Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sta je to TB?

Tnx za info NS Killer

@Saša
hvala, ali preferiram svetlije teme.

U poslednjem play storeu možete komentare filtrirati po nekoliko kriterijuma (vaš uređaj, poslednja verzija aplikacije, samo korisni komentari itd.).

desire

Da li postoji neka aplikacija na marketu kojom je moguce poslati vise sms poruka na isti broj odjednom?
Na netu sam nasao neki SMS Flooder i SMS Bomber, ali ni jedan ni drugi se ne nalaze na marketu (pardon, Play prodavnici :)).

Pretpostavljam da možeš sa gosms da uradiš schedule poruka za isto vreme, mada nisam probao.

Sto ne bi radio copy/paste poruke i samo isao send, send, send itd?

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Mozes u goSMSu da kreiras grupe i samo stavis da salje toj grupi i za par minuta ode sve.

Mozes u goSMSu da kreiras grupe i samo stavis da salje toj grupi i za par minuta ode sve.

Istoj osobi hocu da posaljem nekoliko istih poruka, a ne isti sms za nekoliko osoba.

Sto ne bi radio copy/paste poruke i samo isao send, send, send itd?

Pa moze i to, ali programce da to radi automatski, da se ne mucim ja :D

Jedino sto sam nasao je ovo: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=665756 , ali me zanima zasto ne postoji nista slicno u "prodavnici"?

Ne znam gde drugde ovo da pitam pa ae ovde :D Instalirah MIUIv4 za Sensation i imam problem da ne mogu da posaljem sms duzi od 160 karaktera:/ Da li neko zna do cega moze da bude,posto se na xda prave svi blesavi(tj neko ima a neko ne ovaj problem) a sa miui china(ciji sam rom instalirao) ne mogu da stupim u kontakt ? Kapiram da nesto treba da editujem u mms.apk ali sta?

Nightfileru, ako ne želiš da rootuješ telefon imaš drugu legalnu varijantu, a to je da ga kupiš preko AndroidPIT prodavnice...tu rade sve zemlje i opušteno možeš da kupiš :) Ja sam tu uzeo svojevremeno Beautiful Widgets...

http://www.androidpit.com/en/android/market/apps/app/com.spb.shell3d/SPB-Shell-3D

Zechs, mnogo ti hvala! Upravo sam kupio SPB preko Android Pit-a i za sada je sve u najboljem redu. Možda pazarim i Plants vs. Zombies, premda imam narodni apk. Još jednom, mnogo ti hvala!

Bez offtopica ... Topic je ivako prevelik za snalazenje ako svi krenu sa forama i offtopicom pretvorice se u bezkoristan.

Ne znam gde drugde ovo da pitam pa ae ovde :D Instalirah MIUIv4 za Sensation i imam problem da ne mogu da posaljem sms duzi od 160 karaktera:/ Da li neko zna do cega moze da bude,posto se na xda prave svi blesavi(tj neko ima a neko ne ovaj problem) a sa miui china(ciji sam rom instalirao) ne mogu da stupim u kontakt ? Kapiram da nesto treba da editujem u mms.apk ali sta?

Ako na xda ne mozes da nadjes resenje, ovde ces jos teze, jer si verovatno jedini sa tom kombinacijom ROM-a i telefona. Jel si probao neku 3rd party aplikaciju tipa gosms pro?

Ako na xda ne mozes da nadjes resenje, ovde ces jos teze, jer si verovatno jedini sa tom kombinacijom ROM-a i telefona. Jel si probao neku 3rd party aplikaciju tipa gosms pro?

Bilo koja 3rd party ne radi,tj isto kao i default,cim otkucam poruku duzu od 160 karaktera,nece da salje...Na xda sam nalazio nesto vezano za SII,probao to kod mene i ne moze,tj kod mene su vec takva podesavanja u tom xml fajlu...

Imam LG GT540. Problem je taj sto kada gledam youtube ili neku drugu stranicu posle odgledanih 5 snimaka ne mogu vise da pustim. Kada kliknem play snimak se kao ucitava ali nikada ne krene. Onda restartujem telefon i opet mogu 5 da sagledam. Zanima me do cega moze biti problem? Da li postoji negde neka opcija sa kojom je ogranicen broj pa zbog toga ne mogu da gledam vise od 5?
Hvala unapred.

Koju aplikaciju preporučujete za forwardovanje SMS poruka na email?! Probao sam ovaj SMS Forwarding, ali ne funkcioniše, barem ne kod mene :(

One click on text + select all + copy + paste :) 4 klika za 4 sekunde za sve sto treba da se kopira iz jednog u drugog i forvarduje i ne treba bar nikakav program, sta ce mi kad vec imam tu funkciju :)

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Ma to je OK, nego reko' da ga uprostim malo ;) 10x

Ne znam koji android imaš, ali na ics—u su slike u maloj rezoluciji, ma koliko ti dobre ubaciš. On ih sam smanji, i onda kada te neko zove one se razvuku preko celog ekrana i izgledaju odvratno.

Ali ih gmail uništi posle sinhronizacije.

izgleda da se ne razumemo bas. ja ih editujem na telefonu u imeniku i lepo izgledaju. nisu ocajne kao na ginger-u

Mislim da gresis, bas na ICS-u lepo izgleda

Mislim da ne grešim, svaki dan to gledam :)
Dok su onako male, izgledaju ok, ali kada te neko zove ili ti nekoga zoveš, onda se povećaju preko celog ekrana i izgledaju ružno. Jedino može da bude razlika što nexus ima veću rezoluciju, pa zato i izgleda ružnije.

Poslednja izmena:
Vrh Dno