nvukelic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.09.2005
- Poena
- 380
Ja je uzeo oko Nove godine na akciji za 10¢![]()
I ja isto, čučala mi sve do sad jer mi se tada nije svidela, ali zato od sad... mislim da je neću menjati... ali to sam mislio i za Swype...
Ja je uzeo oko Nove godine na akciji za 10¢![]()
Ljudi, kojom aplikacijom da editujem video za upload na YouTube? Snimam klip, naravno, u HD formatu i kada treba da uploadujem baš bude veliko. Kojom aplikacijom da uradim neki konvert for youtube ili nešto slično pre uploada?
Na kompu mi je super bio onaj Video Maker što ide sa Windowsom, samo kažeš export for yt i voila
ps. Sad mi se kao uploaduje neki video od 100MB a ne znam kako da dođem do njega i uploada da ga cancelujem? Uradio sam iz QuickPic-a "share" pa YouTube i stavio upload. Sad ne znam kako da zaustavim![]()
Office suite pro 6+ pdf je na akciju 1dolar i endomondo je na akciju 1dolar. Čisto ako nekog interesuje
Office suite pro 6+ pdf je na akciju 1dolar i endomondo je na akciju 1dolar. Čisto ako nekog interesuje
Kakav je taj Office suite Pro? Već dugo koristim Documents2Go, pojma nemam zašto..
Čisto sumnjam da postoji mada bi bilo super da ima tako nešto. Možda sa se otvori tema pa ko šta vidi da javi :-D
Treba da procitam neku knjigu (90 strana), ali cu biti na odmoru (moru), a ne nosi mi se racunar! u PDF je formatu! Koji je ultra, mega giga program za citanje PDF dokumenata, a moze i Office nek' se nadje, ali prioritet PDF!![]()
Kingsoft office, mantano reader.
Ma jok, i taj Lite je sporiji od starih verzija..
Nije mi ni stock nesto brza, a nema ni popup prozor koji mi bas znaci.
Ti jos nisi rootovao taj telefon?
Pre neki dan sam rootovao sestrin wildfire. Apsolutno ništa neće dobiti time, jer nema dobrih romova. CM7 je baš spor.
Telefon je loš, pa je loš.
Ljudi, kojom aplikacijom da editujem video za upload na YouTube? Snimam klip, naravno, u HD formatu i kada treba da uploadujem baš bude veliko. Kojom aplikacijom da uradim neki konvert for youtube ili nešto slično pre uploada?
Na kompu mi je super bio onaj Video Maker što ide sa Windowsom, samo kažeš export for yt i voila
ps. Sad mi se kao uploaduje neki video od 100MB a ne znam kako da dođem do njega i uploada da ga cancelujem? Uradio sam iz QuickPic-a "share" pa YouTube i stavio upload. Sad ne znam kako da zaustavim![]()
Koja grafika..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari