Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

E, pa bas zbog tog efekta :) ne znam nekako me je odusevila, jer nisam koristio takav tip aplikacija i sad ovo kad sam video mnogo mi se svidelo :)

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

U suštini izgleda i radi cool. Meni je puls najbolji ali oni imaju verzije kada radi super a nekada se neke raspadaju.

Probajte Google currents, skroz je dobar.

Widgeti za flipboard su prilično loši.

Poslednja izmena:
Meni google currents nije izbacivao linkove po azurnosti, nego potpuno drugacije od svih ostalih programa za news.

Koji market unlocker koristite na ICS-u?

Pa onaj :D

Ne znam na sta mislis koji? Ima vise enablera, a samo jedan unlocker, ako se dobro secam.

meni Google currents i Flipboard pojedoše svu memoriju u telefonu koje ionako nemam dovoljno a oba su instalirana na SD karticu. :/
Inače, oduševljen sam izgledom flipboarda. Perverzija.
Vraćam se na News Republic za sada.

+1
Od kad koristim android trazim neki sa kojim bi bio zadovoljan I mrka kapa.

Fancy widget ima za pet dana, a palmary nije loš i ima za nekoliko dana...

BeWeather pro i Palmary pro su po meni dva najbolja.

Da li postoji neka kamera aplikacija koja može da slika hdr, tj da joj ja u podešavanjima namestim granice i korak za ekspoziciju, a onda ona sama kada ja okinem uslika npr 5 slika sa tim vrednostima koje sam joj zadao i onda ih sama kombinuje i napravi pravi hdr?

Djilki, ima li taj HDR blic? Sad sam probao free verziju sa marketa ali nema blica? To mu dođe da je aplikacija beskorisna bez sunčeve svetlosti?

^^ Kupite pro verziju i dobicete i blic i jos svasta nesto. Mada.. i dalje treba izuzetno mirna ruka.

Kupiću kada budem mogao kao čovek da to uradim, ne da moram da se zamlaćujem.

@onua, ne znam, ali ja koristim HDR samo po danu

@sonic kad dodjem kuci moracu je potraziti. Ustvari saljem ti pm sad

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

Ćorav si :)
Kada si u aplikaciji, samo tapni na pozadinu i pojaviće se pri dnu. A u widgetu imaš samo za format 4x1 i 4x2 čini mi se.

Palmary weather ima widget 4x1 sa trodnevnom prognozom, meni to zavrsava posao.

Jel beweather ima neki widget koji prikazuje prognozu u narednih par sati? Mada mi i palmary zavrsava posao, samo moram da ulazim u app da bih dosao do te informacije :)

@djilkos
Koja je razlika izmedju pro i free palmary weather? Da znam da li da pojurim pro ili ne :)

Nazad
Vrh Dno