Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li postoji java za Android? Htedoh malopre da odgledam neku seriju na netu i trazi mi javu...

Google maps... Kako pogledati drugu rutu za put? Upišem Kikinda - Beograd, on mi da jednu rutu a ja hoću preko druge? Da li to može bilo kako?

Ne može, bar ne sa fabričkom verzijom, jer van USA i Zadapne Evrope Google Maps ne omogućava turn by turn navigaciju.

Hvala na preporukama, probacu kad dodjem kuci. Vi iskusniji od mene sa PowerAmp-om vrv znate, da li ce to nekako prolongirati trial verziju ili ne? Nasao sam poweramp 2.0 sa nekim unlockerom koji naravno ne radi, a (mozda mi se cini) kad nema neta, u aplikaciji samo ispise da ne moze da verifikuje licencu jer ne moze da kontaktira server. A ovako kad ima neta hoce ponekad da pukne jer kaze da licenca nije verifikovana na marketu. E sad da li ce ukidanje neta produziti rad aplikacije sa ovim losim unlockerom ili nece, ne znam... :)

Da ne pomisli neko da sam skrtica, najradije bih platio, samo nemam mogucnost kako :(
Also, ako neko ima valjani narodni unlocker, neka pusti na pp info gde da skinem.

Jesi probao mozda PlayerPro, mnogo se lakse instalira, ne treba nikakav unlocker... :)

Izgleda da nema mono upmix za stereo, ali probacu ako ne nadjem uskoro resenje za Poweramp... ;)

Kako da iskljucim GO Locker zvuk kada otkljucavam tel? Ne mogu nigde da nadjem tu opciju....

Da li postoji neki program koji moze da kontrolise prikazivanje notifikacija (kako u taskbaru tako i popup messages, poziva i sl) viber-a, skype-a i slicnih programa.
Kada iskljucim u samim programima da mi stizu notifikacije, kao da nisam nista uradio i dalje su tu. :( A nekada to nije bas pozeljno :)

Kriminalno je kakve sve dozvole trazi Facebook app. Recimo pristup kameri i mikrofonu!?
I ne samo fb vec poduza lista aplikacija.

Jel postoji nacin da se to izbegne?
Ili mora neka FB alternativa..

Pustili smo vuka medju ovce, nema sta dobro da ocekujemo.

Kriminalno je kakve sve dozvole trazi Facebook app. Recimo pristup kameri i mikrofonu!?
I ne samo fb vec poduza lista aplikacija.

Jel postoji nacin da se to izbegne?
Ili mora neka FB alternativa..

Instaliraj Lucky Patcher pa ukini aplikaciji permissions koji ti neodgovara

E da sto se tice nekih dozvola sto traze odredjene aplikacije mozete ih iskontrolisati tako sto instalirate pdroid patch za vas rom i onda sa marketa skinete pdroid aplikaciju i namestite dozvole kako vi 'ocete.

E da sto se tice nekih dozvola sto traze odredjene aplikacije mozete ih iskontrolisati tako sto instalirate pdroid patch za vas rom i onda sa marketa skinete pdroid aplikaciju i namestite dozvole kako vi 'ocete.

Pretpostavljam da to važi za rutovane telefone? Šta da rade oni koji neće da ih rutuju (ne spadam u tu grupu korisnika)?

samo da vidim dal radi:beer:

Alternativa (i to efikasna!) je OperaMini. Kako se nisam toga setio ranije :p
sve radi, bez spijuniranja.

Slazem se sa Septimusom - FB aplikacija je djubre^2, sto se i vidi po komentarima korisnika na marketu, tako da ja odavno koristim FB preko Opere. Plus sto iz aplikacije ne mogu da kontrolisem vise naloga, kao sto mogu iz Opere...

Da li neko zna za neku igru nalik Settlers ili Cesar IV ??? Paid ili free

Jel ima nesto bolje od OpereMini?
(opera mobile, dolphine mini, dolphine hd, stock cm7...)

Ja probao sve ja mislim, nijedan nije ni priblizno brz, barem na mom telefonu.

Isti slucaj i kod mene,SGS+ je u pitanju.Moze preporuka za neki dobar audio plejer i program za seckanje mp3 fajlova?

Neko je pitao kako moze da promeni koja ce se aplikacija paliti pritiskom hardverskog dugmeta za kameru (ne mogu sad da se setim u kojoj temi). Moze sa Autostarts aplikacijom. LGCamera i Camera Zoom FX se prikazuju u listi tj mogu da zamene fabricku, jedino ne uspevam sa Camera 360... Tacnije, nema u aplikaciji da moze da se podesi da bude default, pa se ni u listi ne prikazuje.

edit:
@wolf
Probao sam svasta u zadnjih par dana i najvise mi se svidj PowerAmp, najvise opcija i odlicno radi. Ako ti treba narodna verzija, javi se na PP.

Opera mini stvarno je najbolja, koristim je jos od Symbiana, bar sto se tice surfovanja ovako kad sam na mobilnom internetu, a kada sam na Wifi-u onda Dolphin HD...

Da nemamo ovako skupe internet pakete, ne bi ni koristio Operu mini...

@wolf, ubedljivo mislim da je najbolji PowerAMP...

Vrh Dno