Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Nema...
Hahaha...dobar fazonOtkrio prevaru sa komsijom preko aplikacije
![]()
Elem, kako se mogu vidjeti sve placene app na store-u? Unlocker mi ni preko proxy-a ne otvara vise paid apps...
Ja vidim preko market unlockera normalno. Mogu ti na dropbox ostaviti ako ti treba. Javi na pm, ako ne nadjes nesto.
nova beta swiftkey 3 na xda
Swiftkey 3 Beta
mozda je novi airdroid dobar ali ja ne vidim passi ne mogu da se ulogujem...cekam update
mozda je novi airdroid dobar ali ja ne vidim passi ne mogu da se ulogujem...cekam update
Sad cu da probam da ga reinstaliram pa cu vidjeti. Imam i market enabler...mozda on smeta?
Koristis li proxy ili bez njega?
Instalirao sam ga sinoc i radio je dobro prvih 10h, posle toga nije hteo da menja wallpaper (ostao zakucan na default android wall-u).Picspeed wallpapers
Ako Picspeed nastavi da mi baguje, probacu i ovo, hvala!Probaj i Wallpaper Rotator, koristim ga i nije loš.
Zasto si uopste namestao da se GPS sam pali/gasi? Inace ti telefon to ne pali automatski ili si sam hteo da ogranicis delovanje odredjene aplikacije? Ja na GB (SE Xperia Pro) nisam nikad imao potrebe niti da palim GPS niti da ga gasim sa Sports Trackerom. Veoma je lepo funkcionisalo i kad ga sama aplikacija kontrolise. Jedino ako ti smeta sto sam servis koji trci u pozadini (dok je aplikacija ugasena) hoce na sekund-dve da upali GPS ponekad kad osvezis ekran. Ali nisam primetio da mi baterija traje krace zbog toga niti da mi usporava rad telefona. E sad drugi je problem sto mi je Sports Tracker i pored optimizacija (v6 supercharger) i dalje pucao, pa sam odustao od njega.Namestio sam preko taskera da mi se kad uključim sport tracker pali gps i da se gasi kad isključim ST sli problem je što kad pritisnem home taster da bi nešto drugo pogledao app radi u pozadini a gps se isključi, kako to da rešim? Da ne gasi gps dok radi u pozadini?
Zasto mi ne push-uje notifikacije oficijalna Twitter aplikacija vise? Radilo je normalno i sad vec dva dana kulira skroz.. Uradio sam i clear data/force stop, nista..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari