Pretpostavljam da to važi za rutovane telefone? Šta da rade oni koji neće da ih rutuju (ne spadam u tu grupu korisnika)?
Koji je najbolji launcher za ICS, da stavim burazeru na One V.. Sense mi nesto lose radi, sporiji telefon bude nekad nego WF..
Rutujes telefon stavis neki non sense ROM + Apex i da vidis kako poleti telefoncic![]()
Nisam sebi rutovao, njemu cuProbao sam ova dva, nisu mi nesto, ipak je GO najkompletniji, odlicno mu radi, meni je spor na wfu ali predobar launcher.
Koji Sports Tracker koristite? Na marketu postoji vise razlicitih programa sa istim ili slicnim imenom, Sports Tracker, Endomondo Sports Tracker, Sports Tracker (by STL) i jos neki.
Imam nesto kao steznik, navuces ga na ruku i onda imas dzep u koji mozes da gurnes mob/mp3 player itd... Elasticno je i stegne fino uredjaj tako da ne moze da mrda. Mada sam ga bas daaavno nabavio i nisam odavno koristio, ne znam dal bi u njega stao jedan od ovih novijih cigla - telefona.
Kakva je mapa Srbije na Copilotu?
Ako do sad niko nije uradio, a znamo koliko dugo je prvi 720p telefon u prodaji, izgleda tesko
Ako ti bas treba sto ne koristis navigon? Ja mislim da i copilot radi na 720p
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari