Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

attachment.jpg

Koja je ovo app?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm

Poslednja izmena:
Nije losa app, samo sam u nekom tripu da mi trosi bateriju vise..:D

Jel probao neko iGO PRIMO 2.0 ? ne vidim na marketu ali nalazim ga po internetu !

Do pre 10 minuta sam bio .... sada vise nisam. Najverovatnije neko opet "lansirao" sa drugim skinom MyWay... izvninite ljudi na alarmu ,ali delovalo mi je pouzdano sa screen shotovima komentarima korisnika koji su uspeli da ga instaliraju.... medjutim sada je vec i obrisan (no ako je neko zainteresovan da proba,neka pise na PM)
U gužvi ali instalirao da ne bude da palim masu. Ima greška sa notification bar, kao sto i vidite
c3fc7925-fe38-4f48.jpg

Poslednja izmena:
Evo i bez greške :) sys.txt moraš da iskopiraš i za to treba root.

Meni deluje kao da nije fake, isti je kao što sam koristio na iPhone-u. Doduše, nisam ga još testirao, ubaciću karte kasnije da probam pa javljam :)

5a9dbb56-0918-72f9.jpg

Poslednja izmena:
"Nasao" sam na netu najnoviji tapatalk 2.2.2 i super radi,e sad hteo bi i one teme za njega ali kad odem na google play napise nesto da "ne moze za moj region" tako nesto.Pa jel ima negde da se skinu samo te teme za Tapatalk?

Meni 2.2.2 strucka nesto, probao sam na vise telefona tako da ostajem na 2.1.3 za sad..

Evo i bez greške :) sys.txt moraš da iskopiraš i za to treba root.

Meni deluje kao da nije fake, isti je kao što sam koristio na iPhone-u. Doduše, nisam ga još testirao, ubaciću karte kasnije da probam pa javljam :)

5a9dbb56-0918-72f9.jpg

Gde se kopira taj sys.txt kad traži root?

nasao. jel ovo data/data/com.navngo.igo.javaclient

Poslednja izmena:
Šteta što normalno radi samo na 800x480 i manjim rezolucijama, na ostalim ima praznog prostora.

Ja i dalje ne saznah odakle cure te verzije iGoa za Android kada ne postoje na sajtu proizvođača :p

EDIT: Nađoh :p

Please be aware that you cannot purchase and download the iGO My way application for Android to your mobile phone.
This iGO My way navigation solution for Android is available to our business clients only.

Poslednja izmena:
Ali to je info opet za MyWay a ne za PRIMO ! Ni meni nije jasno...ja sam jedno vreme istrazivao kako bi mogao da kupim legalno ali posle nekoliko neuspelih pokusaja sam odustao. Sada ako se pojavi PRIMO i zvanicno nadam se da ce moci da se kupi preko PLAY-a !

evo probah na sgs i gt+. jako lepo izgleda i mogu reci da bih je koristio umesto myway. na sgs ne treba root tj ne treba da se menja onaj sys.txt ali slika je malo veca od ekrana tj malo "viri" u portrait dok u landscape je ok. na gt+ nece da se upali bez menjanja sys.txt (sto zahteva root) i slika je tada manja od ekrana tj popuni visinu, u landscape, ali sirina fali (koliko i na igo myway u najboljoj kombinaciji za jace rezolucije). sve u svemu ostavicu na tabletu. e sad, zove se primo, jel to znaci da ima sve one fore kao i wm primo (kamionske rute i sl) tj da li koristi i one dodatne fajlove?

Šteta što normalno radi samo na 800x480 i manjim rezolucijama, na ostalim ima praznog prostora.

Iskopirao si i sys.txt?

[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
screen_xy="1280_800:864x555/600x800,1280_720:864x555/600x800,1024_600:864x555/600x800,960_540:960x499/540x888,854_480:854x442/480x816,800_480:800x442/480x762,480_320:480x295/320x455,400_240:400x225/240x385,320_240:320x221/240x301"

Vidim da podržava i druge rezolucije, nisam probao, ja imam 800x480 i radi sve ok.

Kako je jednostavno da se nadje preko google-eta :) drugi link, "igo primo 2.0"

Prekopirao sam sys.txt ali kad pokrenem iGO kaze "Missing or incomplete folder: /data/data/com.navngo.igo.javaclient/sys.txt open failed: EACCES (Permission denied). Sta moze da bude?

Prekopirao sam sys.txt ali kad pokrenem iGO kaze "Missing or incomplete folder: /data/data/com.navngo.igo.javaclient/sys.txt open failed: EACCES (Permission denied). Sta moze da bude?

jel ti telefon 800x480. ako jeste onda je greska sto si prekopirao sys.txt. barem tako je kod mene bilo

Namesti RW prava na file !

Galaxy Nexus imam. Ovo sam nekako uspeo da resim ali mi i dalje app nije full screen.

Pa bas u tom sys.txt stoji da je podrzano bas dosta rezolucija, medju njima i ova na GN.

Podržana je rezolucija, ali pazi šta piše:

1280_720:864x555/600x800

Ovo boldovano pokazuje u kojoj će se rezoluciji startovati aplikacija.

Znaci, to treba da se izmeni....?

Primo radi i na EVO3D 960 x 540, malo je cropovan u donjem delu ali je to minorno

p.s. ne radi landscape mode :-//

Poslednja izmena:
Vrh Dno