Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Čini mi se da sam viđao na cyanogen wikiju.
Ne mogu sada da ti nađem link sa mobilnog.

Jel ima neka aplikacija za zakljucavanje i otkljucavanje telefona da ne moram da koristim dugme na telefonu posto koliko ga puta u toku dana pritisnem nece dugo?

Za zakljucavanje screen power off and lock, a za otkljucavanje jedino kernel sa touch wake opcijom.

KOjim programom da "sakrijem" da je telefon rutovan za odredjenje programe? Imam neki program za iptv i neće da radi jer je telefon rutovan, na nerutovanom telefonu radi normalno, developeri kažu da su namerno tako odradili...

Hide my root :)

Treba mi aplikacija koja ce mi omoguciti da menjam sadrzinu notifications bara, tacnije toggle-ova u njemu. Dakle, hocu kao u CM7ici da namestim da imam screen-off, 2G/3G toggle i slicno kad svucem status bar dole.

Hvala, i izvinjavam se ako je pitanje bilo nedavno - pratim temu i ne secam se da sam ga video skorije, al' ipak... :)

Neka dobra apk za sredjivanje duplih kontakta u imeniku? Imam iste kontakte i na kartici i na telefonu i sa g naloga ih vuce ...

Treba mi aplikacija koja ce mi omoguciti da menjam sadrzinu notifications bara, tacnije toggle-ova u njemu. Dakle, hocu kao u CM7ici da namestim da imam screen-off, 2G/3G toggle i slicno kad svucem status bar dole.

Hvala, i izvinjavam se ako je pitanje bilo nedavno - pratim temu i ne secam se da sam ga video skorije, al' ipak... :)

Widgetsoid? :)

@Djilkosh
Ili ja ne znam kako to da uradim, ili ne moze. Daj neki SS? :D

'Fala, mislim da ce posluziti! :)

ovaj notification toggle super radi (da bi i gps toggle radio mora da se instalira kao sistemska aplikacija)

da li je moguce da nigde u porukama ne mogu da vidim kada je zapravo poslata poruka? dakle, ne treba mi vreme kada je stigla na moj telefon, vec kada je prijatelj poslao.

Pozdrav,
da li postoji neka aplikacija sa kojom mogu da označim neka mesta pomoću gps-a( odem do neke lokacije i markiram je i dam joj naziv) i da to mogu da šerujem sa svojim prijateljima. Čuo sam za Foursquare, meni treba za internu upotrebu, bez mešanja drugih ljudi i drugih mesta.
Primera radi markiram pet mesta u gradu i kad kažem tu sam i tu da drugu ne navodim adresu i sl. vec on samo pogleda na mapi gde se nalazi to mesto.

Bitno mi je da je interno i da mogu da delim sa par ljudi.

Hvala unapred.

Možda Google Latitude.
Upravo ga malo istražujem, kako je moguće da se vide oni "stikeri" kad odredim mesta, hteo bi da se samo vide (drugovi i ja) mesta koje sam ja obeležio.
Pokrenem program i on mi pokaže mapu sa mestima koje sam obeležio.

Hvala unapred.

Jel postoji neki program koji može da pokaže ko je zvao sa skrivenog broja .

screenshot-1342703628436.png

Nazad
Vrh Dno