Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Na kom ce efsovanje samo da se radi, na svakih 5min... :D

Predjoh na tapatalk 2..Da li i vi ostali imate problema da razlikujete proxitano od neprocitanog,narocito kad gledate samo naslov teme?Na staroj verziji to je lepo bilo obelezeno valjda zelenom bojom,a ovde mi sve nekako isto deluje?

Kako ne vidis? Narandzasto i boldovano za ne procitano, ovo ostalo belo :)uploadfromtaptalk1336334288269.jpg

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

Hm... kod mene su procitani sivi, a ne procitani beli. Vidi se razlika, al moglo bi bolje.

Mozda je do roma, koji ti koristis? Cini mi se da on koristi ics, a ja cm7 rc0.

Meni je na poslednjoj beti bilo kako je Djilketu sad, a sad je i meni samo boldovana neprocitana tema. I nema signature-a... Dodje mi da se vratim na betu.

Ja bi se vratio ali onaj bug je u njoj kad ide u prvi post a ne u prvi neprocitani

Ja imam betu neku i ta je onako super, a nem pojma koja je verzija imam je samo kao titanium backup... Nekad me baci na prvi ne procitani post, nekad ne...

Uh sto volim što meni radi lepo. :p
Meni se nisu javljali ti bugovi.

Beta ima tu temu sa narandzastim naslovima tema, dok u finalnoj verziji ta tema se dodatno placa.

Dark obicna tema se dodatno placa? Boze, koja glupost... Dobro je da znam da ne prelazim...

Ne, ona je i dalje besplatna, ali su joj promenili izgled. Sada je jako glupa.
Evo kako izgleda sada.
4faf5a55-0d43-430e.jpg

Taman za nase Samolede da nas dokrajce sa sivom umesto crnom :D samo nek me posluzi ova beta i dalje, pu pu da je ne ureknem.

To je na 2.1.0, znači ona siva pozadina sa ics plavim naglašavanjima.

Poslednja izmena:
Aj ljudi i meni na PP neko nek prosledi TT 2.0 ili 2.1, ako ga ne mrzi :p

Hvala Telep.
Mada drugačije sam zamišljao ovaj Dark blue.

Poslednja izmena:
Mozda nije za ovaj topic,ali rekoh da ne otvaram novu temu...Da li znate,na koliko vam je mV baterija,kada je pri kraju,tj na recimo manje od 10%?Jel moze neko da proveri pa da mi kaze,jer snimih neki novi rom,pa me malo buni to sa mi baterija na 5% bude na 3700-3800mV,sto je prilicno visoko ako znamo da je pun kapacitet oko 4200mV?

Jok, napon baterije treba uvek da bude isti, negde oko 3.7V. Pošto nije savršena, taj napon sa pražnjenjem opada, ali ne previše. To 4.2V je verovatno bilo tokom punjenja, tad je napon najveći, čim isključiš punjač napon treba da padne.

Kako to?Napon ne opada,kad napunim telefon,baterija je na 4224mV...i onda krece da opada...meni je to i logicno zaprqvo..Na xda nadjoh da prazna baterija treba da bude na oko 3.2-3.4..

Play Store mi prikazuje samo free programe, sta treba da se podesi da bi mogao da vidim i programe i igre koji se placaju?

Vrh Dno