Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

nece da mi se instalira power apm,prijavljuje kako nema dovoljno memorije(a ima) i svaka druga aplikacija se instalira normalno bilo sa marketa ili kao apk fajl?jel imao neko slican problem mozda... :(

Ma nije dosadio iGo... . nego eto navika :)

Igrao sam se sad malo "programera" raspakovao neki iGo apk koji sam imao od desire hd, promijenio rezoluciju u sys.txt, zapakovao nazad i nesto sjebao jer nece da se instalira "error parsing bla bla" :p:p

Moracu Navigon ipak da koristim kad stigne car dock... :/

Da l' stvarno misliš da možeš tek tako da se igraš? Misliš da se ne bi do sada neko poigrao isto tako i sredio stvar za 720p ekran?:)

nadam se da si video ovo
Kod:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1331219

Neko sa slabijim telefonom probao Swiftkey 3? Da li mogu da bekapujem zapamcene reci iz Swiftkey X i ubacim u 3?

Neko sa slabijim telefonom probao Swiftkey 3? Da li mogu da bekapujem zapamcene reci iz Swiftkey X i ubacim u 3?

Mislim da on sam to uradi, bar je meni tako rekao :)
Jedino što nisam izbrisao stari odmah, nego sam instalirao novi i on me je pitao da li hoću da mi obriše stari, a zadrži reči.

mene nije nista pitao, ali uvek ostavlja recnik na kartici
instalirao novi, stari obrisao i sve je kao i pre

Cak i ako .apk skinem? if you know what i mean :)

Morao bi da rutujes :p

Koliko sve devove boli tuki za moj WF :) Sad sam stavio, iseceni donji delovi reci, uzas..

nece da mi se instalira power apm,prijavljuje kako nema dovoljno memorije(a ima) i svaka druga aplikacija se instalira normalno bilo sa marketa ili kao apk fajl?jel imao neko slican problem mozda... :(

Ja sam imao taj problem.

Skini Root Explorer. Sa Root Explorerom idi u data\app i tu obrisi fajl com.maxmpz.audioplayer-1.odex.

Posle toga opet pokreni instalaciju PowerAmp-a i sve ce raditi normalno.

Poslednja izmena:
Pa bukvalno bi progledao... I jis sad izasao stable 7.2

Dajte neke konkretne primere sta je bolje i brze :) Nemoj samo pominjati 'totalnu kontrolu nad telefonom', hocu konkretne i korisne primere :D :p

Uzmes odradis, stavis cm7, ako ti se ne svidja lako ces se vrati na sense, to je najmanji problem...

Telefon je brzi, sta da ti kazem :) em Je 2.3 koji je mnogo bolji od 2.2 :)

Neka neko ode kod Borisa ko je u blizini da mu skine djanu,ne mogu vise da citam sta pise i koliko se covek cima,ovo je za Ginisa :O...Ljudi prvog dana root-uju S3,njemu je cimka WF...aman...koliko god se trudio da razumem coveka- ne mogu... Borise,root-uj,ako mu nesto bude falilo ,skupicemo pare i kupicemo ti drugi WF :D

Neka neko ode kod Borisa ko je u blizini da mu skine djanu,ne mogu vise da citam sta pise i koliko se covek cima,ovo je za Ginisa :O...Ljudi prvog dana root-uju S3,njemu je cimka WF...aman...koliko god se trudio da razumem coveka- ne mogu... Borise,root-uj,ako mu nesto bude falilo ,skupicemo pare i kupicemo ti drugi WF :D

Hahaha, +1 :D

Ima li rešenja za ove sugestije u swiftkey-u koje se pola ne vide?
Imam Galaxy y...

Nesto su tu pohebali, ja sam se vratio na X.

Itekako - stoga, +2! :D

Inace, svaka preporuka za Camera360. Napokon sam iz svog O2X-a izvukao neke nezamucene tj. slike koje nisu nekako mutne, nego fino jasne i lepe. A efekte da i ne pominjem...

zasto mi ne pise ono "sand by * using tapatalk" ?

Ne pise zato sto administrator foruma moze da zabrani TT potpis, kao sto je ovde slucaj.

Inace, svaka preporuka za Camera360. Napokon sam iz svog O2X-a izvukao neke nezamucene tj. slike koje nisu nekako mutne, nego fino jasne i lepe. A efekte da i ne pominjem...
A kod mene na SE Xperia Pro nema nikakve poente od Camere360. Kao ni od Camera Zoom FX... Prave identicne slike kao i stock aplikacija za kameru, stoga sam se vratio na nju jer je ubedljivo najlaksa za koriscenje. Zadrzacu i ove dve aplikacije samo zbog efekata, kada hocu da se igram malo, inace u normalnom modu slikanja ne vidim apsolutno nikakvu razliku.

Samo da javim da sam obrisao i ponovo instalirao SwiftKey 3 i više nemam problem sa predikcijom tj. lepo se sada vidi :)

Nazad
Vrh Dno