Hvala na preporukama, probacu kad dodjem kuci. Vi iskusniji od mene sa PowerAmp-om vrv znate, da li ce to nekako prolongirati trial verziju ili ne? Nasao sam poweramp 2.0 sa nekim unlockerom koji naravno ne radi, a (mozda mi se cini) kad nema neta, u aplikaciji samo ispise da ne moze da verifikuje licencu jer ne moze da kontaktira server. A ovako kad ima neta hoce ponekad da pukne jer kaze da licenca nije verifikovana na marketu. E sad da li ce ukidanje neta produziti rad aplikacije sa ovim losim unlockerom ili nece, ne znam...
Da ne pomisli neko da sam skrtica, najradije bih platio, samo nemam mogucnost kako
Also, ako neko ima valjani narodni unlocker, neka pusti na pp info gde da skinem.
Izgleda da nema mono upmix za stereo, ali probacu ako ne nadjem uskoro resenje za Poweramp...![]()
Brate... toliko black marketa ima a ti nemozesh da se snadjesh ?
Kako da iskljucim GO Locker zvuk kada otkljucavam tel? Ne mogu nigde da nadjem tu opciju....
Kad uđeš u Settings, idi u "Unlock feedback", pa imaš "Unlock sound".
Skidao sam sa 2-3, ali ocigledno pogresna... Svejedno, hvalaBrate... toliko black marketa ima a ti nemozesh da se snadjesh ?
Kriminalno je kakve sve dozvole trazi Facebook app. Recimo pristup kameri i mikrofonu!?
I ne samo fb vec poduza lista aplikacija.
Jel postoji nacin da se to izbegne?
Ili mora neka FB alternativa..
Da li postoji java za Android? Htedoh malopre da odgledam neku seriju na netu i trazi mi javu...
Kriminalno je kakve sve dozvole trazi Facebook app. Recimo pristup kameri i mikrofonu!?
I ne samo fb vec poduza lista aplikacija.
Jel postoji nacin da se to izbegne?
Ili mora neka FB alternativa..
E da sto se tice nekih dozvola sto traze odredjene aplikacije mozete ih iskontrolisati tako sto instalirate pdroid patch za vas rom i onda sa marketa skinete pdroid aplikaciju i namestite dozvole kako vi 'ocete.
Pustili smo vuka medju ovce, nema sta dobro da ocekujemo.
Alternativa (i to efikasna!) je OperaMini. Kako se nisam toga setio ranije![]()
sve radi, bez spijuniranja.
Isti slucaj i kod mene,SGS+ je u pitanju.Moze preporuka za neki dobar audio plejer i program za seckanje mp3 fajlova?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari