Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imam dva pitanja vezano za TT:
1. Da li je moguće da 'stickies' threadove ne prikazuje odvojeno vec u zajednickoj listi sa ostalim threadovima kao sto je to slucaj i sa normalnim pregledom foruma.
2. Forume koji nemaju podršku za TT, da li je moguce pratiti ih iz TT-a i koliko je to zahvalno? Da li je ipak lakše iz browsera?

bilo ko?

1. Nije moguce.
2. Nije moguce. Nemas preko cega drugog nego iz browsera onda.

Koja je prednost Boxa u odnosu na google documents?

Meni lično to što imam dva android telefona sa backup-om od po 700mb, zatim jer mi je dropbox popunjen nekim drugim stvarima.

Interacija i jednog i drugog sa titanium backup-om i povezanost oba box-a sa 4 računara... Na oba box-a mogu da uploadujem šta god hoću a na gdocs ja mislim samo dokumenta....

Gdocs sam davno koristio i nije mi se uopšte dopadalo iskustvo sa njim,previše mi je bilo komplikovano korišćenje...

50gb je jedina prednost naspram 5gb (jel i dalje 5?)

Izgleda da nema više 50gb. Sinoć ga instalirah i podesih prema telefonima i vidim 5 gb stoji..

:D Upravo sam i ja razmisljao o tome, pa kad smo vec tu, nije mi bas najjasnije sta moze da se pregleda dok je naprava u offline rezimu. Da li se onaj premium feature odnosi samo na notebooks, a obicni notes rade normalno?

Zna li neko zasto nema market unlockera na Marketu? Radi li market enabler sa Google playom?

Kolko se sećam. Akcija je trajala do kraja marta.

Sent from my Optimus 2X

Nesto bolje od Aldika za epub-ove? Po mogucstvu da manje zauzima :)

Da li postoji ad blocker za ics? Koristio sam na GB Adfree ali na ics ne radi...

instalirao sam je i ne radi... u mx playeru dobijam ad-ove samo tako :D

Nemam pojma meni je radila, uostalom instaliraj droid wall i zabrani aplikaciji pristup netu, ja tako radim za igre i neke aplikacije. Probaj da reboot-ujes telefon, nekada nece odma da blokira.

Nabavio sam 1.5.2 verziju iz nekog alternativnog shopa ali neradi. tj pokrene se i udje u aplikaciju ali stoji poruka setting up i mogu da pritisnem samo info i exit. Nemogu da udjem u podesavanja. Jel neko imao slican problem ?

Uh mandago je 16 mega :) , i nume da formatira knjige za moju rezoluciju izgleda, ostacu na Aldiku nema veze..

Uh mandago je 16 mega :) , i nume da formatira knjige za moju rezoluciju izgleda, ostacu na Aldiku nema veze..

Samo ga ti probaj podesiti, ima dosta raznih podešavanja. Probao sam skoro sve e-pub reder-e i ostao na njemu. A ako ti stavrno ne može formatirati prema tvom HTC WF mobilnom, onda znaš šta te sleduje :) kupovina novog sa većim ekranom i rezolucijom ;)

Vrh Dno