Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li je i zasto bolji od Gmail-a..

da li postoji aplikacija za upravljanje particijama na sd kartici?? ranije sam dodao particije ext i swap po 256MB, sada imam novi telefon i ne treba mi vise swap pa bih hteo da vratim tih 256 primarnoj particiji :)

^^
Opet formatiraj karticu preko CWM-a ili ako si mislio da odradish na kompu onda koristi Mini Tool Partition Wizard.

Jel se zna kada ce izaci nova Swiftkey tastatura,ova beta mi vise ne radi stalno puca pri pokretanju?

Poslednja izmena:
https://play.google.com/store/apps/...lt#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52aXJ1c3RvdGFsIl0.

Korisna aplikacija ukoliko zelis vidjeti legitimnost instaliranih apliakcija (sa oko 30-40 AV-ova), ne treba svaku uploadovati, ukoliko ima i njihovoj bazi! Dobro poznati VirusTotal! Koristim ga na racunaru pocesto, pa nek se nadje i na telu ne smeta a ne trosi resurse! Tek je izasao danas, necemo biti sitnicavi! :d
Screenshot_2012-06-13-01-37-28.png
Screenshot_2012-06-13-01-37-39.png

I NOD32 prijavi ali se ne vidi...doduse 3/41 :D
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlab.gpsfix&feature=search_result

Evo prestao je da radi swiftkey, tj radi tastatura, ali ne radi nikakva predikcija i ispravljanje. Jedva sam ovo otkucao :)

Vratio san se sada na Swype, zaboravio sam koliko je dobar :)
Nešto ne mogu da se setim jel Swype beše besplatan? Ne mogu da se setim odakle mi, da li je možda bila neka beta? Nisam ga dugo koristio i sada kada sam ga ponovo uključio video sam da imam neku poruku od njih da mi ističe licenca. Onda sam stisnuo da se updateuje i sada mi kaže da sam obnovio licencu i sve je super.

Šteta što Swype nema neku predikciju kao swiftkey, to bi bila idealna tastatura.

Poslednja izmena:
@Stjepan:
Airpush nije virus ni malware vec servis za reklamiranje putem push notifikacija, koji je prilicno dosadan. Pojedini developeri to koriste. Neki developeri su se opekli jer su izgubili korisnike, pa su uklanjali AirPush i izvinjavali se.
Postoji app AirPush detector koja ti napise koje aplikacije koriste AirPush.
Nemoj da nasedas na propagandu AV kompanija, jer na Androidu ne postoje virusi niti ce postojati. Makni te njihove skenere i nemoj da se hvalis sa AV programima jer ce ti se drugi korisnici smejati.
Android nije Windows.

@Stjepan:
Airpush nije virus ni malware vec servis za reklamiranje putem push notifikacija, koji je prilicno dosadan. Pojedini developeri to koriste. Neki developeri su se opekli jer su izgubili korisnike, pa su uklanjali AirPush i izvinjavali se.
Postoji app AirPush detector koja ti napise koje aplikacije koriste AirPush.
Nemoj da nasedas na propagandu AV kompanija, jer na Androidu ne postoje virusi niti ce postojati. Makni te njihove skenere i nemoj da se hvalis sa AV programima jer ce ti se drugi korisnici smejati.
Android nije Windows.

+1

Ne znam koliko puta treba da se napiše da za Android ne postoje virusi i ostale "gamadi" kao za Windows...

@yooyo, hvala za "AirPush Detector", korisna aplikacija, nisam znao da postoji?

Kako ste instalirali ovu najnoviju betu swiftkeya? Zip fajl je, a odbija da ga instalira u recoveriju...

SwiftKey.JPG

Evo ss-a

^ Preimenuj taj zip fajl u apk. I instaliraj kao i svaku aplikaciju.

Na kraj pameti mi ne bi palo... Ja bio ubedjen da se zipovi flash-uju, a apk instaliraju :)

Marinko98 je bio najekspeditivniji pa mi poslao apk.

'fala!

Jel moze neko da mi pusti na pp link za full verziju greedy spidersa?

Poslednja izmena:
Koju aplikaciju koristite za čitanje stripova? Zanima me neka koja sama prelama duplo kopirane strane, lepo radi i u portret i u landscape i još ako bi imala lepo urađeno okretanje strana to bi bio pun pogodak. Koristim neku praistorijsku, relativno bagovitu, narodnu verziju Comic reader mobi, ako ima nešto u tom fazonu?

Nazad
Vrh Dno