Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

+1
Mada, veoma malo stvari sinhronizujem na relaciji mobilni-PC, tako da mi nije potrebna ozbiljnija aplikacija.

Nego, konacno se setih da pitam. Da li postoji mogucnost da nateram fabricki Music Player da muziku reprodukuje u Mono formatu? Kad idem na sound setting samo me odvede na globalno podesavanje zvuka u telefonu, sto nije od koristi.
Ako to ne moze, preporucite mi neki player koji ima mogucnost pustanja u Mono, po mogucstvu sa namestanjem balansa, da mogu da ugasim jednu slusalicu. Sem toga nisam zahtevan, eventualno da ima neki ok widget ili da bude stalno u notification baru dok ide pesma, svejedno. I da je besplatan/da se lako nalazi i instalira ako nije.

pc mi je vezan preko wifi-ja na mrezu i nema sanse da se vezem ni preko foldersync ni preko sweet home. jenostavno kad ukucam ip adresu samo izadje failed?
airdroid radi bez problema ali mi je mnogo spor.

Nego, konacno se setih da pitam. Da li postoji mogucnost da nateram fabricki Music Player da muziku reprodukuje u Mono formatu? Kad idem na sound setting samo me odvede na globalno podesavanje zvuka u telefonu, sto nije od koristi.
Ako to ne moze, preporucite mi neki player koji ima mogucnost pustanja u Mono, po mogucstvu sa namestanjem balansa, da mogu da ugasim jednu slusalicu. Sem toga nisam zahtevan, eventualno da ima neki ok widget ili da bude stalno u notification baru dok ide pesma, svejedno. I da je besplatan/da se lako nalazi i instalira ako nije.

Probaj jet audio free je na marketu, za balans sam siguran da ima a ovo drugo ne kontam, sve jedno ga probaj.

pc mi je vezan preko wifi-ja na mrezu i nema sanse da se vezem ni preko foldersync ni preko sweet home. jenostavno kad ukucam ip adresu samo izadje failed?

To se i meni dešava. Problem je ili u dinamičkoj/statičkoj adresi, portovima, ili u ruterovom firewall-u.

Ovaj Friendcaster ne moze da prihvati nove prijatelje, lose osvezava, i posle par dana mi prikazuje neke stare notifikacije kao neprocitane itd.. Ima li nesto pouzdanije? Oficijalnu ne bih jos jer je ogromna..

Ne mogu da nađem temu (ako je uopšte i bila)? Ne sećam se više, o aplikaciji D3GO. Naime treba mi ona aplikacija sa marketa koja privremeno anrutuje telefon da bi D3GO aplikacija radila na rutovanim telefonima.

I sam sam pisao o toj aplikaciji dok sam imao LG 2X P990, ali ne mogu nikako da se setim u kojoj to beše temi? :S: Ni pretraživanjem foruma nisam je našao? :trust:

Koji su paceri ovi iz SBBa da tako ogranice aplikaciju, ne verujem...

Probaj jet audio free je na marketu, za balans sam siguran da ima a ovo drugo ne kontam, sve jedno ga probaj.
Probacu, hvala ;)

Predpotavio sam da ce nekome biti nelogicno zasto mi to treba. Elem, vecina pesama je kao sto znate snimana u Stereo formatu i levi i desni kanal se neretko razlikuju (tj nesto ide preko levog, nesto preko desnog, da bi slusanjem oba bio potpuni efekat). Medjutim kad slusam samo na jednoj slusalici, onda pesma ne zvuci isto, na nekim cak fali pola glasova jer idu samo levim ili samo desnim kanalom (ray charles - hit the road jack npr). Zato hocu mono reprodukciju, da stopi oba kanala a ne da mi fali pola pesme dok je slusam.
Neko ce sad da se pita sto ne slusam na obe slusalice - dok vozim bajs uvek slusam samo na jednom uvetu, drugo je slobodno zbog osluskivanja saobracaja itd. :)

Jesi siguran da kucaš pravu adresu? Treba 192.168.1.2(zavisi šta ti je ruter dodelio na računar s kojim hoćeš da sinhronizijes.
Nadji post broj #7796 i probaj tako (to je za foldersync)

Poslednja izmena:
Ovaj Friendcaster ne moze da prihvati nove prijatelje, lose osvezava, i posle par dana mi prikazuje neke stare notifikacije kao neprocitane itd.. Ima li nesto pouzdanije? Oficijalnu ne bih jos jer je ogromna..

m.facebook.com u bilo kom browseru sem opere (brzo,jednostavno i obavlja posao)

Mozda to nije to ali na sgs-u u dsp manageru ima da se ovo podesi
bc02493b-9aee-8580.jpg

Probao u jet audiu balance, ali radi samo prigusivanje kanala kao sto sam i predpostavio...

