Ako ga ne kupiš trebanego, za copilot beše mora rutovan uređaj?
Ma imam navigon, ali bih probao iGo nekako sam se navikao na njega. Godinama ga koristim.
Mali off : kako fiksirate fon dok recimo trčite?
Da l' stvarno misliš da možeš tek tako da se igraš? Misliš da se ne bi do sada neko poigrao isto tako i sredio stvar za 720p ekran?![]()
Neko sa slabijim telefonom probao Swiftkey 3? Da li mogu da bekapujem zapamcene reci iz Swiftkey X i ubacim u 3?
nece da mi se instalira power apm,prijavljuje kako nema dovoljno memorije(a ima) i svaka druga aplikacija se instalira normalno bilo sa marketa ili kao apk fajl?jel imao neko slican problem mozda...![]()
Koliko sve devove boli tuki za moj WFSad sam stavio, iseceni donji delovi reci, uzas..
Neka neko ode kod Borisa ko je u blizini da mu skine djanu,ne mogu vise da citam sta pise i koliko se covek cima,ovo je za Ginisa :O...Ljudi prvog dana root-uju S3,njemu je cimka WF...aman...koliko god se trudio da razumem coveka- ne mogu... Borise,root-uj,ako mu nesto bude falilo ,skupicemo pare i kupicemo ti drugi WF![]()
Neka neko ode kod Borisa ko je u blizini da mu skine djanu,ne mogu vise da citam sta pise i koliko se covek cima,ovo je za Ginisa :O...Ljudi prvog dana root-uju S3,njemu je cimka WF...aman...koliko god se trudio da razumem coveka- ne mogu... Borise,root-uj,ako mu nesto bude falilo ,skupicemo pare i kupicemo ti drugi WF![]()
zasto mi ne pise ono "sand by * using tapatalk" ?
A kod mene na SE Xperia Pro nema nikakve poente od Camere360. Kao ni od Camera Zoom FX... Prave identicne slike kao i stock aplikacija za kameru, stoga sam se vratio na nju jer je ubedljivo najlaksa za koriscenje. Zadrzacu i ove dve aplikacije samo zbog efekata, kada hocu da se igram malo, inace u normalnom modu slikanja ne vidim apsolutno nikakvu razliku.Inace, svaka preporuka za Camera360. Napokon sam iz svog O2X-a izvukao neke nezamucene tj. slike koje nisu nekako mutne, nego fino jasne i lepe. A efekte da i ne pominjem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari