Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da instaliraš market unlocker program. Videćeš paid apps ali ne znam da li radi kupovina.

Da li se to nesto promenilo, za novu godinu se secam da sam mogao da kupujem aplikacije?

E pa za novu godinu :) Sad opet se vracamo na to da smo u Srbiji i nemere kupit nista.

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

Moze sa market unlockerom. Procedura nije bas jednostavna. Ima tema o tome na forumu.

AirDroid je dobio tako dobar update da ja nemam reci. Ne znam dal je neko primetio. :d

Jesmo jesmo....Par strana ranije je neko napisao. Ili u temi Must have apps....:)

Napisah ja ovde, ali tetra ne prati na casu :)

Inace jel nekome puca opera mobile? Mislim meni se tako zapuca, zamrzne i nece da radi... Nem pojma sta joj je... Koristio sam je dugo, ali sad izgleda da nesto ne stima... Vecinom sam je restorovao zbog bookmarkova i podesavanja, ali i kad je instaliram sa google play-a i dalje posle nekoliko dana zeza...

Ja ne znam kako da se ulogujem na Airdroid, kaze skeniraj Barcode ili unesi sifru, odradim skeniranje i open browser na BC skeneru i kaze cannot open bla bla, a sifru ne znam koju treba da kucam..

Poslednja izmena:
Eh kad moram da ti crtam :D
uploadfromtaptalk1336432816778.jpg
uploadfromtaptalk1336432845361.jpg

Prva slika odes na settings
Druga slika kucas sifru koju ces kucati u browseru kad ti se pojavi :)

To je cela nauka :)

Nasao, sorry :D Zbunjivalo me to da kad ukucam predefined password on opet stavi 4 zvezdice, pa reko ne radi :) Ovo je vrh stvarno, ja mislio neki dropbox tip aplikacije pa nisam ni obracao paznju na hvalospeve :D

Poprilicno je spor doduse, to je nesto sto sam odmah primetio jer sam danas bas prebacivao par vecih fajlova, 100mb preko njega traje 3, 4 puta duze nego preko File Expert-ovog Web share-a recimo, mogu li to nekako ubrzati ili je to to?

Da li mora da si na istoj mrezi (komp i fon) da bi radio airdroid kao i ostale aplikacije?

Kako to?Napon ne opada,kad napunim telefon,baterija je na 4224mV...i onda krece da opada...meni je to i logicno zaprqvo..Na xda nadjoh da prazna baterija treba da bude na oko 3.2-3.4..

Evo kako treba da izgleda napon baterije kod punjenja. Razlika je što je ovo akumulatorska baterija pa je napon oko 12 V, ali ista je priča. Puni se solarnim punjačem i kad skoči napon tada ima sunca, onaj pad u sredini je verovatno neka oblačnost, kad zađe sunce odmah pada napon, i dalje sa pražnjenjem opada napon. A mislio sam da si očekivao da napon bude ~0 V kad se isprazni baterija :p

Prilozi

• punjenje baterije.JPG
    punjenje baterije.JPG
    178.4 KB · Pregleda: 150
Poprilicno je spor doduse, to je nesto sto sam odmah primetio jer sam danas bas prebacivao par vecih fajlova, 100mb preko njega traje 3, 4 puta duze nego preko File Expert-ovog Web share-a recimo, mogu li to nekako ubrzati ili je to to?

Cudno mi je, jer meni je tu negde oko minut-dva 120mb prebacivao... Bas sam pre neki dan ROM neki stavljao na telefon... kada skidam sa telefona na komp mi je oko 2.5mb/s ali ne mogu da vidim upload brzinu...

Kako to?Napon ne opada,kad napunim telefon,baterija je na 4224mV...i onda krece da opada...meni je to i logicno zaprqvo..Na xda nadjoh da prazna baterija treba da bude na oko 3.2-3.4..

Kad je puna treba da bude 4200mV, prazna 3200mV, znaci 5% bi trebalo da bude 3250mV. Mada ovo zavisi od krive punjenja/praznjenja u kernelu i ovako je u idealnom slucaju, tj. ako developer nije nesto cacko.

"Prazna" baterija je 3.7V tj to je minimalna voltaža na kojoj će se telefon uključiti.

Cudno mi je, jer meni je tu negde oko minut-dva 120mb prebacivao... Bas sam pre neki dan ROM neki stavljao na telefon... kada skidam sa telefona na komp mi je oko 2.5mb/s ali ne mogu da vidim upload brzinu...

Prva dva puta je bilo sporo, posle se ubrzalo i bilo isto ili brze nego sa File expertom..

treba mi neki radio sa funkcijom RDS, kao i za proveru stanja pospejda ko mt:s-a da ne moram da kucam kretke kodove pa onda 2 pa 1.
dali postoji aplikacija za proveru loto i bingo dobitaka, po mogucnoscu provere preko broja tiketa ili skeniranja bar koda bas kao sto proveravaju na uplatnim mestima?

1. Da li još neko ima problema da updatuje titanium beckup? Meni kaže da nema više mesta na telefonu, što naravno nije istina, i neće da se updatuje.

2. Kojim programom bih mogao da izmerim dužinu staze za trčanje? Zamisao mi je da je ophodam, a telefon da me prati preko gps-a i na kraju pokaže koliko sam prešao.

3. Ovo nema veze sa aplikacijama, ali ne postoji bolja tema :) Da li brišete i dezinfikujete svoje telefone i čime?

2 .Sports tracker

1. Moras uninstall tbp-a, pa nova instalacija i opet patch. Nece ti pokazati da nema memorije.

...

3. Samo krpica i sredstvo za ciscenje monitora

Ali već mi se jednom updateovalo pre možda nedelju dana i tada sam izgubio patch, ali je radilo. Ne razumem što sada neće.

2. Hvala, probaću

3. Ok, i to ću probati :)

Poslednja izmena:
Sada sam izbrisao i da instaliram, kad ono više ni to ne mogu, opet kaže da nemam mesta.

Nazad
Vrh Dno