Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hahaha...dobar fazon :D Otkrio prevaru sa komsijom preko aplikacije :D

sad ce svi zenama po android da pazare :D

E Gizmoide, svaka cast, dabogda ga nikad ne upotrebljavao! :D

Moram da stavim ovu aplikaciju u bookmarks..zlu ne trebalo :d

Sve pohvale za novi update AirDroid-a ko jos nije uradio, nek uradi... Mnogo dobro izgleda!

Stvarno izgleda lijepo + sto radi mnogo bolje i tecnije nego prethodna verzija.

Elem, kako se mogu vidjeti sve placene app na store-u? Unlocker mi ni preko proxy-a ne otvara vise paid apps...

Jeee, konačno imaju sliku mog telefona :)

Da li još neko ima bag na tapatalku da kada se vrati u aplikaciju posle nekog drugog posla ona promeni temu u light, a inače je dark? Sledeći put se vrati na normalno.

Ne dešava se to stalno, ali se svaki put iznenadim kada vidim. Dešavalo se i sa beta verzijom.
Ipak mi airdroid ne prikazuje dobru sliku. Prikaže nexus s, a kada odem na details onda prikaže galaxy nexus.

Elem, kako se mogu vidjeti sve placene app na store-u? Unlocker mi ni preko proxy-a ne otvara vise paid apps...

Ja vidim preko market unlockera normalno. Mogu ti na dropbox ostaviti ako ti treba. Javi na pm, ako ne nadjes nesto.

Jel postoji nacin da podesim da interfejs bude na jednom jeziku, a da android dane u nedelji i mesece prikazuje na drugom jeziku?

Ja vidim preko market unlockera normalno. Mogu ti na dropbox ostaviti ako ti treba. Javi na pm, ako ne nadjes nesto.

Sad cu da probam da ga reinstaliram pa cu vidjeti. Imam i market enabler...mozda on smeta?

nova beta swiftkey 3 na xda
Swiftkey 3 Beta
mozda je novi airdroid dobar ali ja ne vidim pass :D i ne mogu da se ulogujem...cekam update

Kako ne vidis pass? Ima i opcija da ti sam stavis pass koji hoces da ti bude. Ja sam stavio ip adresu u bookmarks i sad samo upisem sifru kad upalim airdroid.
Instalirao sam preko njega swiftkey iz tvog posta bez problema..

tnx, tako radi
evo kako to izgleda kod mene a nije scrollable

Prilozi

• screenshot-1336126229669.png
    screenshot-1336126229669.png
    41.9 KB · Pregleda: 272
Picspeed wallpapers
Instalirao sam ga sinoc i radio je dobro prvih 10h, posle toga nije hteo da menja wallpaper (ostao zakucan na default android wall-u).

Probaj i Wallpaper Rotator, koristim ga i nije loš.
Ako Picspeed nastavi da mi baguje, probacu i ovo, hvala!

Namestio sam preko taskera da mi se kad uključim sport tracker pali gps i da se gasi kad isključim ST sli problem je što kad pritisnem home taster da bi nešto drugo pogledao app radi u pozadini a gps se isključi, kako to da rešim? Da ne gasi gps dok radi u pozadini?
Zasto si uopste namestao da se GPS sam pali/gasi? Inace ti telefon to ne pali automatski ili si sam hteo da ogranicis delovanje odredjene aplikacije? Ja na GB (SE Xperia Pro) nisam nikad imao potrebe niti da palim GPS niti da ga gasim sa Sports Trackerom. Veoma je lepo funkcionisalo i kad ga sama aplikacija kontrolise. Jedino ako ti smeta sto sam servis koji trci u pozadini (dok je aplikacija ugasena) hoce na sekund-dve da upali GPS ponekad kad osvezis ekran. Ali nisam primetio da mi baterija traje krace zbog toga niti da mi usporava rad telefona. E sad drugi je problem sto mi je Sports Tracker i pored optimizacija (v6 supercharger) i dalje pucao, pa sam odustao od njega.
Sad koristim My Tracks - google aplikacija za pracenje rute. Problem sa njom jeste sto je dosta neprecizna. A i za moje potrebe glomazna, nasao sam sinoc na play-u GPS Logger koji mi deluje dosta kompaktnije i samo belezi ono sto mi treba, bez prikaza rute i slicnog (za to vec imam google maps i iGo, ako se slucajno zagubim). Neko ce reci, prakticnije je da sve imas u jednoj aplikaciji, lepsi pregled itd. E pa, kad se ovako nesto koristi za neku duzu voznju bajsem, baterija ode posle 8-9h koriscenja, a hocu barem ceo dan da mi izdrzi. Kasnije samo ubacim .gpx fajl u www.ridewithgps.com, dodam slike i sta vec hocu u rutu i resen problem :)
A sa My Tracks mi je vec zivotni vek baterije dosta popravljen, nadam se da ce sa GPS Logger-om konacno biti moguce koristiti GPS skoro celi dan.

Zasto mi ne push-uje notifikacije oficijalna Twitter aplikacija vise? Radilo je normalno i sad vec dva dana kulira skroz.. Uradio sam i clear data/force stop, nista..

Koja je razlika između tablet i telefon verzije Swiftkey-a? Menjao sam dpi na telefonu, pa sada misli da imam tablet i kaže mi da je bolje da skinem tu verziju.

Saznao sam na teži način u čemu je razlika :)

Poslednja izmena:
Zasto mi ne push-uje notifikacije oficijalna Twitter aplikacija vise? Radilo je normalno i sad vec dva dana kulira skroz.. Uradio sam i clear data/force stop, nista..

Ja imam neki jako cudan problem sa twitter aplikacijom. Na jednom telefonu su mi notifikacije radile savrseno a na drugom nisu htele nikako da prorade, sada posle ovih apdejtova su zamenili uloge i na onom na kome nisu radile sada rade, a onaj na kome su radile sada ne rade. Totalna misterija

bc02493b-3cf7-9e23.jpg

Poslednja izmena:
Ja odstiklirao i stiklirao Twitter u Accounts and Sync, sad kao radi..

Da li neko moze da proba da skine/instalira Bing aplikaciju sa marketa?
Kaze mi da nije dostupna u mojoj zemlji, probao sam sa Market Enabler -om, izabrao t-mobile (us) u njemu. Medjutim nista, opet nece. Nisam ranije imao potrebu za Market Enabler-om, pa me zanima da li negde gresim ili prosto ne mogu sa njim da uradim ono sto hocu?
Zasto hocu Bing aplikaciju... Pa bing maps koristi izgleda contrast mape koje su umnogome detaljnije od google-maps, pa bih hteo da probam kako radi, ne kao navigacioni uredjaj vec samo za pregled mape nista vise (koristi mi kad vozim bajs pa zato).

Nece ni meni, na burazerovom Play nalogu.. (One V).

Ja sam sad instalirao preko market enablera, bez problema.

Nazad
Vrh Dno