda ces u dogledno vreme kupiti neki ICS ili JB uredjaj, kupis za kasnije![]()
Jel bio poweramp na akciji 0.25$ ?
Nadam se da ga nisam promasio...
kakve su sanse da tapatalk bude na akciji?
da secam se da je bio za 0.99, onda znaci da ga kupi po punoj ceni :/Nikakve. Juce je krenuo poslednji dan akcije. A i bio je Tapatalk na akciji relativno skoro za 1$-1.5$, ne secam se za koliko ga kupih.
nema, imam gb. koristim operu mini vec neko vreme, al sad vidim da je dolphin malo bolje ocenjen, pa cisto da vidim. inace imam paket od 600 MB.Danas je zadnji talas, tako da neće biti skorije, osim ako sami ne stave.
Opera mini je odlična ako imaš malo mb u paketu, jer ti kompresuje podatke. Dolphin je samo "omotač" za stock browser, sa dodatim opcijama. Ako imaš telefon sa ics ili jb instaliraj hrom.
Pa to sam i hteo. Ali mi NE DOZVOLJAVA KUPOVINU jer moj uredjaj nije kompatibilan. U tome je i problem.
Nadji nekog prijatelja ko ima ICS ukucaj svoj account kupi, pa kasnije obriši. Jedino mi to nekako pada na pamet![]()
e da zaboravih da ptam i koja je razlika izmedju opere mini i opere mobile?Danas je zadnji talas, tako da neće biti skorije, osim ako sami ne stave.
Opera mini je odlična ako imaš malo mb u paketu, jer ti kompresuje podatke. Dolphin je samo "omotač" za stock browser, sa dodatim opcijama. Ako imaš telefon sa ics ili jb instaliraj hrom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari