Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

^^
Ostavi jump to newest i batali sk forum. :p

Treba mi aplikacija sa kojom mogu da obrisem sve slike kontakata ili ideja kako to da uradim.

Naime isprobavao sam neku sms aplikaciju i dodala mi neke bzv slike velikom broju kontakata, a slike ostale i posle uninstalla.

Можеш да обришеш контакте, па да их поново синхронизујеш са гуглетом.

Види да ли на картици постоји фолдер те апликације ако постоји, обриши га.

SGS2 via TT2

Poslednja izmena:
Jel vise ne mozemo ni sa da kupujemo aplikacije na Play store?Dobro Google na ***** te nabijem...

Ortak ima problem sa igrom Big Busines na ICSu. Cik krene load, ispada na desktop. Na GB mu je radila bez problema. Da li neko ko je na ICSu moze da proveri da li mu radi igra ili ne. Zaboravih, SG2 je u pitanju.

Kod mene radi upravo instalirao. ICS LP7 stock

Можеш да обришеш контакте, па да их поново синхронизујеш са гуглетом.

Види да ли на картици постоји фолдер те апликације ако постоји, обриши га.

SGS2 via TT2

Ne funkcijonise brisanje pa sinronizacija, a nema ni foldera od te aplikacije. Ima jos neko ideju?

Moze li predlog za neki audio player u kome cu moci da slusam radio stanice koje zelim unoseci linkove do streamova radio stanica?

Imam jedno pitanje.Posto jedina stvar koja mi se ko iOS-a svidja je to sto mogu izaci iz Youtube aplikacije,a da se zvuk,muzika i dalje pusta u pozadini ima li neki nacin da se to izvede na Androidu?

Čini mi se da je skoro to neko već pitao. Potraži ranije postove.

Imam jedno pitanje.Posto jedina stvar koja mi se ko iOS-a svidja je to sto mogu izaci iz Youtube aplikacije,a da se zvuk,muzika i dalje pusta u pozadini ima li neki nacin da se to izvede na Androidu?

NextVid Youtube player
Freedi Youtube player

ali to zavisi i od verzije androida...

Prešao sam na ICS i ne radi mi Google earth. Imam neku verziju 2.0. Pokrene se, malo radi i krašuje se. A i dok radi nemam pretragu, samo mogu da vrtim globus i zumiram.
Koja je poslednja verzija da probam da nadjem?

Poslednja izmena:
Pa de si nasao godinu staru aplikaciju da pokrecesh na ICS ? Najnovija je 6.2 i potrazi je mobilism dot org

U poslednje vrijeme mi mail app baguje... iako su svi mailovi procitani, prikazuje mi da imam neke neprocitane i jedino preko kompa kad tih nekoliko mailova markiram kao procitane i telefon pokaze 0 novih mailova.

Sta moze da bude problem? Probao sam clear cache ali ne pomaze...

Ako neko zna,kako da dodam gmail ili hotmail nalog u aplikaciju E-pošta? Sistemska aplikacija je u pitanju i telefon SGS. Probao nekoliko puta bezuspešno... Jel treba neka posebna procedura za odredjene naloge, pošto sa yahoo nalogom nisam imao nikakvih problema?

Hvala unapred!

A kako si stavio za yahoo?

Najnormalnije, sve je prošlo kako treba, iz prve. Za gmail, kada ukucam username i password, izadje poruka "application specific password required...tralala..."

edit:
snašao sam se,hvala u svakom slučaju.

Poslednja izmena:
Sta koristite za periodicno sinhronizovanje emaila itd.? (povremeno konektovanje na wifi, data)

Pa Juice defender ima opciju da sam pali 3G/wifi na neki odredjeni period, tako da mi to zavrsava posao. A inace fabricka aplikacija za e-mail u SE rom-u ima tu opciju vremenskog intervala, kao i moxier mail.

Iako sam mislio da me to nece zanimati, pocinjem da budem alav sto se widget-a tice :D

Moze li preporuka za widget koji ce u krupnom planu prikazivati temperaturu i samo malu slicicu sunce/kisa itd, a pored/ispod vremensku prognozu za narednih par sati? Moze da bude i veci, nije bitno (tipa da zauzima pola ili ceo homescreen). Naravno, kad kliknem na isti da mi prikaze prognozu za narednih par dana. U telefonu imam dva neka fabricka widgeta za vreme (jedan google-ov jedan SE) i nijedan nema opciju za prikazivanje narednih par sati.
Zeleo bih nesto kao na "hourly forecast" na weather.com (jos ako taj widget moze da se sinhronizuje sa weather.com, milina, ali vrv previse trazim :d ).

Vrh Dno