Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni pre par sati nije hteo ni da nadje bing aplikaciju preko search-a. Sad je nadje, mogu da idem na download, ali kad izaberem download izbaci error i ispise da nije dostupno u mojoj zemlji :/

@boris
Jel na tom fonu imas market enabler?

Sad nesto razmisljam, da li ima ikakve veze sto mi je telefon jos uvek sa stock rom-om, a uzet je preko telenora? U marketu ga prepoznaje kao Telenor Sony Ericsson mk16i.

Edit:
Sad sam promenio provajdera u Verizon (us) pa izbacuje sledecu poruku kad pritisnem download:
"The item you were trying to purchase could not be found"

Nisam vise pametan sta da probam, ako ne radi sa us provajderima, onda vrv nece ni sa jednim drugim :)

Poslednja izmena:
Nemam..

Kako da disable-ujem sound u Viber-u? Znači, može da vibrira ali da mi ne pišti svaki put kada dobijem poruku :) Zbog njega moram nekada ceo telefon da utišam.

Meni pre par sati nije hteo ni da nadje bing aplikaciju preko search-a. Sad je nadje, mogu da idem na download, ali kad izaberem download izbaci error i ispise da nije dostupno u mojoj zemlji :/

@boris
Jel na tom fonu imas market enabler?

Sad nesto razmisljam, da li ima ikakve veze sto mi je telefon jos uvek sa stock rom-om, a uzet je preko telenora? U marketu ga prepoznaje kao Telenor Sony Ericsson mk16i.

Edit:
Sad sam promenio provajdera u Verizon (us) pa izbacuje sledecu poruku kad pritisnem download:
"The item you were trying to purchase could not be found"

Nisam vise pametan sta da probam, ako ne radi sa us provajderima, onda vrv nece ni sa jednim drugim :)
ME i Verizon

screenshot-1336222988123.png
screenshot-1336223513443.png
screenshot-1336223576234.png

U zadnjih par updateova, Google je poprilično uništio search aplikaciju, bar za mene. Više ne mogu normalno da je koristim. Pre svega mislim na integraciju sa ostatkom telefona, online pretraga nije problem.
Baš ću da probam bing.

@ilidan
Onda sam ja uklet definitivno, ista podesavanja koristim i nece. :(
Probacu veceras opet kad nadjem malo vremena, tebi hvala za trud.

Ima li neka dobra alternativa Instagramu, posto ne radi na WF-u..

Dali je moguce da se sa GoogleDrive-a nemoze normalno skinuti file ? Nepostoji opcija export ili download samo make available offline...

Sve pohvale za novi update AirDroid-a ko jos nije uradio, nek uradi... Mnogo dobro izgleda!

Koristim je odavno. Extra aplikacija josh ovaj update doneo dosta novina. Naprimer na staroj verziji kad sam uploadovao serije pocne da uploaduje 3 file-a odjednom a sad ide jedan po jedan shto je po meni puno bolje.

Poslednja izmena:
Aha, upravo ga testiram, odlican..

edit: ima li neka fora da snimim omiljenu kombinaciju filtera/okvira i da je jednim klikom primenjujem?

Poslednja izmena:
Mislim da to nema, nisam ga puno koristio... Ja za obradu koristim PicSayPro jedan od najboljih, ako ne i najbolji za obradu slika na androidu.

Ovaj novi SwiftKey je mnogo bolji od one prošle verzije. Jel on uči sve vreme dok pišem npr ovde preko tapatalk-a, ili samo ono u porukama, gmail-u i fb-u?

Jel izasla puna verzija? Kad bude, ako ima neko ljubazan i sa WF-om da mi kaze da li radi bolje od X, posto se meni ona prva beta jako vukla i bagovala.

Moraš uzeti neki sgs3 ili one x i još da ga rutuješ, onda ti neće bagovati :-devil-:

Ne, ne, ne... Borisov sledeci upgrade je Wildfire S :D

Poslato Sa Uberkerskesme Galaksi Dvojke

U svakom slucaju nece mi goreti da menjam bar jos godinu dana, nisam ja bre od onih 'ljubitelja gadgeta' koji se odljube od istog cim izadje novi model kroz par meseci :d :)

Vrh Dno