Mislim da je to to!
Gde, kako da skinem ovaj dsp manager? Gledao sam na play store-u sad, ali nisam nasao istu stvar kao sa tvog screena... I jel postoji za GB ili samo za ICS? Mozes i na pp da mi pustis .apk ako te ne mrzi...

Ako imas sgs trazi i voodoo sound ili voodoo control plus posto ova prva zahteva kernel koji podrzava voodoo.

Poslednja izmena:
Um, mislio sam da bi ta app mozda radila i na ostalim telefonima ali ako je kompatibilna samo sa sgs onda *** :(

Imam SE Xperia Pro.

Kako god, hvala na trudu u svakom slucaju :)

Jesi siguran da kucaš pravu adresu? Treba 192.168.1.2(zavisi šta ti je ruter dodelio na računar s kojim hoćeš da sinhronizijes.
Nadji post broj #7796 i probaj tako (to je za foldersync)

Radio sam po tom uputstvu. Kucam dobru adresu al biće da je u pitanju ovo što je Dr.sonic napisao, a u tom polju sam baš slab.
Imam isti problem i sa multimedia plejerom. Ako mi je pc kablom vezan za ruter onda je veza ok ako je wifi (kako inače i jeste) nema šanse da se vide, doduše to je druga tema.

Poslednja izmena:
Ja sam imao tu aplikaciju na nexusu sa nekim romom, tako da možda radi za sve.

Ne moze na svim modelima, sgs i nexus s su podrzani sa svim opcijama, dok su drugi samsung modeli donekle podrzani, inace dsp manager moze na sve telefone ali ove opcije su tu zbog voodoo-a.

sto se tice osvezavanja, imas u opcijama da namestis da li da kad otvoris news feed da ti izbaci najnovije postove, ili da ti ostane tamo gde si prosli put stao, mene je to isto nerviralo dok nisam provalio. ja nisam imao te probleme sa notifikacijama, gore u desnom cosku imas dugme za ponistavanje notifikacija, tek kad to stisnes ili kad kliknes direktno na notifikaciju, e tek onda se racuna da je procitana. a to za friendove stoji..

Ne vredi ne mogu nista konkretno da nadjem, raspad. U browserima m.facebook radi uzasno sporo na mom telefonu, u Operi je brzo ali izgleda kao da sam na Nokii 6230. Zvanicna nece da prikaze vise od 3 vesti sta god joj radio :D Katastrofa.. :)

Ne mogu da nađem temu (ako je uopšte i bila)? Ne sećam se više, o aplikaciji D3GO. Naime treba mi ona aplikacija sa marketa koja privremeno anrutuje telefon da bi D3GO aplikacija radila na rutovanim telefonima.

I sam sam pisao o toj aplikaciji dok sam imao LG 2X P990, ali ne mogu nikako da se setim u kojoj to beše temi? :S: Ni pretraživanjem foruma nisam je našao? :trust:

Našao. :)

Koji su paceri ovi iz SBBa da tako ogranice aplikaciju, ne verujem...

Nema šta da ne veruješ. To rade svi content provideri na zapadu. Zašto neko ko zarađuje od prodaje tog sadržaja, ne bi uradio sve da tebi onemogući ripovanje direktno na uređaju.

LM, ucenje ne ide pa sam trazio resenje za svoj problem... I sem powerampa, nisam nasao nista.

Ako neka dobra dusa moze na PP da mi posalje narodnu verziju i uputstvo kako da se instalira, procitah ovde negde da je komplikacija. Sad slusam malo na trial, i mislim da je ima ono sto mi treba. Jeste da je losiji zvuk na mono, ali makar je isti zvuk na obe sluske. Zasad sam obrisao trial verziju, da se ne razmazim previse jer vidim da ima pregrst opcija, a dal placebo ili nije - cini mi se da je i zvuk nekako lepsi.

Shta se desava sa Google Chrome-om ? Meni puca nenormalno. Cim otovrim novi tab pukne i izadje na desktop bez ikakve poruke iliti FC-a...

Da li ima neki dobar South Park player (ili stream player sa njihovog sajta) za Android?

Treba mi aplikacija za ip webcam koja moze i zvuk da prenosi? Kao camera vendora koristim yawcam a web kamera je logi 310hd i slika lepo radi ali za zvuk ne mogu da pronadjem aplikaciju. Help?

ko koristi mx player nek ne skida najnoviji, ukinuli su DTS kodek za zvuk

Nazad
Vrh Dno