Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ama čoveče, idi na http://revolutionary.io/ prati uputstva, treba malo više od one click-a, ali manje od 5 minuta. I naravno da trebaju drajveri, pobogu, ali njihova instalacija ide sa HTC Sync-om, samo što HTC Sync nakon instalacije deinstaliraš, a drajvere ostaviš...

To je problem, nema nikakvog uputstva :) Drajvere sam kao instalirao, nije mi trazio HTC Sync. Nemam pojma sta posle da radim, da li se root radi na samom telefonu, windowsu, da li dobijem neku poruku "root complete" i ostalo :D Vama je sve to smesno jer svaki dan nesto ceprkate :) ja sam se odvikao od toga pa mi je svaka ponudjena opcija paranoja :) Malopre kad sam probao sa unrevoked, nisam znao da li smem da iscupam telefon jer nije nasao drajvere, da li je vec zapoceo taj root proces itd.. valjda mozete da razumete da ne prija svakom da radi ovakve stvari :)

Neomoj da rutujes telefon, Borise, ni za zivu glavu. Loze te, hoce da s****s nesto.:-devil-:

To i ja kazem, kao za 5 min, pod uslovom da si administrator i da ti je Linux omiljeni OS :d :p

Ako ti treba detaljno uputstvo najpametnije je da ga potrazis na xda. Koliko god ja volim da dodjem na Bench, kad je rec o android telefonima xda je zakon.

Al ne znaju svi engleski :D

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Ako ti treba detaljno uputstvo najpametnije je da ga potrazis na xda. Koliko god ja volim da dodjem na Bench, kad je rec o android telefonima xda je zakon.

Znas sta obozavam, svaki od tih '5 minuta' tutorijala podrazumeva iz nekog razloga da ti vec imas instalirane neke stvari, da rutujes 5 telefona dnevno i da si admin. Gledam na YT, klinac ni ne objasnjava vecinu koraka, valjda podrazumevajuci da ja to znam, ZASTO bi to znao.. Ako je tutorial onda nek objasne od nule. Na revolutionary sajtu samo kaze instaliraj drajvere, nigde se ni ne pominje HTC Sync i ostale zaebancije. Taj stav me nervira, pa nismo svi bre u tom fazonu ***.. :)

Hvala ali "It does not work on 2.2.1 Wildfires" :) I evo sta kaze covek "Rooting is not easy like some people make it out to be. All these 1 click Noob-Proof tools can actually go wrong. And they do." :)

Pa ja ti samo kazem ako ti treba uputstvo za rutovanje potrazi ga na xda. Koliko je rutovanje lako ili tesko ovisi od uredjaja i od verzije androida. Ja to i na telefonu i na tabletu odradim za minut.
Prvi put sam zentao. Nasao sam dobar, detaljan tutorijal. Proverio postove drugih ljudi dal' je postupak dobar, pomolio se bogu i odradio rut.

Da da, hvala tebi u svakom slucaju, ja samo ovako na prazno malo iznosim svoje frustracije oko toga :) Jer ovde na benchu ispade jednostavnije od instaliranja Winampa. :)

Borise ,ti brate root telefona dozivljavas kao devojka koja se plasi da izgubi nevinost :D a zato posle kad " probije led" ne silazi sa q*** :D tako ces i ti sa telefonom uskoro,osecam :p

+1

Hahhaahhahahahhaahaha :D :D :D

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Borise ,ti brate root telefona dozivljavas kao devojka koja se plasi da izgubi nevinost :D a zato posle kad " probije led" ne silazi sa q*** :D tako ces i ti sa telefonom uskoro,osecam :p

Nek si mu rekao... :-D

Pazi Borise npr rootovanje vecine Samsung telefona je stvarno 5 minuta,HTC malo teze ide uz vise citanja,ceprkanja i sl...
Ako se ne varam,i na tvom modelu treba prvo otkljucati bootloader pa se tek onda mozes sigrati...

moze tapatalk2beta apk na pm neko pliz :)

^послато

Sgs2 via tt2

Jao borise, crni sine. :D

Anyway, ne sviđa mi se novi ttalk. Tema je lepa, ali ove strelice... :(
I mnogo mi je bedak što nisam mogao da migriram podatke iz starog. Ali, makar ne puca.

desire

^^
To može samo ako je uključen taj meni na <>. :)

desire

Jao borise, crni sine. :D

Anyway, ne sviđa mi se novi ttalk. Tema je lepa, ali ove strelice... :(
I mnogo mi je bedak što nisam mogao da migriram podatke iz starog. Ali, makar ne puca.

desire

Sad je bolje?
Ko hoce nek vice na pm

Prilozi

• Screenshot_2012-03-18-18-56-24.png
    Screenshot_2012-03-18-18-56-24.png
    90 KB · Pregleda: 179
Ljudi, moze li se nekako iskljuciti update marketa, da mi ostane market ili sta vec....?

Nazad
Vrh Dno