Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Poslednja izmena:
ja licno zato sto mi je smor da stalno skidam nesto, i onda preslusavam to isto stalno, ovako imam frishku muziku, a kad mi se ne svidja, promijenim stanicu :p

Preporuka za zamenski muzicki plejer umesto guglovog Musica?

Potrebno je da je brz, lagan za upravljanje i da nije opterecen kojekakvim galerijama i glupostima

Stavio sam 5-6 giga muzike na sd i music mi je poceo da usporava jako

Probaj UberMusic ako već nisi.
Meni radi fino, isto mi ne trebaju neka specijalna podešavanja, samo da pustim muziku i da ima noramalne plejliste

Preporuka za zamenski muzicki plejer umesto guglovog Musica?

Potrebno je da je brz, lagan za upravljanje i da nije opterecen kojekakvim galerijama i glupostima

Stavio sam 5-6 giga muzike na sd i music mi je poceo da usporava jako

Ja koristim najnoviji Google music I lepo radi. 7 + GB muzike.
Ja sam poprilično razočaran izborom besplatnih plejera za android.
Možeš da probaš i dead beef.

PowerAmp su natrpali onim krugovima i kruzicima i glupostima, treba 5 puta da tapnem na nesto da bih dosao do zeljene opcije.

Google Music ima uvedljivo najljepsi UI kad se fino slozi muzika po albumima i vrlo je jednostavan za koriscenje.

Meni je plejer pro i dalje najbolji, kada ga podesim kako želim ni jedan drugi mi ne odgovara, a ne usporava nikada.

jel ima neka varijanta da se stremuje sa moba na komp?:)

tipa pustim klip na fonu i preko wifi-a ( nakacen na ruter na kom je i komp) on pusti klip na kompu ?

i mene :) Nikad nisam zasao u tu DLNA problematiku, moze li preko "obicnog" rutera...

VLC? Moze sa kompa na mob ali mislim da sam u poslednjem update-u za mob app vidio stream options ili tako nesto... VLC na kompu moze sigurno da povuce strim.

Takodje preporuka za mixzing za pustanje muzike ;)

Treba mi pomoc oko Titanium Backup-a

ovako bi trebalo da izgleda postupak za backup:

Click the Backup/Restore tab
Click Menu (the button), Batch
Click “Backup all user apps”

medjutim ja kada idem na Menu nemam opciju Batch

ovako to kod mene izgleda

Screenshot_2012-07-26-16-22-09.png Screenshot_2012-07-26-16-26-50.png

prvo sam sa mobilism skinuo i instalirao sa lucky patcherom
malo pre sam ga obrisao i instalirao sa google playa i ista stvar

ne znam cemu sluzi patcher jer i kada njega stavim meni i dalje pise da je free verzija

Treba mi pomoc oko Titanium Backup-a

ovako bi trebalo da izgleda postupak za backup:

Click the Backup/Restore tab
Click Menu (the button), Batch
Click “Backup all user apps”

medjutim ja kada idem na Menu nemam opciju Batch

ovako to kod mene izgleda

Pogledajte prilog 93027 Pogledajte prilog 93028

prvo sam sa mobilism skinuo i instalirao sa lucky patcherom
malo pre sam ga obrisao i instalirao sa google playa i ista stvar

ne znam cemu sluzi patcher jer i kada njega stavim meni i dalje pise da je free verzija

Batch na ICS ti je onaj CHECK na screen-u gore desno ispod sata;-)

hvala :)

nasao, ali moram svaku aplikaciju posebno da instaliram, nece sve automatski

Moraces da "kupis" PRO varijantu, kako te ne bi stalno pitao da potvrdis instalaciju.

pa "kupio" sam je na mobilism :), ali kad stavim patcher i dalje pise da je free, i dalje trazi da za svaku app potvrdim instalaciju

Nisi dobro odradio patch...

Jel radi mobilism app za skidanje aplikacija? Davno sam je koristio pa ne znam jesu li radili nesto novo...

Pa moras da udjes u patcher i da je patchujes :) piše sve kako treba

Hvala :)
Ja sam mislio da je dovoljno samo da se instalira Patch, pa će automatski da patchuje.. Tamo gde sam skinuo piše samo da se instalira titanium i Patch, ništa dalje.

Ponekad treba i da razmislis, ne samo da slepo sledis uputstva :)

Imam problem s'tapatalkom(2.1), koju god temu da označim(subscribe) kad sledeći put udjem na istu ona stoji neoznačena? Naravno i notifikacije ne stižu. Install/Uninstall aplikacije nije rešio problem.
I da jedino mi se na benchu javlja ovaj problem, na ostalim forumima jok, teme ostaju označene i notifikacije stižu normalno.
(U podešavanjima benchmark štikliran za notifikacije ali kao da nije.)

Preporuka za neki widget za kontakte(na stock androidu)?
Probao sam nekoliko ali vecina widget-a radi na principu samododavanja najcesce koriscenih kontakata a ne dodavanje istih po zelji...Animated widget pro je skroz ok ali baguje dok je lite verzija ogranicena na 3-4 kontakta.

na HTC Sense-u moze da se bira lagano :)

Vrh Dno