- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Po hiljaditi put: Sports Tracker.
Po drugi put, hvala.
Po hiljaditi put: Sports Tracker.
Kad smo vec kod sports trackera jel postoji mogucnost da aplikacija radi ono sto treba kad je telefon zakljucan tj. kad je ekran ugasen. Cim se ekran ugasi tel ode u deep sleep i gasi se GPS, meni nesto nema poente da trcim ili vozim bajs sa upaljenim ekranom dok belezi putanju i meri ostale podatke (mozda ja nisam nesto lepo podesio u opcijama). Ako sports tracker to ne moze jel zna neko neku drugu aplikaciju koja drzi telefon budnim dok je ekran ugasen?
Na moje veliko iznenadjenje, ja sam uspeo, i to bez ikakvih problema da obavim video call sa devojkom. Pokazivao sam joj bicikl koji je planirala da kupi. Ako je nekom bitno, razgovor sam obavljao iz naselja iznad DIF-a, sto uopste nije blizu centra.Da li je moguće preko mobilnog neta pricati na skype-u? Ja sam sad živce pokidao hebem mu seme! Mislim na video call...
Za skype nije toliko bitna brzina koju dobijes speedtest-om vec kvalitet konekcije... Ako ti je ping previsok to nece da moze. Takodje, ne vjerujem da VIP-ova mreza (niti bilo cija) veci prioritet daje video paketima u prenosu...
.
tako i stoji, bez proxy-a, bez porta
Da li je moguće preko mobilnog neta pricati na skype-u? Ja sam sad živce pokidao hebem mu seme! Mislim na video call...
Settings/ language and input/ language prediction (одштиклирај то)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari