Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja nisam imao nikakvih problema pri instalaciji Swype beta.
Da, čim upišeš prvo ćirilično ili latinično slovo, on poruku prebaci u Unicode format i onda ti je ograničenje za jednu poruku oko 60 karaktera. Posle toga nema veze koliko takvih slova imaš, poruka će ti biti ograničena na tih 60 karaktera.

Rešio sam da se malo iscimam i instaliram Swype ioako mi MultiLing Keyboard radi korektno .
Jedino što me nervira kod ML-a je da loše koristi prostor na ekranu pa često grešim u kucanju , a i nema srpski rečnik .

Instalirao sam Swype Beta i stvarno sve lepo radi , tako da sve preporuke za Swype :)

Samo što je beta i pitanje je koliko će da potraje :)

Onda je u data/app :)
Presudi joj

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-4

Tebe zeza vremenska prognoza? Ako ti ne treba sa rootexplorerom je nadjes u system/app i uradis move negde na SD, kad vec neces da je izbrises

On ima Gnex, tako da nista od prebacivanja na sd :)

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Djilke misli na karticu. Prolupao :):p

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-4

@masamunea & dyabolic
Hvala na preporukama, probacu kad dodjem kuci da pronadjem/instaliram to pa posle da testiram ako se budem vozio.

@djilkosh
Jok, free varijanta sa play-a. Imaju i pro varijantu ali mi nije potrebna pa nisam ni jurio narodnjak.

evo da ti pomognem
supercharger je ovde, obavezno iscitati malo
Kod:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276

u kombinaciji sa ovim
Kod:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1353903
(mora rucno da se instalira, root explorer i copy/paste u foldere)

radi savrseno

Da ne otvaram novu temu, interesuje me da li je moguce pustiti youtube i otvoriti neku igru, ili surfovati netom,
jer se meni automatski gasi yt cimga spustim, minimizujem....

Na ics—u se ne ugasi skroz kada ga minimizuješ, samo se klip restartuje na početak. Ne znam da li je moguće namestiti da se samo pauzira i nastavi tamo gde si stao.

Ako bi da slusas jutjub a radis nesto drugo, imas aplikacije poput YouTube Music and Audio Player.

Imam problem sa vremenom primljenih poruka sa vip mreze (ja sam kod mtsa). Naime vreme slanja poruke je za 2 sata manje. U sistemu je namesteno gmt+2, sad sam stavio i u gosmsu +2 al prva poruka je opet -2 dok sledeca ima ok vreme.

Jel ima neko resenje za ovo?

Sent using Tt.

Jel imate neki program za mail i rss feedove koji ima widget, stoji na ekranu i periodicno proverava mailove i rss...

Imam note... i na njemu gmail ne moze da se stavi u widget nego samo shortcut do programa, ne znam da li to moze na nekom drugom fonu... Os 2.3.5

greader ima widget al ne moze veliki da bude full screen nego 1/3 mozda, veliki trazi launcher koji podrzava auto scroll :(

Poslednja izmena:
Ja imam ics, gmail i reader imaju widgete i možeš da ih razvučeš preko celog ekrana, da skroluješ mailove i vesti odmah iz widgeta i skroz su super.

Koliko sam skapirao za note nema ICS... tako da trazim dalje :( But tnx ;)

Jel imate neki program za mail i rss feedove koji ima widget, stoji na ekranu i periodicno proverava mailove i rss...

Kako ne moze gmail widget? Probaj k9 mail sa google play-a

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Izašao je novi update za gmaps 6.5. Trebalo bi da je malo brži i da ima lepšu sliku na hd ekranima. Da li neko može da proba da update—uje, pošto ja ne uspevam?

Sto ne mozes da apdejtujes? Ja sam uradio apdejt bez problema.

Kada idem preko telefona kaže mi da nije kompatibilan sa mojim telefonom, a kada idem preko kompa mogu da stanem instal, ali se ništa ne dešava na telefonu.

Pogrešio sam ne kaže da nije kompatibilan sa mojim telefonom, neo da nije dostupno u mojoj zemlji. Svašta.

Jel neko probao da instalira PES 2011, 2012, narodne verzije, kad instaliram i pokrenem preuzimanje ono naknadno, pise nesto Download error, server is not available or validation of the files is not successful. try again... I tako u nedogled.. ?? :mad:

Jel neko probao da instalira PES 2011, 2012, narodne verzije, kad instaliram i pokrenem preuzimanje ono naknadno, pise nesto Download error, server is not available or validation of the files is not successful. try again... I tako u nedogled.. ?? :mad:

Probaj da ih skineš na pc, pa ih ručno prekopiraj gde treba.

Šta da skine ručno? Program pri prvom startu hoće da skida neke dodatne fajlove... Kako da ih skine?

Mislio je da skine data fajlove, pa da ih iskopira na telefon, umesto da ih skida iz aplikacije.

Vrh Dno